NeonX

Laatst online: -

Michelle

NeonX is offline

Ergens in Nederland

24

Privé xD

-

lijst


Voor de echte One Direction fans is dit een geweldige storie!

Storie


Friends are there when your in trouble.
Friends are there to comfort you when your sad.
Friends tell the truth about things.
Friends never lie.
Friends are people you can laugh with.
Friends aren't always forever,
but they are the people you'll never forget.


Wij meiden;

Lopen tijdens het tandenpoetsen door het huis. We lezen de shampoo flessen onder de douche. We lachen om onze eigen grappen voordat we ze verteld hebben. We hebben geen horloge nodig, we hebben een mobiel. We kunnen een zin 10x lezen, zonder het te snappen. We duwen tegen deuren waarop met dikke vette letters TREKKEN staat. We vragen "wat??" terwijl we alles verstaan hebben! We haten het, als de wind onze haren door de war blaast. We kijken 10x per dag in de koelkast, zonder iets te eten. We kunnen 10x dezelfde film kijken. We moeten onze mobiel bellen, om hem te vinden. We kunnen op de klok kijken, zonder daarna te weten hoe laat het is. We staan in de supermarkt voor de koeling, en weten niet meer wat we gingen kopen. We draaien ons hoofdkussen om, zodat we op de koele kant kunnen liggen. We zetten onze wekker eerder, om langer te kunnen blijven liggen. Als we ’s avonds naar bed gaan, tellen we hoeveel uur we nog kunnen slapen.Zet dit ook je profiel als je dit ook voor jou geldt
Een onderwijzeres in New York onderwees haar klas over de gevolgen van pesten. Ze gaf hen de volgende opdracht. Ze gaf alle kinderen in de klas een stuk papier en zei hen het te verfomfaaien, het te verkreukelen, er een prop van te maken, het op de grond te gooien en er op te stampen. Kortom er echt een puinhoop van te maken, maar het niet te verscheuren. De kinderen vonden dat wel een leuke opdra......cht en deden hun best het blad zo veel mogelijk te verkreukelen. Toen kregen ze de opdracht om het papier voorzichtig weer open te vouwen, zodat het niet scheurde en het weer glad te strijken. Ze liet hen zien hoe vol littekens en vuil het papier was geworden. Toen zei ze de de klas dat ze het papier moesten zeggen dat het hen speet dat ze het zo verkreukeld hadden. Maar hoe vaak ze ook zeiden dat het hen speet en hoe ze hun best ook deden om de kreukels weer uit het papier te halen, het lukte hen niet om het blad in de vorige gladde staat terug te krijgen. Ze wees haar leerlingen op alle littekens die ze achterlieten. En dat die littekens nooit meer zullen verdwijnen, hoe hard ze ook probeerden ze te repareren. Dat is wat er gebeurt als een kind een ander kind pest. Je kan zeggen dat het je spijt, je kan proberen het weer goed te maken, maar de littekens zijn er en die blijven. Mensen van 80 kunnen nu nog navertellen hoe ze op de lagere school gepest werden. De kreukels gingen er niet meer uit. De gezichten van de kinderen in de klas vertelden haar dat haar boodschap was overgekomen. Kopieer dit bericht als je tegen pesten bent, want het is zo bepalend en het brengt veel meer schade aan dan je denkt! (Ik heb hem ook gekopieerd)

Doeii en tot de volgende keer!


Life's too short too think about every possibility

1 decennium geleden

7 jaar geleden

2 weken 1 dagen

11632 [24 uur]

0

0

0

1

0

0

692

4647

624

10832 Creaties van NeonX

Gastenboek (1016)

 • Leann

  Hello babe xd

  7 jaar geleden
 • MrsPayne1

  Awwh! Dankje!(K)

  8 jaar geleden
 • MrsPayne1

  Haha, nou ja, ik kon m niet meer vindenxD
  Maar geeft niks hoor(flower)

  8 jaar geleden
 • MrsPayne1

  Heei,
  Lang geleden zeg! Maar ik wilde dus net (eindelijk!) het laatste hoofdstuk van onze story schrijven toen ik zag dat je m had verwijdert, hahaha lol!xDMaar waarom? Ben echt niet boos ofzo hoor!(flower)Gewoon nieuwsgierig;)
  Xx

  8 jaar geleden
 • DiamondWhite

  Thank you, angel n,n xx
  Diamond White <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen