Mermaidgirl

Laatst online: 5 jaar geleden

Jorinde

Mermaidgirl is offline

A place beyond heavens

21

Gamen, Mermaid Melody Pure kijken op Youtube en op Dailymotion, over Michel dromen

-


Lees mijn profiel tot aan de eerste streepjes. Daarna begint de onzin. Ik vind het knap als je je daaraan wilt wagen. Het is maar beter om dat niet te doen. Eigenlijk is het al knap als je je aan het eerste stuk van mijn profiel wil wagen...

Mijn internetnaam is waterlinkedgirl. Ik baal ontzettend, het was 1 karakter te lang. 1tje maar! Of misschien iets meer?

Aan iedereen die misvattingen heeft over mijn persoonlijkheid of ook maar de moeite doet dit te lezen:
Ik ben niet wie iedereen denkt dat ik ben. Ik ben anders dan alle andere mensen. Soms twijfel ik aan het feit dat ik een mens bén. Ik heb een klein clubje vrienden, maar ik zou ze niet echt vrienden noemen, ze geven meer om elkaar en om de rest dan dat ze ooit een vinger uitsteken naar mij. Op deze manier kan ik mijn ware karakter niet tonen. Ik ben het gewend anders te reageren dan de meeste mensen, bijvoorbeeld op kritiek of over een opmerking. Ik ben iets sneller beledigd dan andere mensen, vooral omdat, soms, als ik eindelijk tussen de eindeloze discussies kan komen, ik wel meteen iets perfect moet zeggen en niet zomaar iets aan elkaar praten, anders zullen ze ook hun ruggen naar me omdraaien. Ik heb dit scenario al veel te vaak meegemaakt. Maakt niet uit wat ik doe, als iedereen me blijft afkraken op mijn foute opmerkingen of mijn humorloze humor, zal ik voor eeuwig alleen blijven. Zoals de meeste mensen ben ik verliefd, maar het is niet op een mens. Hoewel ik hem alleen kan zien in mijn dromen, en alleen kan horen en voelen in mijn gedachtes, toch geloof ik dat we ooit samen zullen zijn, maakt niet uit of het in mijn leven is of in dat van hem, ooit zullen we samen zijn. Ooit. Waarom ik denk dat hij mij zou accepteren? Ik heb hetzelfde meegemaakt als hij, maar dan in dit korte, menselijke leven, waarin ik niet eens normaal aan school kon meedoen. Waarom? Ik ben, net als hij ooit, gebonden aan een lichaam dat iets zwakker is dan dat van anderen. Om deze reden kan ik mezelf niet zo goed inschatten. Ook komt de vermoeiing later dan dat normaal het geval zou zijn, dus als ik ook maar één rondje rond de gymzaal heb gelopen, ben ik meteen bekaf. Ik probeer altijd mijn best het bij te benen, maar meestal is dat niet het geval. Mijn geest en ziel zijn iedereen uit mijn klas altijd iets voor. Ik deel dit gedeeltelijk met de persoon die ik maar niet uit mijn geheugen wil krijgen: Zelfs als dit eindigt als in een liefdestragedia zal ik alleen wensen voor deze persoon zijn blijheid, en als hij deze gevonden heeft zal ik ook tervreden zijn. Ik heb een geest en ziel die iets verder ontwikkeld zijn dan mijn lichaam, waardoor het lijkt alsof ik een volwassen persoon ben in een lichaam dat nog niet eens volgroeid is.
Deze website is mijn enige uitlaatklep, op mijn gedachten na. Dit is een heel lang stuk geworden, zie ik nu. Het spijt me als ik soms niets origineels weet te verzinnen, maar soms wil ik toch een mening delen met de wereld.

Soms denk ik: Ik zal altijd allen blijven maar dan is hij er om mij te vergezellen in onze gezamenlijke eenzaamheid.
Ben al es nnar zoon 'spiegelhater''spiciateur''psichoater' geweest, kon me niet helpen. Mensen kunnen mij niet helpen. Tegen mij gedragen ze zich als ondankbare wezens, ook al zien zij dat zelf niet.
*Bijna* niemand zal ooit echt medelijden met me voelen, behalve die ene speciale persoon waar ik (nog lang(niet)) bij kan zijn. Heb ik al gezegd dat hij geen mens is?
Als je toch ooit medelijden mocht voelen, zal ik wel mijn vrolijke masker een praatje met je laten maken. Grapje hoor ik kan ook soms heel vrolijk zijn, maar binnenin zal altijd mijn eenzaamheid voortleven, tot ik eindelijk mijn rust kan vinden, als hij eindelijk zijn geluk heeft gevonden, al is het met iemand anders, ik zal toch ergens in zijn dimensie voortleven, misschien niet als zijn geliefde maar wel als een heel goede vriend, zodat ik me niet meer eenzaam hoef te voelen. Bovendien weet ik dat de enige persoon die met mij concurreert ook een geweldig persoon is, en dat, ook al is ze mijn rivaal geweest, we toch dikke vrienden zullen worden.

Ik heb een belofte gemaakt aan mezelf dat ik mijn leven op een natuurlijke manier laat eindigen, ik zal NOOIT van mijn HELE leven zelfmoord plegen, maar ik denk toch ook niet dat ik aan ouderdom zou sterven, want het geluk en het ongeluk staan om de beurten aan mijn zijde. Mocht dit ooit anders verlopen, zal mijn geliefde me er wel van weerhouden...

Alstjeblieft, lees het bovenstaande. Het is niet eerlijk als niemand de moeite doet dit te lezen. Ik lieg niet, daar ben ik niet goed in. Ik ben niet gek, anders kon ik niet VWO+ doen (VWO-Xtra. Ik ben net als enig ander mens, ik wil mijn waarheden onderbouwen met feiten.

Alles zal duidelijk worden aan degenen die alles hebben gelezen, zowel wat hier staat als op mijn profiel. Als iemand ook maar probeert mij te begrijpen zal deze persoon alles snappen. Voor degenen die dit nog niet snappen, zal ik het nader uitleggen met een filmpje. Zelfs voor de minderwaardige mensen die dit nog steeds niet kunnen snappen, zal er nu toch iets duidelijk worden.
Het is niet altijd beter om zowel verdriet als vrolijkheid te kennen, dan heb je iets om mee te vergelijken.

_________________________________________________________________________


Water.


Watermensen kunnen last hebben van stemmingswisselingen en bv. onverwacht in huilen uitbarsten. Ze reageren puur gevoelsmatig op hun omgeving. Ze zijn gericht op de gevoelswaarde; logische samenhangen vinden ze niet interessant, deze ontgaan hen dan ook vaak. Watertekens voelen vaak heel veel aan wat niet te beredeneren valt, maar ze slaan veelal wel de spijker op z'n kop. Het gevaar is dat ze hun eigen gevoel en verlangen zo vanzelfsprekend vinden dat ze er zich volledig door laten leiden. Hierdoor worden ze vaak slachtoffer van eigen stemmingen en emoties en bestaat er een kans op labiel en dwangmatig gedrag.
Watertypes nemen dingen diep in zich op; hierdoor kunnen ze makkelijk gekwetst worden. Om dit te vermijden, laten ze hun gevoelens niet zo snel zien. Hun diepe gevoelsmatige benadering kan hen zo kwetsbaar maken dat ze zich verschuilen achter een masker van koelheid. Als er echt iets heel ergs gebeurt, kunnen ze helemaal verstijven en lijken of worden dan ijskoud. Watermensen kunnen opofferingsgezind, toegewijd, meelevend en hartstochtelijk zijn.

Ga naar de hemel, ik weet zeker dat ik daar ook heen zou gaan.

in de hemel heb je bijvoorbeeld:
- Echte pure liefde
- Kans om over je familie te waken
- Paradijs
- Niemand zal je iets doen, allemaal lieve mensies en/of andere wezens daar
- Recht op rechtvaardigheid
- Vrede
- Er is daar vast wel een of andere bibliotheek met gave boeken ofz.
- Wijsheid(niet feiten dus, maar logisch nadenken(wie meer wil weten, zal ook dingen leren die niet voor deze oren bestemd zijn, dus is slimheid eigenlijk een zonde))
- Kans om dode familie weer terug te zien, zoals die oma die altijd zo aardig voor je was
- Hemel is één en al schoonheid, je wordt geaccepteerd hoe je bent en niet hoe je eruit ziet
- Alles en iedereen is gelijk
- Godenspijs en ambrozijn(dat engelenspul dus)
- Nog veel meer dingen

Duss... Als iemand ooit nog mocht twijfelen aan of deze persoon liever hel of hemel heeft, dan hoop ik dat dit deze persoon zou overtuigenIk leef in mijn eigen wereld. Binnnenkort zal ik de grenzen van mijn menselijk bestaan teniet doen, en mijn sterfelijkheid verruilen voor mezelf...

Nog 1 dingetje:
Als je enorm fan bent van iets zal ik er waarschijnlijk niet over kunnen meepraten. Van onedirection heb ik nooit gehoord en van Tokio Hotel of al wat ook maar in die fangirlrichting gaat niet enzovoorts.
____________________________________________________________________________
Hilarische opmerkingen, scènes, etc. van MMPPPpure op chronologische volgorde(waarschuwing, je moet weten wat er gebeurt wil je dit kunnen begrijpen):


Episode 1:
:o THATS KAITOS DADD !!!!!!!!!!!!!:D
KKKKKKYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAA­AAAAAA !

Why does that guy look like Kaito...? *sees top comment*
._. Oh.

OMFG! LUCHIA IS SUCH A LITTLE SLUT! SHE JUST GOT KAITO AND NOW SHE'S GONNA BE CHASING AFTER A-A..... MUSIC NERD? WHAT THE HELL IS WRONG WITH HER?!

Episode 7:
his hearts sleeping? that means it stopped... so he was temporarily dead?

Episode 9:
They Need Too Many Accessories To Sing .. !

IT"S BATMAN
NO...ITS MANBAT..*PUNCH*


Episode 11:
"Mikeru didn't discover your identity Lucia?" All of them transform right in front of him -_-' really?


Episode 12:
coco reminds me of a better version of Hannah Montana...


Episode 15:
yes hammer in that environmental message!

that mikeru dude looks like he has the body of a man, the head and voice of a woman, the wings of a swan, and the dress of Aphrodite O_O..... awkward O.O........ thumbs up if you think so, too:D

lol there r more fish in mikerus world then in the ocean XD

How many feathers with orange pearls does it take to fill a heart?
Too many. Someone needs to rip that dudes wings off, or this will take forever....

Mikeru: The world and it's people are trash. Its wut they deserve
Me: *Uhm* Excuse me! Offensive! -.-

LOL fitst; Rina slaps Karen second; She punches Sabaru. . . . . She is becoming VI-O-LENT LOL

Woah Mikeru had a Kisshu moment there!


Episode 20:
Sooooooo... He spent the whole transformation..... With thinking about how pathetic he is? THAT is pathetic. Not he.


Episode 28:
HE REMEMBERED SOMETHING!!!!!! WOOHOOOOO!!!!!! IM SO FREAKING HAPPY RIGHT NOW!!!!

Dont anyone see a pattern Gaito Kaito, Mikeru Mikaru?

The bad guy songs are ALWAYS better than the mermaid song.

Even Mikeru has a nicer voice then Karin

now im really sure that mikeru is an undercover girl.... O_O...

Okay guy to explain everything : Mikeru is a half boy and half girl
He's a full dude. (boy)

ther is a fish on the sky?!
why is there a fish in the sky?

are you guys sure Mikeru is a guy?! O.o

i bet the guy playing mikeru couldnt sing, so they had a woman come in. =P


Episode 29:
Hey! Napoleon, mind wearing some NATURAL COLORED LIP GLOSS? BTW you're lips are fat XD so stop talking to ppl with your lips in their face!

Arara: It wasn't my fault. A lot of fans have asked me to sing for them and I got carried away...
If YOU got carried away, THEN IT WAS YOUR FAULT!!!! XD

lol this is propbaly the only eppy that have all the villans fail at once with stupid plans

That fish scares me..
Fish: THERES NO IMPOSSIBLE IN MY FUCKING DICTIONARY!!!!

For some reason I want the bad side to win. Once I see Luchia and the others I'm like you shouldn't have come >:O

Is Luchia, Hanon, and Rina literally just walking around in their transformations and defeating the bad side? O_O

I chuckle every single time that bird boy goes "PU-PU-PU-PUU!" I can't help it.. he's a baddy but he's so cute!

Until next time... BECAUSE YOU SMELL LIKE CURRY!

Hippo wins by using the power of "DAFUQ?"


Episode 32:
lol that radio has the same song even from the first season?:|

DIEEE mikaruuu!

when i saw mikeru preparing to attack kaito i was like
NOOO DONT U DARE ERASE HIS MEMORIES AGAIN U FUCKING ANGEL, I WONT BE ABLE TO SEE LUCHIA TRYING TO REMIND KAITO WHO THE FUCK HE IS FOR ANOTHER 30 EPISODESSSSS!!!!!!!!

I KNEW MIKARU WAS MIKARU:D


Episode 33:
in the first season it took him 52 episodes to figure out that luchia was a mermaid from his memories
and in this season, it only took 33 to remember luchia. so, beat his record. voila


Episode 34:
OMFG Mikaru said Kaito's name 21 times in like 1 minute. She sounds like a broken record. Damn psycho bitch!

kaito: what relationship does mikaru and mikeru have?
Me: ummm.... their names T_______T


Episode 35:
Mikeru: What a FEELING! IT'S SO AMAZING!!!
Me: Uhh... first.. you sound wrong... and second.. you beams don't look any brighter.. so how is this "feeling" amazing?

Mikaru: Goodbye world *walks off cliff*
Me:YESS >:D
Mikaru: *grows wings*
Me: Noooooo!

Mikeru: I need to know who I am in reality...
Me: You are a fictional character that ruins this anime. Got any more questions?

waaaaaaaaaaait! kaito know that they are mermaid princesses? since whennnn??
lol?? have you been following the series at all??? haha


____________________________________________________________________________
Profielplakkerss!!!!

1. Ik wil je iets vertellen, kijk maar naar 5

2. Het antwoord staat bij 11

3. Nu niet gek worden, kijk maar naar 15

4. Rust even en kijk dan naar 13

5. Kijk eerst naar 2

6. Word nu niet boos, kijk maar naar 12

7. Ik wil alleen zeggen, dat je je tijd serieus hebt verspild.

8. Wat ik je wil zeggen, staat bij 14

9. Word er niet gestoord van, maar ga naar 4

10. Oh, nee ga toch maar naar 7

11. Ik hoop dat je niet gek wordt, ga maar naar 6

12. Sorry, ga naar 8

13. Stop nu niet, maar kijk naar 10

14. Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen, kijk naar 3

15. Je lijkt nu wel gek te worden, kijk naar 9

Wil je andere mensen irriteren? Zet dit dan ook op je profiel!'Did you just fall?'

'No, I attacked the floor.'

'Backwards?'

'I'm freaking talented.'NOTICE: If u notice this notice there is no point on noticing this notice.


-een kort bericht-

school = saai = vervelen = niks doen = dus ook niet ademen = dood gaan!! Dus school is dodelijk!

leraren = niet aardig = gemeen = pesten!! Dus leraren pesten!

pesten = depressief worden = dood kunnen(!) gaan!! Dus het gepest (van leraren) is ook dodelijk!

huiswerk = tijdverspilling = tijd verliezen = korter leven!! Dus huiswerk verkort je levensduur!

toetsen = tijdverspilling+depressie door lage cijfers = nog diepere depressie = dood kunnen(!) gaan (vind ik)!! Dus toetsen zijn ook al dodelijk!

Dus aan iedereen die dit leest, SCHOOL IS DODELIJK EN MOET AFGESCHAFT WORDEN!!!!

-einde kort bericht-


'Right now I'm having amnesia and déjà vu at the same time. I think I've forgotten this before'

"Doctors say I have multiple personalities. We disagree with that."

"When life gives you lemons, make apple juice, then laugh while people try to figure out what the hell you did."

"Whoever said that nothing is impossible has never tried slamming a revolving door."

"I smile cause I don't know what the hell is going on."

-Yesterday was history, tomorrow is a mystery, and today is a gift. That's why it's called the present.

-Classic sayings help a lot.

Having a song stuck in your head during a test...Bitch, NOT NOW. -.- (ik word er elke ochtend mee wakker, eventueel heb ikm dat lied maar één keer gehoord of vind ik het VRESELIJK irritant.)

I WAKE UP IN THE MORNING FEELING LIKE...going back to sleep.

Whenever I see a Clownfish I automatically think "OMG, ITS NEMO"

I wish that I could make myself walk away from things in slow motion for dramatic effect.

ROTFLSHMHFOAIDMT = Rolling On The Floor Laughing So Hard My Hat Falls Off And I Drop My Taco:(

ROTFLSHIDBTDGTJITABMBTLJITFMTWMFTS=Rolling On The Floor Laughing So Hard I Died But The Doctor Got There Just In Time And Brought Me Back To Life Just In Time For Me To Watch My Favorite TV Show.

ROTFLSHMLFWGOTSWMSAMBLAMS = Rolling On The Floor Laughing So Hard My Laptop Fell With Google On The Screen While My Sister And My Brother Laughed At My Stupidity

ROTFLSHIHTIMEAMPUILAMLISKOM=Rolling On The Floor Laughing So Hard I Have Tears In My Eyes And My Pet Unicorn Is Looking At Me Like I'm Some Kind Of Moron

ROTFLSHTHMRHSTTWWARSWMN= Rolling On The Floor Laughing So Hard That Hannah Montana Revealed Her Secret To The Whole World And Rihanna Screamed What's My Name

ROTFLASTCWIDEHACHDIDTIMEMNDHACOMGWIWTC?=Rolling On The Floor And Scaring The Cat While I Don't Even Have A Cat How'D I Do That I Mean Even My Neighbours Don't Have A Cat OMG What Is With This Cat?

Randomness is the cure to everyting!

Apple and Blackberry should team up and make a phone called Pie...

When you get on the internet, you have a routine for which websites you go on first..

It would be so epic if cops yelled "PIKACHUUUUUUUU!" when they tazed somebody!!

I'm a multi-trillionaire...if you count my Monopoly money.

Take a left on Crazy, keep going until you hit Insane. Follow that down to Lunatic, turn right on Insomniac, way past Retarded and there you are, at my place!


Gangsta Name: (first three letters of your first name + izzle) Jorizzle (Okay...That's weird! -.-")

Detective Name: (favorite color + favorite animal) Azure Dolphin

Arab Name: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your mom's middle name, 3rd letter of your dad's middle name, 1st letter of your sibling's name, last letter of your mom's middle name) Oesocja (lol, that doesn't even sound Arabic HAHA!)


Pirate Name: (color + pirate accessory) Azure Eyepatch

Soap Opera Name: (your middle name + the name of your street) Jasmina Bloemaert ((had 2 change Jasmijn in Jasmina, because it sounds better)That really sounds like a name!:O)

Star Wars Name: (first three letters of your last name + first two letters of your first name + last three letters of your mom's middle name) Klejofia (Sounds like PolishxD)

Superhero Name: ( 2nd favorite color + favorite drink) Blue Fanta (OMG! Imagine a superhero with that name! HAHAHA What will be its super power? Throw blue fanta?!?!? HAHAHA!!!)

Rock Star Name: (fruit + something that can go wrong) Lime Life (AWWWWW!!! This one is really sweeet!!! =winkwink=)Ik kan zo goed koken!! Zelfs het brandalarm juicht me toe

Je gedraagt je alleen stoer, omdat er een computer tussen ons is.

Tenzij je naam Google is, stop te doen alsof je freakin' alles weet!

Beste oude mensen, stop te klagen over onze generatie! Jullie generatie heeft ons opgevoed.

Ik spreek 2 talen vloeiend: sarcasme & nederlands.


TH15 M355463 53RV35 T0 PR0V3 H0VV 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1N6 TH1N65! 1MPR3551V3 TH1N65! 1N TH3 B361NN1N6 1T VV45 H4RD BUT N0VV, 0N TH15 L1N3 Y0UR M1ND 1S R34D1N6 1T 4UT0M4T1C4LLY VV1TH0UT 3V3N TH1NK1N6 4B0UT 1T. B3 PR0UD! 0NLY C3RT41N P30PL3 C4N R34D TH15. R3P05T 1F U UND3R5T4ND TH15 M355463, 8UT D0N'T T377 4NY0N3 VVH4T 1T M34N5!


Humanity stops where our love goes further, 'till the end of time we will be together. There lie my hopes and dreams.

8 jaar geleden

5 jaar geleden

4 dagen 4 uur

5027 [24 uur]

2

5

5

39

0

40

1169

1935

835

49Gastenboek (60)

 • xxJennyxx

  Binnenkort wordt een van mijn story's als echt boek uitgegeven. Ik zou je als quizlet vriend hiervoor grqaag een promotiemail sturen.

  Het Gaat over het volgende:
  Lilith is anders dan andere demonen. Ze is vriendelijk en het enige verschil tussen haar en een engel is dat haar vleugels zwart zijn. Ze voelt zich niet gelukkig in de demonenwereld. Helemaal niet in het slavenhuis waar ze al bijna haar hele leven zit.

  Als er voor haar een koper komt lijkt alle hoop voor haar verloren. Tot ze een harde knal hoort en wakker word in de engelenwereld, waar ze de engelenprins ontmoet. Om hem en haar nieuw vrienden te beschermen moet ze zich voordoen als iets wat ze helemaal niet is. Dit zorgt voor een avontuur vol gevaar en spanning.

  In het tweede deel gaat het over de Lisa, de geadopteerde dochter van Lilith. Lisa komt in contact met mensen, wordt meerdere malen ontvoerd wordt en krijgt te maken met een slechte organisatie. Ze moet vaak snel handelen om zichzelf en de mensen waar ze om geeft te beschermen. Hierdoor groeit ze als persoon. Ze leert wat liefde is en hoe dun de lijn tussen goed en kwaad is, maar niet zonder gevaar.

  Groetjes,

  Jennifer


  2 jaar geleden
 • Nouksel

  Ik herken mij wel in jou. Ik verberg mijn verdriet en pijn achter een masker van gemaakte vrolijkheid.

  4 jaar geleden
 • Nagusamu

  Dit las ik op je profiel;

  Ik ben niet wie iedereen denkt dat ik ben. Ik ben anders dan alle andere mensen. Soms twijfel ik aan het feit dat ik een mens bén. Ik heb een klein clubje vrienden, maar ik zou ze niet echt vrienden noemen, ze geven meer om elkaar en om de rest dan dat ze ooit een vinger uitsteken naar mij. Op deze manier kan ik mijn ware karakter niet tonen. Ik ben het gewend anders te reageren dan de meeste mensen, bijvoorbeeld op kritiek of over een opmerking. Ik ben iets sneller beledigd dan andere mensen, vooral omdat, soms, als ik eindelijk tussen de eindeloze discussies kan komen, ik wel meteen iets perfect moet zeggen en niet zomaar iets aan elkaar praten, anders zullen ze ook hun ruggen naar me omdraaien. Ik heb dit scenario al veel te vaak meegemaakt. Maakt niet uit wat ik doe, als iedereen me blijft afkraken op mijn foute opmerkingen of mijn humorloze humor, zal ik voor eeuwig alleen blijven.


  Ik herken mezelf er heel erg in!! Doet me aan mezelf denken, mooi profiel verder (:

  6 jaar geleden
 • Nagusamu

  Bedankt voor je reactie op m'n quiz!:P
  Kan je misschien uitleggen wat; Cambridge CPE, is?

  6 jaar geleden
 • Rawiyah

  Hey

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here