Maim

Laatst online: 13 uur geleden

-

Maim is offline

Nederland

21

Hockey; lezen

-

lijstMaim


'Dobby never meant to kill, only to maim or severly injure!'
Als je niet kan winnen moet je zorgen dat je niet verliest.

7 jaar geleden

13 uur geleden

1 maanden 1 weken

5400 [24 uur]

2

3

1

0

1

95

408

32992

1369

133Gastenboek (123)

 • CarIyIe

  Ja, daar heb ik ook wel zin in. Maar dan wel liever naar een concert wat dichterbij huis. Amsterdam is toch wel ver weg nu. Toevallig had ik het gisteren nog over om in augustus naar optredens van coverbands te gaan, soort van festival in de buurt. Maar ik weet geen artiesten die binnenkort optreden en van wie nog kaarten beschikbaar zijn.

  6 maanden geleden
 • CarIyIe

  Van Ed Sheeran of gewoon naar nog een concert?

  6 maanden geleden
 • CarIyIe

  Klinkt gezellig dat je met vier andere in de auto zat. Ik had een zitplaats en dankzij de schermen kon ik alles goed volgen.

  Het was ook geweldig, omdat ze toen echt gebruik maakten van het hele podium en door Ed zelf natuurlijk. Als ze dat ook bij Anne Marie hadden gedaan dan was haar optreden waarschijnlijk ook spectaculairder geweest. Wel jammer dat Robbie Williams wel op donderdag en niet op vrijdag een liedje zong met Ed.

  Daarom ben ik meteen toen ik binnen was naar zo'n kraam met merchandise gegaan. Toen was het nog rustig. Maar ik ging na Anne Marie even een drankje halen en toen stonden er toch rijen. Was even bang dat ik een deel van Ed's optreden zou moeten missen, maar gelukkig niet.

  6 maanden geleden
 • CarIyIe

  Het concert was leuk. Jamie Lawson heb ik gemist, want ik ben eerst merchandise en een drankje gaan halen. Anne Marie heb ik wel helemaal gezien en Ed natuurlijk ook. Vond bij Ed dat ze het meeste deden qua lichten en de schermen op het podium.

  Ik heb uiteindelijk twee t-shirts gekocht, een met het divide teken en zijn naam erop en achterop dan de data dat ie Amsterdam stond, het tweede shirt met hem + gitaar en achterop alle data van de tour. Heb ze aan mijn ouders laten zien en mijn moeder vond Ed op het t-shirt meer op Bruce Springsteen lijken.

  Hoe vond jij het concert en heb je nog wat gekocht? O en hoe heb jij het trouwens gedaan qua terugreis?

  6 maanden geleden
 • CarIyIe

  Ik vind het geen probleem om wat meer te betalen als de kwaliteit van de spullen beter is. Want een shirt voor €10 die na vijf keer wassen er lelijk uit ziet is ook zonde geld.

  Maar wat je zegt, ik weet geen alternatief. Op bijvoorbeeld Large heb ik nog nooit wat van hem gezien.

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen