pasfoto

MDC

Laatst online: -

Milou

MDC is offline

In Fashioncity ^^

22

Hockeyen en Hiphop.

-

lijst


Hi, what's up? Check out my edit Instagram-acc @coolchaoss. It would mean a lot if you did. Thank you xx

Een onderwijzeres in New York onderwees haar klas over de gevolgen van pesten. Ze gaf hen de volgende opdracht. Ze gaf alle kinderen in de klas een stuk papier en zei hen het te verfomfaaien, het te verkreukelen, er een prop van te maken, het op de grond te gooien en er op te stampen. Kortom er echt een puinhoop van te maken, maar het niet te verscheuren. De kinderen vonden dat wel een leuke opdracht en deden hun best het blad zo veel mogelijk te verkreukelen. Toen kregen ze de opdracht om het papier voorzichtig weer open te vouwen, zodat het niet scheurde en het weer glad te strijken. Ze liet hen zien hoe vol littekens en vuil het papier was geworden. Toen zei ze de klas dat ze het papier moesten zeggen dat het hen speet dat ze het zo verkreukeld hadden. Maar hoe vaak ze ook zeiden dat het hen speet en hoe ze hun best ook deden om de kreukels weer uit het papier te halen, het lukte hen niet om het blad in de vorige gladde staat terug te krijgen. Ze wees haar leerlingen op alle littekens die ze achterlieten. En dat die littekens nooit meer zullen verdwijnen, hoe hard ze ook probeerden ze te repareren. Dat is wat er gebeurt als een kind een ander kind pest. Je kan zeggen dat het je spijt, je kan proberen het weer goed te maken, maar de littekens zijn er en die blijven. Mensen van 80 kunnen nu nog navertellen hoe ze op de lagere school gepest werden. De kreukels gingen er niet meer uit. De gezichten van de kinderen in de klas vertelden haar dat haar boodschap was overgekomen. Kopieer dit bericht als je tegen pesten bent, want het is zo bepalend en het brengt veel meer schade aan dan je denkt!


~ Bleh. ~

7 jaar geleden

7 jaar geleden

22 uur 42 minuten

806 [24 uur]

1

0

1

0

0

0

8

193

3

232 Creaties van MDC

Gastenboek (14)

 • jieqiong

  Hey, zou je alsjeblieft willen reageren op mijn vraag in het rollen topic van Mystic High?
  Bij voorbaat dank (:

  7 jaar geleden
 • jieqiong

  Hiya
  Ik zal zo even kijken naar haar innerlijk ^^

  7 jaar geleden
 • Orwell

  Ik heb Asra's relaties gisterennacht uitgetypt. Je moet maar kijken of je het goed vindt zo, anders kan ik het nog veranderen.

  7 jaar geleden
 • 707

  Yup, ik doe m'n best!

  7 jaar geleden
 • Orwell

  Ik ga later vanavond al z'n connecties wat beginnen uittypen, dan kan je kijken of je het wat vindt - en pas ik het aan indien nodig. Goed?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen