pasfoto

Nanor

Laatst online: -

Nanouk

Nanor is offline

-

27

-

-

Raenyra, Saffia, Yhrdesh, Oakheart, LeScorpion, Azaryn, Ironfoot, Caprir_da_Revyr, Firan, Athia, Alyxander, Atelior, Sarena, Drekar, _Vyra_, Eza, Aventor, Allan_a_Dale, Neara, _Hephaistion_, Skorpios, Prouesse, DaVenesta, Droomvlucht, Aquanura, Dramo, Fleuve, Liyo, Durego, Elysa, WilderMind, Vaienne, BIackbeard, AchiIIes, Eldir, Aentara, Nikeia, Sebara, Ihtizaz


While none of their words
look not like lies,
I fail to find
any truth in their eyes.

Bear the burden,
impress all men,
Wander with wolves,
but become not like them.

Dance with dragons,
beware of their flames.
Outwit the others,
but don't play their games.

While none of their questions
look not like demands,
I try for the truth,
but find it I can't.


We dwaalden en verdwaalden en noemden sterren naar onszelf.

9 jaar geleden

22 uur geleden

3 weken 2 dagen

11492 [24 uur]

7

0

2

224

0

475

468

3503

384

368Gastenboek (381)

 • FateTheWinx

  We are the Winx!

  2 jaar geleden
 • Cayline

  Helleu! Alles oké?

  3 jaar geleden
 • Ons

  Wow wat cool!! Ik vind het echt heel mooi! (flower)

  Staat het gedicht op Q of niet? Dan wil ik het wel helemaal lezen :$

  Liefs

  4 jaar geleden
 • Ons

  Ik vind je signature zó tof!! (flower)
  Komt het uit een boek of uit een liedje of...?

  Liefs!

  4 jaar geleden
 • MacGyver

  Inderdaad, terwijl ik denk dat er best veel mensen zijn die wel zouden willen weten hoe het graf eruit ziet en waarschijnlijk waarom Alexander of Dzjenghis daar begraven is. Hoewel er volgens mij ook een gerucht ging dat Alexander's lichaam is op gegraven en later weer ergens anders begraven. Daarnaast ben ik wel benieuwd hoe Alexander en Dzjenghis eruit hebben gezien. En tegenwoordig kunnen ze met dna en schedel iemands gezicht na maken, want misschien zag Alexander er wel heel anders uit dan wij denken. Ik ben bijvoorbeeld ook benieuwd naar hoe Cleopatra er nou uit heeft gezien, want ik heb altijd gedacht dat ze best wel mooi eruit zag, maar er gaan ook geruchten dat ze een best grote neus had.

  Het is ook best bizar om te bedenken dat iemand dat überhaupt overweegt om te doen, des te bizar dat ie dat ook daadwerkelijk heeft laten doen. Vraag ik me toch af of niemand dat van tevoren wist en niet is gegaan of daarna is ontsnapt en gevlucht is. Maar ja, mocht iemand dat hebben overleefd dan zal die persoon er niet over hebben gesproken uit angst dat iemand de klus kwam afmaken (no pun intended).

  Dat lijkt me ook naar, vooral als je dat vooraf weet. Ik heb wel gelezen dat ze katten mummificeerden en de katten van de farao ook soms bij hem in het graf werden geplaatst. Ik vind het wel een fijn idee dat ze toen ook al zoveel om katten gaven en respect voor ze hadden.

  Ja, want eigenlijk wil ik dan dat het mysterie word opgelost en dat er een antwoord komt op alle vragen. Helaas gebeurt dat niet altijd. Een mysterie heeft ook wel zijn charme natuurlijk.

  Misschien kun je dan eens Natascha/Kozik een pb of gb sturen? Want die heeft op Q een verhaal geschreven over piraten dus die weet vast veel over piraten aangezien ze ook onderzoek heeft gedaan naar piraten voor haar verhaal.

  Eigenlijk wel zonde dat het dan uit elkaar is gevallen. Dan had ik liever gezien dat iemand het had over genomen en dat die persoon rust en vrede had gebracht. Want het uiteen vallen kan zowel positieve als negatieve consequenties hebben.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen