NOUGATTI

Laatst online: 5 jaar geleden

Kiki

NOUGATTI is offline

-

25

-

-

lijst
-

1 decennium geleden

5 jaar geleden

2 weken 5 uur

10497 [24 uur]

0

0

9

0

0

292

1466

3275

1260

30242 Creaties van NOUGATTI

Gastenboek (253)

 • FlowerRain

  Jij hebt echt een leuke naam! =D

  7 jaar geleden
 • Nelinuh

  ERETYEGYTEGTYEGTYWYGEYGURGYEYUREGYUEYEUEGYUEYGUEEGYEYWUEYGYGEYGYWYGUEGYEUGGYEWYEGYURYGUGYEYYGEEGYRYGYGGYEYGEGYGEWGYEGYEYGUEGEGYUEYGUEYGUEYGUEGYEGYEWEGEYEGYEYGEUEYGEEGYUWEYGUEGYUYEGWYGUEYGWEYGWYGU:D

  8 jaar geleden
 • Repent

  Lieve lieve lezertjes (= Forever is a promise.) van me, ik kom jullie even wat mededelen. Jullie weten allemaal natuurlijk wat er overlaatst is gebeurd op Quizlet en ja, ik ben echt héél véél delen kwijt op Quizlet. Ik had de laatste tijd echt heel veel gepost, en dat weten jullie ook. Ik dank ook diegene die er zoveel reactie's hebben achtergelaten. En nu, moet natuurlijk dit gebeuren en beginnen we helemaal opnieuw. Dus, ik begin helemaal opnieuw. Er staan al ongeveer 150 delen er weer op maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Ik ga gewoon héél rap posten, dat beloof ik maar ik verwacht wel een beetje hulp van jullie en als jullie gewoon met een paar één reactietje achterlaten, kan ik weer verder. Zoveelste rapper alles er weer op staat, zoveelste rapper jullie weer nieuwe delen kunnen lezen. Het spijt me echt zo hard, maar het is mijn schuld niet. Ik wou dat ik een andere oplossing had, maar die heb ik helaas niet. Ik hoop dat dit rap voorbij is want ik nie wachten tot ik weer nieuwe delen kan posten. Nogmaals, i'm sorry guy's en sommige van jullie? Nu al bedankt voor de reactie's. xx ily'guys.

  9 jaar geleden
 • Aristocrat

  Hey! Een hele tijd geleden had je een reactie geplaatst op mijn SA: And So, The Lion Fell In Love With The Wolf... No, Wait, What?!
  Daar heb ik nu een serie van gemaakt, en vandaag heb ik de eerste hoofdstuk online gezet. Ik weet niet of je het wou weten of niet, zo niet verwijder dit berichtje maar haha. Maar zo wel, hier is de link: And So, The Lion Fell In Love With The Wolf... No, Wait, What?!
  xx

  9 jaar geleden
 • Jacksessed

  Had je de foto voor This operation! Al ingeleverd? of niet?

  Zo niet zou je dan op dat topic de link naar de foto willen zettten?!? Alvast bedankt <3

  (flower)RememberXme

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here