pasfoto

Nagaa

Laatst online: -

Amber

Nagaa is offline

Thuis

28

Explore the world

-

lijst


Naga. Een naga is een bovennatuurlijk of mythisch wezen, dat de poorten van heiligdommen of tempels bewaakt.


* Amber
* Houd van:
~ Reizen en de wereld ontdekken
~ Dansen
~ Fotograferen
~ Lezen
~ Wandelen
~ Met vrienden zijn
"Magic is everywhere."
"Listen to the moon, it's got something to tell you."
Gelieve deze foto's niet verder te gebruiken of opslaan, zonder navraag bij mij te doen.


Inspiration can hit you any time

1 decennium geleden

3 maanden geleden

3 weken 4 dagen

17938 [24 uur]

2

2

0

2

0

28

2781

3504

2569

1595Gastenboek (1823)

 • Niallerslove

  Hee hallo! Jij schaamde je de vorige keer na drie maanden, ik heb inmiddels een half jaar op me laten wachten. Sorry daarvoor! Zoals jij ook al zei, ik heb geen idee waarom, maar het zat niet in mijn systeem om online te komen op een of andere manier.

  Hopelijk gaat het goed met je, ondanks de vernieuwde harde lockdown. Kijk je uit naar de feestdagen? Nog goede voornemens voor 2022?

  Ik wens je het allerbeste! (flower)

  1 jaar geleden
 • Niallerslove

  Wat jammer dat je thuis zit met een verkoudheid, maar gelukkig inderdaad verder niks ernstigers! Ik vond het heel leuk om te horen wat je allemaal beleefd had op werk voordat je thuis kwam te zitten! Wat leuk dat je over het lezen hebt kunnen praten met die meneer. Hopelijk kan je al die mensen inderdaad terugzien als je weer naar het werk mag! Voel je - je alweer beter?

  Bedankt voor de documentaire tips! Ik had ze inderdaad voorbij zien komen, maar nog niet gekeken. Nu wil ik ze zéker gaan bekijken! Echt bizar inderdaad om te horen wat er allemaal gebeurd met het koraal en de natuur en hoe snel alles aftakelt ...

  Het is zeker leuk druk op stage! Ik vind alles heel interessant haha, en je hebt veel vrijheid om je eigen uren en werkdagen in te plannen. Dan is het allemaal ook wat beter te plannen en te spreiden! Op dit moment doe ik vrijwilligerswerk bij UNICEF (al bijna 5 jaar inmiddels) en bij United for All (een stichting in Nijmegen). Voor UNICEF is het met name het ondersteunen van studententeams in Nederland. Bij United for All ga ik met name over de social media (daar goede posts op plaatsen, bekendheid vergroten, etc.)!

  Wat jammer dat je inderdaad weinig sneeuw hebt meegemaakt! Gelukkig heb je dat eerder al kunnen doen haha! Ik heb zelf inderdaad leuke sneeuwfoto's gemaakt. Ben ook letterlijk de sneeuw in gedoken (er was een sneeuwduin in onze tuin ontstaan). Vond het heel erg tof, maar ben ook wel blij dat het nu weer warm is!

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Ja precies, ben wel benieuwd hoe de beleving op kantoor is! Ik kan me voorstellen dat - dat werkgroepje van je werk waar je over vertelde, waar je nog niks vanaf wist, een beetje ongemakkelijk was in het begin. Slechte verbinding werkt daar ook absoluut niet aan bij natuurlijk ... Gelukkig ging het uiteindelijk goed! Heb je de afgelopen tijd nog wat leuks meegemaakt op werk?

  Excuus voor de verlate reactie, trouwens. Het is de laatste tijd ineens erg druk geweest hier met stage, vrijwilligerswerk en vastzitten door de sneeuw, haha. Was je blij met de sneeuwval? Ik heb afgelopen zondag de hele dag in de sneeuw gewandeld, voelde me echt weer even kind, haha.

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Ik werk inderdaad volledig vanuit huis! Ze maken gebruik van een intern systeem wat ik gewoon kan gebruiken via m'n eigen laptop. Iedereen van heel de organisatie werkt thuis! Onder het mom van ''we kunnen thuiswerken en kunnen niet verkopen waarom we per se naar kantoor zouden moeten''. Ik hoop dat ik toch ergens in de komende maanden wel een keertje mag gaan kijken! Het is inderdaad wel gek om iedereen online te leren kennen hoor. Deels minder eng en ongemakkelijk, maar ergens ook weer wel ongemakkelijk door slechte internetverbindingen, mensen die de mute knop niet kunnen vinden, etc. Ach ja, we worstelen ons er wel uit, haha!

  Hoe is je weekend geweest? Wat vervelend dat het niet zo goed ging met jullie kat! Gelukkig gaat het nu weer beter! Wel een mooie leeftijd hoor, 17! Wat fijn dat ze op je werk daar zo goed op reageerden!

  Heb je gehoord van de Ommetjes-app? Dat gebruikt mijn stage. Het is een app die je stimuleert om dagelijks 20 minuten te gaan wandelen, omdat dat is wat je hersenen nodig hebben om gezond te blijven. Je kan lid worden van een team en dan kan je de competitie met elkaar aan gaan. Het idee is dat dit je motiveert om te gaan wandelen. Wie weet ook iets voor bij jou op werk? Afgelopen zondag ben ik met mijn vriend bijna 2 uur gaan wandelen trouwens, dat was dan wel weer heel fijn!

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hey! Excuus voor de verlate reactie. Het is erg hectisch geweest met het begin van de stage. Het is heel gek om vanuit huis te werken en te beginnen, maar het team lijkt super vriendelijk en ik mocht meteen inhoudelijk aan de slag. Heb mezelf lekker proactief opgesteld en dat waardeerden ze wel (:

  Ah, ik snap nu inderdaad wel het verschil tussen locatie 1 en 2. Hoe is het op het werk nu?

  Haha ik voel je precies in de discipline voor het sporten. Ik sport zelf ook al zoolang niet meer. Wel ga ik dagelijks even wandelen (30-60 minuten), maar nu het regent zie ik dat ook niet meer zitten.

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen