OhMyFinnick

Laatst online: -

Roos

OhMyFinnick is offline

Hogwarts

25

Fangirlen

Aniki, MissFlower, WMagicTwins
~ Reading ~ Writing ~ Music ~
~ Potterhead and Hufflepuff ~
~ Tribute ~ Wallflower ~ Nerdfighter ~ Marvel ~ Ringer ~ Divergent ~
~ Rupert Grint ~ Ed Sheeran ~ Emma Watson ~ Jennifer Lawrence ~ Brendon Urie ~ Sam Claflin ~ Jena Malone ~ Robert Downey Jr. ~ Racoon ~ Arctic Monkeys ~ American Authors ~ Panic! At the Disco ~ Imagine Dragons ~ Bastille ~ Marina and the Diamonds ~ Fun. ~ Adele ~ Florence + The Machine ~ Twenty One Pilots ~ The Kooks ~ Nina Nesbitt ~ King Charles ~ The Kooks ~ The Asteroids Galaxy Tour ~Reclame voor een story of quiz mag in mijn blog worden gedumpt. Niet in mijn GB, dan verwijder ik het en kijk er niet naar!


A mind is like a parachute, it only functions when open - Frank Zappa

1 decennium geleden

6 jaar geleden

2 weken 3 dagen

11716 [24 uur]

3

1

1

2

0

122

659

8618

2253

1059Gastenboek (995)

 • Kreynta

  Heihei!
  Ja oef, ben Q echt helemaal vergeten de laatste maanden haha. Heb eerlijk gezegd ook een beetje het gevoel dat ik het ontgroeid ben, mis het eerlijk gezegd ook niet echt of zo. Maar naast Q ben ik nog wel redelijk veel aan het schrijven, ik doe dit jaar ook mee aan NaNoWriMo en ik moet nog zo'n 10.000 woorden voor het einde van november (oepsie) dus ik zal proberen nu meteen nog even wat te schrijven!

  6 jaar geleden
 • Kreynta

  Jaa, wow, de afgelopen weken heb ik echt het gevoel dat ik in een soort roes leef van drukte haha, maar alles is wel zo leuk! Lowlands was ontzettend gaaf (alleen eerst de introweek en daarna meteen door naar lowlands was achteraf iets teveel van het goede, daarna ben ik vet ziek geworden haha), vooral Bastille en Lianne La Havas vond ik echt fantastisch! En tot nu toe is mijn studie nog heel erg leuk (lekker veel tekenen en knutselen dus ik ben blij;)maar inderdaad wel megadruk en op mezelf wonen en dingen als opeens mijn eigen boodschappen en was moeten doen is nog heel erg wennen dus ik merk wel dat het echt energie vreet en iedere avond ben ik dan ook bekaf :')
  En hoe is het bij jou? Ik weet nieteens of je nou uiteindelijk was toegelaten! Bevalt het nieuwe leven als student een beetje?

  6 jaar geleden
 • Kreynta

  Wauw, het hoofdstuk is echt superschattig! En het begin van het nieuwe hoofdstukje is tot nu toe ook al heeel leuk c:
  Weet je inmiddels trouwens al of je toegelaten bent? Ik begin morgen aan mijn introductieweek (maar morgenochtend moet ik eerst afrijden, aaah!! De vorige keer was niet zo'n succes, ik vloog bijna uit de bocht bij de afrit van de snelweg dus toen was ik dik gezakt dus ik hoop dat het de tweede keer beter gaat en ik nu gewoon dat stomme rijbewijs krijg alsjeblieftalsjeblieftalsjeblieft) en na de introweek ga ik meteen door naar Lowlands! Druk (maar heel erg leuk) programma weer dus maar ik ga proberen vandaag nog een stukje te schrijven (:

  7 jaar geleden
 • Kreynta

  Oh wauw, dat klinkt ook echt super allemaal! Ja, Oeganda was echt heel erg bijzonder, ik was nog nooit buiten Europa geweest en het is toch heel apart inderdaad, alsof je in een compleet andere wereld terechtkomt. We hebben een rondreis gemaakt door het land waarbij we zowel langs veel steden en dorpen kwamen als door door een heleboel national parks reden (ik heb onwijs veel bijzondere dieren gezien, van de big five ontbreekt alleen de luipaard nog hahaha) maar inderdaad ook veel armoede gezien, kinderen die onder schooltijd aan het werk waren of dorpen waar, zodra ze een auto met blanken spotten, alle kinderen uit het dorp naar de auto toerenden, tegen de deuren sloegen en riepen "give me money! give me food!" en dat is soms nog best lastig..
  En ahh, weet je nog steeds niet of je toegelaten bent? Wat laat, ik dacht dat iedereen dat inmiddels al wist, ook van de lotingsstudies. Heb je je wel ook ingeschreven voor een andere studie, mocht je niet toegelaten worden?
  En hahaha, jaa dat is een goed idee! Sta je alleen een beetje voor schut mee :'D Of een bord met alleen een 'Q' erop ofzo, dat is iets subtieler. Anders moeten we binnenkort even kijken naar welke acts we allebei willen, wie weet komen we elkaar dan nog wel tegen! Ik bedenk me opeens dat ik ook geen idee heb hoe je eruit ziet, somehow zie ik je altijd voor me als een meisje met lange bruine krullen maar waar dat beeld vandaan komt, geen flauw idee x'D (en nu ben ik stiekem best benieuwd of dat beeld klopt^^ zal wel niet haha)
  Over de story: ik ben (inmiddels ook bijna een maand geleden) wel een hoofdstukje begonnen, ik ga proberen om daar vandaag verder aan te schrijven. Als ik vanavond nog niks geschreven heb mag je me streng toespreken ;p

  7 jaar geleden
 • Kreynta

  Waauw, jouw vakantie klinkt ook echt super!
  Ik ben niet naar Turkije geweest (was ik ook nooit van plan ;p) maar kom net terug van twee fantastische weken in Uganda met mijn ouders! Zoveel mooie (en minder mooie) dingen gezien, het was echt een hele bijzondere ervaring. Voor mij ook alleen nog lowlands (wie weet komen we elkaar wel tegen!) en dan beginnen aan mijn studie (om eerlijk te zijn kan ik niet wachten, haha). Ik heb inmiddels al een kamer gevonden in Eindhoven dus het wordt voor mij ook steeds 'tastbaarder', ik heb er superveel zin in! Mijn leven lijkt echt een aaneenschakeling van alleen maar leuke dingen op dit moment en ik ben superhappy (: Zo happy dat ik compleet niet aan schrijven gedacht heb, de weinige tijd dat ik thuis was heb ik nauwelijks achter mijn laptop gezeten, er waren gewoon veel te veel andere leuke dingen die ik kon doen (en stiekem heb ik het gevoel dat jij hetzelfde had, hihi)
  Oeh, backpacken in Groot-Brittanië is wel echt heel erg gaaf! Waar ben je allemaal geweest?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen