pasfoto

MrsLeto

Laatst online: -

Mee

MrsLeto is offline

Arnhem

28

Thirty Seconds To Mars, Harry Potter

-


Hee

Welcome to my profile :)
Love Lust Faith Dreams

#MarsIsComing


#MarsIsComing

1 decennium geleden

8 jaar geleden

6 dagen 3 uur

5519 [24 uur]

1

0

2

0

0

0

595

3763

1112

1213 Creaties van MrsLeto

Gastenboek (147)

 • Tawariell

  Ja echt beschamend man. Wij zijn al een dagje in Split geweest, City Center One. Erg groot winkelcentrum. Daar zit ook een H&M, C&A en een New Yorker zoals hier. De prijzen qua kleding verschillen niet zoveel met in Nederland, maar misschien omdat Split voor een groot deel ook een toeristen gebied is. Het winkelcentrum zelf was niet heel bijzonder, maar de rest van Split is wel heel anders dan hier in Nederland. Altijd leuk om te zien. En in Split is er ook een markt die er elke dag is, open van 08:00 tot 14:00. Wij zijn nog niet op de markt geweest maar voor zover ik had kunnen zien zag het er erg leuk uit.

  8 jaar geleden
 • Tawariell

  Hey,

  Bedankt voor je reactie op mijn verhaal! Ik vind het ook apart dat ze in de tovenaarswereld geen tandartsen kennen, maar ik denk dat zij gewoon spreuken gebruiken als zij een gaatje in hun gebit hebben of zo iets.

  Mijn appartement ligt 30km bij Split vandaan. Ik heb trouwens ook erg leuke Kroatische buurjongen, alleen versta ik ze niet. Had wel een awkward moment vandaag want het zwembad ligt precies aan de kant van hun balkon, en mijn vriendin en ik gingen vandaag voor het eerst het bad in dat redelijk koud was, dus ze hebben toe gekeken hoe wij als gillende kinderen het water in sprongen. Ook waren we een beetje kinderachtig bezig met de waterpistolen en kwamen we er te laat achter dat ze ons aan het bekijken waren en aan het uitlachen. What a shame. Ach ja, ze lachten tenminste wel lief naar ons toen ze langs liepen ^^

  Dus ja, mijn laatste zes dagen hier gaan nog wel leuk worden met die buurjongens. Ik hoop wel dat jij iets meer zon zult hebben als je naar Kroatië gaat, want het is nu nog redelijk bewolkt.

  x

  8 jaar geleden
 • PrinceSnape

  hehe....
  ik had je juist graag een patronus willen zien uitvoeren...

  9 jaar geleden
 • PrinceSnape

  Dankje, dreuzel...

  9 jaar geleden
 • Hopefulness

  Dankjewel hihi ^^

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen