Mythical

Laatst online: -

Moonriver Sentiao

Mythical is offline

Transylvania

27

writing, reading, making my own clothes, watching TV/DVDs/Dorama's/TVseries, observing the fantasieworld and drinking tea

lijst


His Holiness, The Pope


His Mistress, Ghuleh Zombie Queen
"Let them eat cake!"

1 decennium geleden

1 jaar geleden

6 dagen 19 uur

11470 [24 uur]

1

3

3

0

0

153

660

684

392

410Gastenboek (430)

 • Hopefulness

  Geen probleem, zoals je merkt doe ik hetzelfde.
  De Tokio Hotel hype van toen was ook erg, maar dit duurt te lang! Haha.
  Veel succes met de universiteit!
  Ik schrijf tegenwoordig eigenlijk nauwelijke helaas, gewoon omdat ik geen tijd of motivatie heb. xox

  8 jaar geleden
 • Hopefulness

  Hahaha, ik ken het hoor!
  Ik zit er eigenlijk nauwelijks meer op, tegenwoordig nu een beetje meer maar toch.
  Ik miste het stiekem wel haha.
  Zeker een verhaal schrijven! Ook al is nu One Direction de hype, blegh.
  Met mij is alles goed, en met jou? (:

  9 jaar geleden
 • Hopefulness

  HEY YOU! Lang niet meer gesproken haha. ^-^ Alles goed?

  9 jaar geleden
 • Chiyo

  Hee,

  Ik vond je Mana verhaal echt zo prachtig. Nu heb je me helemaal geinspireerd om zelf een Mana verhaal te schrijven. Ik begin er heel de tijd aan, maar verwijder ze dan weer als ik 5 pagina's heb, aangezien ik dan weer zoiets heb van: hmm... maar ik weet eigenlijk niets van hem en hmm... ik luister ook niet zo heel veel Moi Dix Mois en Malice Mizer.
  Ik heb dit jaar muziek meer aan de kant geschoven en ga me weer meer richten op schrijven, aangezien ik dat toch veel liever doe dan weer een uur kwijt te zijn aan het vinden van een nieuwe Japanse band >.< hahahha.

  Maar... ik ben op uitwisseling geweest naar Thailand voor een jaar. Ik wilde zoooo graag naar Japan, maar uiteindelijk was daar maar een plek voor en die gaven ze dan liever aan een jongen -zucht-. Maar ja... uiteindelijk ben ik ook heel blij dat ik er niet heen ben gegaan door de aardbeving, tsunami en de kerncentrale... Ik heb echt een fantastisch jaar gehad in Thailand. En ik kan nu ook Thais. YAY!
  Maar de jongen die naar Japan is gegaan, is ook een hele goede vriend van mij en we volgden elkaar dus wel via blogs enzo. Ik heb hem van het weekend gezien en weer uitgebreid erover gepraat. Echt zo vet.
  Het leukste was nog wel dat ik echt een soort van superster was in Thailand. Ze vonden me allemaal supermooi enzo, omdat ik blond ben en echt idioot wit. Hahaha, iedereen zit me altijd zo te kutten van: "hahaha Engelse!" of: "Damn... ik zou bijna geloven dat vampieren echt bestaan". Hahahaha. Maar ik zit daar toch niet meer mee, aangezien ze het in Thailand zo mooi vonden. Ben ook echt niet een beetje bruiner geworden daar. Alleen mijn haar is lichter geworden >.<

  Examenjaar he? Daar zou ik ook in zitten als ik niet op uitwisseling was geweest. Het is echt zo raar om terug naar de middelbare te moeten. Maar ik vind het niet zo heel erg eigenlijk. Ik voel me ineens echt populair ofzo O.o. Ik ken iedereen van de 6de en heb echt alweer superveel nieuwe vrienden gemaakt. Haha, ik ga dat nog een keer in een verhaal verwerken ofzo. Het "emo"meisje (ik was meer scene en gemixt met sommige Japanse dingen) dat een soort glamourmeisje wordt. Ik zal het maar afkloppen, want straks stort dat weer in. Hahahaha.
  Ik lul weer teveel.
  Anyway... Ik hoop dat je binnenkort weer aan iets nieuws begint ^^ En als je dan net als ik ben (drie maanden niks posten, dan ineens acht hoofdstukken), maakt dat ook helemaal niet uit. Ik lees toch wel (:

  1 decennium geleden
 • Medusa

  Ghaha,, ja al iets van 12 hoofdstukken vanaf het begin,, de rest moet ik er nog aanplakken als je begrijpt wat ik bedoel XD ( ben namelijk niet zo goed in aan 1 stuk door schrijven ) ,, ach ja,, laten we hopen dat je snel weer tijd hebt dan!:D<3
  x
  M|M

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen