Nagaa

Laatst online: 19 minuten geleden

Amber

Nagaa is offline

In de tuin

25

Met vrienden afspreken

-

lijstNaga. Een naga is een bovennatuurlijk of mythisch wezen, dat de poorten van heiligdommen of tempels bewaakt.


* Amber
* 25 jaar
* Houd van
~ Lezen
~ Schrijven
~ Met vrienden zijn
~ Wandelen
~ Reizen
~ Fotograferen


"There are so many directions you can go in live. You can choose only one at the time, but that doesn’t mean that you can’t chance your direction once in a while."
"Sometimes it seems like life is rushing by. But remember you can take a step back and enjoy the beauty of life for a moment."


Gelieve deze foto's niet verder te gebruiken of opslaan, zonder navraag bij mij te doen.


Inspiration can hit you any time

1 decennium geleden

19 minuten geleden

3 weken 4 dagen

16692 [24 uur]

2

2

0

2

0

28

2761

3326

2552

1573Gastenboek (1804)

 • SonOfGondor

  Ja, quizlet heeft wel echt zijn kliekjes. Mijn laatste meeting was ook niet echt een succes tbh. Heel aardige mensen, maar wat jonger dan ik, en ze hadden het allemaal over k-pop en alles wat ik van k-pop weet is dat gangnam style jaren geleden een hit was, hahaha. Ik viel er een beetje buiten.

  Oh, dus het AZC heeft ook echt betaalde banen? Wat voor dingen hebben ze?

  1 maand geleden
 • SonOfGondor

  Oh wauw, je kent ze zeker dan! Deed je al dat vrijwilligerswerk naast je studie/werk? Het klinkt heel gaaf om te doen.

  Ja, absoluut, maar naar meetings komen is best wel eng? De eerste keer dat ik naar een meeting kwam was ik doodsbang, haha, maar uiteindelijk heb ik daar Inge leren kennen die ik ook al soort van kende van een verjaardag van een toen gemeenschappelijke vriendin (oef, lang verhaal), dus het liep goed af. Ik snap wel heel goed dat mensen die stap niet durven te nemen tho

  1 maand geleden
 • tubbietoost

  haa!
  leuk iets van je te horen =) Moet eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd ook weinig met Quizlet gedaan heb, maar vind het zeker leuk om met jou bij te kletsen;)
  Fijne vakantie!

  1 maand geleden
 • SonOfGondor

  Via vluchtelingenwerk Nederland, ken je ze? Wat deed jij?

  Oh shit, een pleidooi! Tbh ik ben blij dat ik dat niet ook nog moet doen. De scriptie alleen was al genoeg werk, met meer dan 20k woorden. Daar schrijf ik liever een q verhaal mee.

  Ik woon helaas ook in zo'n uithoek en dat is zó vervelend. We hebben wel eens meetings hier, hoor, maar dan zie je toch wel steeds dezelfde mensen en niet de andere vrienden die je ook op q hebt ontmoet. Ik zie Inge heel vaak want we wonen dichtbij maar ik heb ook andere goede vrienden aan overgehouden die ik veel minder zie :c

  1 maand geleden
 • SonOfGondor

  Ik werk aan een tentoonstelling over vluchtelingen wat we ook mét vluchtelingen doen, dus dat is best cool. Ik moest een cursus doen over hoe de organisatie werkt en communicatie enzo, maar niet super interessant. Maar goed nieuws! Mijn scriptiecijfer is eindelijk terug! Ik heb een 7,1, wat een beetje teleurstellend is, want ik had hoger verwacht, maar goed, ik heb het gehaald. Eindelijk.
  Op zich is het houden van een meeting niet zo moeilijk; elke meeting waar ik ben geweest was: verzamelen op het station, de stad in, wat eten, de stad in, en weer terug. Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar mijn beste vriendin Inge (Square op q) heeft het volgens mij wel eens gedaan en volgens mij vond ze het niet zo moeilijk. De locatie is vaak het lastigst eigenlijk, want de meeste q'ers willen denk ik niet 3 uur in de trein (en als je in het Noorden woont zit je zo 3 uur in de trein ugh)

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen