pasfoto

Ons

Laatst online: -

Helena

Ons is offline



24

-

-

lijst


Gevoelens spreken wanneer het hart de woorden kiest.Vertel me iets leuks.
Laat een berichtje achter.
Verhalen lees ik graag, tip me.


YOU ARE A WORK OF ART


Continue to share your heart with other people even if it has been broken.

7 jaar geleden

2 jaar geleden

2 weken 1 dagen

5982 [24 uur]

1

1

0

2

0

33

33

561

102

7034 Creaties van Ons

Gastenboek (503)

 • Niallerslove

  Dankjewel! (:

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Goedemiddag, ik wilde je even laten weten dat je echt een mooi profiel hebt!

  2 jaar geleden
 • Nanor

  Ik geloof het wel, ik zal zo ff voor je kijken op de laptop (:

  3 jaar geleden
 • Nanor

  Nouuu het komt uit een gedicht wat ik heb geschreven en het gaat eigenlijk over iets wat ik meemaakte met een vriendin (:

  3 jaar geleden
 • ISAC

  Ah, ziek? Again? Niet echt chill... Mis je nu ook onderwijs?

  Ik creëer mijn personages altijd van tevoren, en dan heel uitgebreid. Ik schrijf altijd wel een compleet A4 vol, haha. Ik vind het veel fijner om te weten waarom ze doen wat ze doen en ik kan ze alleen maar goed in het verhaal schrijven als ik weet wat hun achtergrond is. Voor mijn huidige thriller bijvoorbeeld heeft mijn vrouwelijke hoofdpersonage een nogal gewelddadige echtgenoot gehad die haar bijna heeft vermoord en ze is daarna verhuisd waarbij ze alles moest achterlaten.
  Haha, het schrijven gaat nogal langzaam... tijdens de Kerstvakantie moest ik eigenlijk leren maar dat bleef ik uitstellen en aan schrijven kwam ik ook niet toe, dus ik heb ook niet echt kunnen relaxen in de vakantie. Ik heb nu wel een plot half uitgedacht, maar zonder dat die helemaal af is kan ik ook nog niet aan het verhaal beginnen - probleem is alleen dat ik nu zonder inspiratie zit.

  Ah, ja, Kerst was echt vervelend. De jaarwisseling zijn mijn ouders bij ons geweest, dat was erg gezellig, maar op Nieuwjaar gingen we bij mijn opa en oma eten en dat was ook nogal vermoeiend. Mijn tante lacht om alles en is vreselijk dominant waardoor je je gewoon niet serieus genomen voelt. Like, ik wilde iets uitleggen over de zomer-wintertijd en dan gaat zij erdoorheen zitten kleppen.

  Nou, jouw feestdagen waren zo te horen een stuk gezelliger dan de mijne! :') Behalve dan dat je vriend ziek werd, dat is dan weer jammer.

  Hmm, tja, ik heb deze week nog vrij en volgende week ook omdat ik vanaf de 18e tentamens heb en dan krijgen we altijd onderwijsvrij. Dus eigenlijk heb ik nog een beetje vakantie; neemt niet weg dat ik keihard moet werken omdat ik dus heb zitten uitstellen in de vakantie...
  Heb jij het druk komende periode? Of is het voor jou ook nog een soort semi-vakantie?

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen