NarutoPerv

Laatst online: 1 maand geleden

Michelle

NarutoPerv is offline

-

23

RP, Otome, tumblr, making games, gaming

-

lijst


Hello there,

vroeger schreef ik enorm veel op deze site, maar dat is hedendaags wat verminderd.
Ik richt me vooral op fictie verhalen die het fantasy genre bevatten (think demons, witches, etc.), ook houd ik erg van romance en ik ben van plan om ooit eens een mysterie verhaal te schrijven.

"Write. Start writing today. Start writing right now.
Don't write it right, just write it - and then write it right later.
Give yourself the mental freedom to enjoy the process,
because the process of writing is a long one.
Be wary of 'writing rules' and advice.
Do it your way. "
--- Tara Moss

Ik schreef vroeger vooral ook fanfictie, vooral over Naruto. Ik heb veel geïnactiveerd en veel is gepauzeerd.
Ik ga nog verder met de verhalen die hier beneden staan en vooral met
“The Lost Brother”, waar ik trouwens weer mee verder ben gegaan!Warning: some of my stories can be cruel at times, however I'll put a warning (and possibly trigger warnings) in the description and/or in the chapter where it occurs.
Make your dreams come true. Prove to the world that you can do it.

1 decennium geleden

1 maand geleden

2 weken 2 dagen

12907 [24 uur]

0

4

1

0

0

415

790

2050

1408

2304Gastenboek (8)

 • Debbaut

  Hoi, zin om te praten?

  2 weken geleden
 • Debbaut

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

  1 maand geleden
 • Loveless

  No worries! Ben er zelf ook niet altijd meteen bij ^^
  En jaaa, mijn droom is echt om een hele kamer vol met boekenkasten te hebben en helemaal vol te zetten hahaha, en dan een comfortable stoeltje and I'm goooood, personal library XD Heb nou pas 1 boekenkast die compleet vol staat en de rest van mijn boeken boven in een dichte kast so I'm working on it! XD
  We hadden het inderdaad over je game ahaha was weer een tijdje geleden, komt hij dan ook online te staan en al? I wanna try it out whenever it's finished! ^^
  Wat leuk! Wat teken je graag?
  Als het goed is zou de D3000 gewoon moeten kunnen filmen? Maar nou ik inderdaad meer reacties lees zeggen ze van niet, terwijl anderen wel weer... It's confusing, I'm not sure sorry!

  4 maanden geleden
 • Loveless

  Kan ik wel begrijpen, vooral omdat een boek geld kost en ik nou geen uitgeef centen heb XD Hier en daar lees ik wel via me telefoon short stories; but man, if I could I'd start a library D:
  Veel plezier en succes met je project!
  (Moest ff opzoeken wat Booktube was) Like ik had geen idee dat er een hele community voor was echt stoer eigenlijk XD
  Volgens mij kan de D300 wel filmen toch? Want ik dacht ook de eerste paar jaar dat die van mij dat niet kon, bleek daar toch een setting voor te zijn XD Moet je anders eens "video mode" opzoeken, misschien dat die daar ook een optie voor heeft ^^

  5 maanden geleden
 • Loveless

  Hahaha, dat boek-shop-verslaving ken ik wel XD Zou ook niet zo'n e-reader kunnen gebruiken want vind er echt niets aan, heb liever een boek in me handen dan op zo'n scherm te kijken D:
  Snap dat wel, is ook soms moeilijk om een project aan te houden. Hoe ver ben je nou? ^^
  Was zelf weer even aan het werk, had een tijdelijke opdracht maar dat is weer voorbij maar had echt geen put meer om online te komen of te schrijven en vond dat wel jammer, maar ik ben er weer eventjes!
  Fotografie als een hobby is best duur ja haha, want ook al heb je de basic camera (heb paar jaar geleden een mooie Nikon D3100 gekregen van me ouders) dus gewoon de body, moet je ook de correcte lenzen ervoor hebben om bepaalde scenes te schieten. Dus als je macro fotos wilt maken heb je een ander lens nodig dan als je landschappen schiet. Ik heb gewoon een basic camera body met standaard lens maar krijg niet alles optimaal zeg maar. I don't have that kind of money right now XD

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen