MissNinja

Laatst online: -

Shelley~<3

MissNinja is offline

Zoetermeer

24

music ~

lijst


Mijn naam, Shelley. Grote muziek verslaving en verder een raadsel voor velen.

My Stories:

BETRAYED

Vijf meisjes, beste vriendinnen. Allemaal zijn ze scene queens. Hun namen: Shadow, Princess, Moon, Thunder en Fire. Ze wonen samen in één huis, hebben allemaal een eigen verhaal. Ze kunnen je vriend zijn of je ergste nachtmerrie. Hun leven is geweldig, maar alles kan ineens omslaan.
bezig met verbeterenStupid bets (DM)

Stacey is een meisje dat altijd zeker overkomt, alsof het haar allemaal niets kan schelen. Haar beste vriendin Mandy is net zo. Allebei zitten ze in de zelfde afdeling, Slytherin.
Ze hebben ook nog een andere vriendin, Kim, ze zit in Ravenclaw en is hopeloos verliefd op Draco Malfoy (the Slytherin Prince), maar hij ziet niets in haar. Ze krijgen ruzie en Stacey en Mandy worden hierin meegesleept. Aangezien Kim niet zo zeker van zichzelf is als Mandy en Stacey durft ze weinig te doen, maar Stacey en Mandy zijn van plan om op Draco Malfoy af te stappen.

al afgelopenI need to have her (Naruto characters)
In dit plaatje, een kleine stad, een groot dorp, het is maar hoe je het noemt, woont een rijke familie. Hun familienaam is erg bekend en erg gevreesd in deze plaats. Ze hebben veel macht en besturen voor een groot deel onze woonplaats. Hun naam, als die wordt gezegd, valt iedereen stil. Lopen ze voorbij, dan duikt iedereen weg.
De drie zonen, de grootste verschillen als Ying en Yang gaan elke dag de strijd met elkaar aan. Op elk gebied moet bepaald worden wie de beste is.
De uitdagingen zijn meestal onschuldig, maar soms ook gevaarlijk. Als ze elk fysiek vak gehad hebben, beginnen ze aan mentale uitdagingen en zo ook de belangrijkste beslissing in hun leven, de liefde, laten ze aan de strijd over.
Over wie heb ik het nou? Dat is toch niet zo moeilijk. De Uchiha's, met Madara, Sasuke en Itachi en hun uitdagingen.I will grow strong! ~naruto~

Een meisje zonder ouders wilt een sterke ninja worden. Hier zal ze alles voor doen, 'nee' wordt niet geaccepteerd!
Ze woont in Konoha en gaat naar daar ook naar de ninja academie. Ze is een ijverige leerling en traint heel hard, daardoor is zo ook erg sterk.
Haar speciale technieken zijn verbazingwekkend. Haar vader had een speciale oogtechniek, dat is ook de reden van haar paarse ogen. Ze kan alle elementen jutsu's ermee leren. Haar moeder was erg getalenteerd in genjutsu, dat heeft Yume ook van haar geërfd.
Dit maakt haar al erg sterk, maar natuurlijk moet ze trainen om haar talenten goed bruikbaar te laten worden.Er is meer dan alleen zwart en wit

1 decennium geleden

6 jaar geleden

1 weken 3 dagen

12262 [24 uur]

4

9

1

2

0

306

216

6518

2074

1328Gastenboek (1064)

 • xNyandaful

  Whoohoo! :')

  8 jaar geleden
 • xNyandaful

  Ik voel jouw gesprekken gewoon aan :x
  meheheheh ;x

  9 jaar geleden
 • Xion

  Ja ook goed. 't Was kei gezellig met jullie op abunai!

  9 jaar geleden
 • Xion

  Heyaaaah!!!

  Hoe ist??

  9 jaar geleden
 • MiekieChan

  Teehee Lolll(A)
  Maar kwam je niet meer omhoog door een bug????
  Anders Precieze instructies op volgen anders werkt het niet(A) Moet je je armen in de lucht steken en gillend op de Bewaker figuurtjes af rennen(A)als je tegen hun aan komt respawn je weer boven op zo'n balk {op een enkele keer na, Als de game een troll wil zijn}
  en anders kun je de level cheater nog gebruiken(A)(A)(A)(A)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen