Home > M0NA

Pasfoto van M0NA

M0NA

Laatst online: 1 uur geleden


Gevoelens spreken wanneer het hart de woorden kiest.

Vertel me iets leuks.
Laat een berichtje achter.
Verhalen lees ik graag, tip me.YOU ARE A WORK OF ART


Continue to share your heart with other people even if it has been broken.

1 Quizzen ontworpen door M0NA


Titel Gedaan Aangepast
Wat weet jij van de klassieke vampiers? 98 keer 1 jaar geleden

1 Story geschreven door M0NA


Titel Woorden Chapters Aangepast
Stand Alones 3364 4 2 dagen geleden

1 Gedichten geschreven door M0NA

Titel Gelezen Aangepast
In mijn hoofd 52 keer 6 maanden geleden

Gastenboek van M0NA

 1. Horkos
  Horkos Horkos is offline 1 maand geleden

  Ik ga er ook verder geen woord aan vuil maken, want wat zij doen is gewoon fucking zielig rofl. The haters gonna hate. Jammer dat het zo is gegaan, maar ik verwachtte ook niets anders. O well, ik hoop dat ze zichzelf snel tegenkomen als ze in zo'n situatie terecht komen. En nee, als ik jou was zou ik je adem er ook niet meer aan verspillen in dat suggestietopic. Ze praten alleen bullshit. And I'm allergic to that. 💩

  O, geen zorgen hoor, ik laat me ook zeker niet remmen door hun met hun kinderachtige uitspraakjes. Ze zijn nog beter af in een kinderdagverblijf. Ik heb wel wat ergers moeten meemaken dan dat, rofl, dus als ze denken dat ik hiervoor weg zal gaan; mogen ze lekker verder met hallucineren. Rofl.
  Ik ga alleen doordat mijn leven doorgaat en Quizlet me best tegenhoud met het doorleven. En daarnaast is dit niet meer de site voor mij als dat het jaren eerder gedaan heeft; zat er toch al een lange tijd over na te denken om weg te gaan. Dus waarom nu niet? Perfect moment.

  Laten we het over leuke dingen hebben! I'm in a good mood! 😄 Hehe, voor ieder zo zijn ding natuurlijk. Ik zou je er alleen wel een goed persoon vinden van wat ik uit dit gesprek heb kunnen opnemen. Dat onbegrip lijkt voor mij het vervelendste, hehe, dan kom ik meteen in een moord-staat hehe. And point taken - haha. Niet doen als het niets voor jou is dus.

  Oeh, dat is echt goed nieuws (dat je het leuk hebt gehad)! Tompoezen zijn niet echt mijn ding; alleen de crispy bovenkant ;x, maar waren ze ook lekker? Lekker een filmpje bij gekeken of iets anders? 😊 Ik wens het ook echt voor je. Je hebt wel iets goeds verdiend. En het is natuurlijk mooi meegenomen dat je vriend morgen blijft slapen! Iets om naar uit te kijken dus ^^
  Mijn vriend komt morgen niet slapen. Pffffff. De arme stakker gaat me dan wel missen als hij weer weg gaat 💁‍♀️ O, echt? Dat is ook grappig dat het precies zo'n zelfde tijd is.

  Dankjewel! Ik word heus niet zo snel geveld hoor, hehe. Got enough scars to proof it. Happiness here I come! Gewoon genoeg happy-go-lucky muziek opzetten, hehe, dan word je daar vanzelf wel blij van. Geen tijd voor negatieve gedachten. No worries. Maar ik vind het erg lief dat je me dat toewenst! Jij ook he. Laat je niet velden, you're strong.

  O, echt? Wat een verassing! Hehe. Normaal ben ik niet van de verassingen, maar dit haalde me wel even positief van m'n a propos hehe. Je mag je e-mail gewoon naar me doorsturen hoor, maar als je Kik hebt mag je me daar ook gewoon een berichtje op sturen! Mijn nummer zelf ben ik nu wat meer prive over en geef ik liever niet af.. Eerst wel, maar vanwege shit geef ik die liever nu niet.

  Liefs,
  Horkos

 2. Horkos
  Horkos Horkos is offline 1 maand geleden

  Hehehehehe, ik had al zo'n idee dat je met je vriend was! Doe maar gewoon rustig aan en ik wens je veel plezier. Ik ga alleen wel na jouw uitgebreide berichtje op inactief. Just giving a heads up.

  Liefs.

 3. Horkos
  Horkos Horkos is offline 1 maand geleden

  Dat klopt, om het zo maar te noemen, maar ik zat er toch niet lekker in mijn vel bij dus maar verwijderd. Ik ga er geen aparte pb meer naar een mod sturen; ze hebben het nu gezien en zouden het meenemen achter de schermen. Frankly speaking, kan het me allemaal geen barst meer schelen.

  Ik ook. Ik heb ook gezegd dat ik niet ga reageren op users die zo kinderachtig doen, want daar verpest ik mijn energie niet eens aan. En ik heb het topic laten sluiten, want het ging nergens meer heen.
        Het zijn een stelletje kinderachtige hypocrieten en psychopaths. Excuse my language. Ze waren ermee de draak aan het steken in het LJH en Maia/Morticia en mij aan het kleineren erin. Rofl. De moeite die ze ervoor nemen. Bitches are jealous af. I mean, welke psychopath gaat een grap maken over zulke serieuze dingen? Dan ben je niet beter dan een pester of delinquenten. Dus ik heb ze gemeld. Ga er verder geen aandacht aan besteden ook.
  Normaal wens ik het niemand toe, maar ik zou ze bijna een mishandeling of verkrachtig of depressie toewensen. Kijken of ze nog steeds zo "stoer" zijn.

  Hehe, mijn vraag of je een vertrouwenspersoon was trouwens doordat je zo begrijpend en adequaat reageert. Die functie lijkt mij wel iets voor jou, of zoiets als bemiddelaar.
  Daar kan ik alleen maar inkomen met dat je een tijd inactief ben geweest (ben het zelf ook een lange tijd geweest recent; mede door mijn depressie) en de mensen die hier zo vijandig reageren en doorgaan op hun eigen punt van inzicht helpen totaal niet mee. Ik wens je iniedergeval een veel betere tijd toe met veel positiviteit!
  Mijn vriend woont iets van.... een halfuur/drie kwartier van me af? Alsnog ver genoeg, hehe! Ik heb liever dat ik op loopafstand van hem ben.
        En hoe ver wonen jij en je vriend van elkaar af? Die break kun je vast ook wel gebruiken van al die negativiteit! Wat is dat een energienemend iets zeg. Christ. Dan ga je meteen in een neerwaartse spiraal zitten, van al die negativiteit, en ik wens je iniedergeval een leuke tijd toe met je vriend! En hoop dat de mindere tijden het snel oplost.

 4. Horkos
  Horkos Horkos is offline 1 maand geleden

  Ik had mijn bericht weer aangepast, omdat mensen er snel overheen gingen praten en dat er enorm prive dingen in stonden wat ik eigenlijk niet openbaar wilde stellen (in de hoop van dat men het meer zou begrijpen). Maar zoals je gemerkt hebt, is er niet verder op gereageerd. Ik hoop wel dat de topictitel snel aangepast wordt, naar het algemene triggerende dingen, zodat de users iniedergeval geen verwarrend beeld hebben van het topic zelf.

  Je bedoeld dat jouw laatste reacties niet volwassen overkomen of die van anderen? Want die van jou vond ik dat juist wel zo overkomen.

  Eerlijk gezegd zit ik er al een hele lange tijd over na te denken om ervan af te gaan, maar Quizlet zit toch automatisch een beetje in mijn systeem hehe. Dus het gaat best moeilijk.

  Nou.. mijn vriend komt naar mij, dus dat kan ik wel even gebruiken. Zeker vanwege andere dingen die er op het moment spelen, even een break van de hectische dingen hehe. Hoe is het met jou?

 5. Horkos
  Horkos Horkos is offline 1 maand geleden

  Dat maakt niet uit. Is ook mijn eigen verantwoordelijkheid als ik een topic aanmaak, alleen had ik meer gehoopt op wat volwassene reacties. Ik had ook al verwacht dat er zulke reacties zouden komen, want (niet om iedereen over een kam te scheren, maar ik heb zoiets wel vaker (en voorzichtiger) geprobeerd aan te punten en toen kreeg ik ook reacties van dat ik me aanstelde. Daarom ben ik ook zo blij met jouw opmerking, omdat jij wel ziet wat ik bedoelde en over probeerde te brengen. Ook al ben je het er niet helemaal mee eens, maar dat hoeft ook niet. Zolang er maar volwassen op gereageerd wordt.
  Ik heb ook niet het idee dat ik serieus word genomen hierdoor en dat is waarom ik zo twijfelde of ik er een topic over aan wilde maken. Dit was zo'n beetje mijn laatste hoop voor ik echt van Quizlet af ga.

  Ik denk eerlijk gezegd niet dat er iets aan gaat gebeuren, maar dat maakt niet uit. Dat helpt mij alleen maar des te meer hier weg te gaan.

  Ben jij wellicht een vertrouwenspersoon op Quizlet?

  Ik heb niet echt iets positiefs te zeggen, hehe. Ik weet niet of je mijn reactie hebt gelezen, op die van jou, in het topic voor mijn aanpassing ervan? Maar het enige wat ik kan bedenken is dat ik niet kan wachten tot ik zondag mijn vriend weer zie. Hoe is het met jou?

Details

Hera

M0NA is offline

De Olympus

19

-

-

lijst

Statistieken

2 jaar geleden

1 uur geleden

1 weken 6 dagen

3771 [24 uur]

1

1

0

1

0

33

29

482

95

662

Share