Ons

Laatst online: 5 maanden geleden

Helena

Ons is offline



22

-

-

lijst


Gevoelens spreken wanneer het hart de woorden kiest.Vertel me iets leuks.
Laat een berichtje achter.
Verhalen lees ik graag, tip me.


YOU ARE A WORK OF ART


Continue to share your heart with other people even if it has been broken.

5 jaar geleden

5 maanden geleden

2 weken 1 dagen

4932 [24 uur]

1

1

0

2

0

33

33

561

102

7024 Creaties van Ons

Gastenboek (501)

 • Eldir

  Ik geloof het wel, ik zal zo ff voor je kijken op de laptop (:

  1 jaar geleden
 • Eldir

  Nouuu het komt uit een gedicht wat ik heb geschreven en het gaat eigenlijk over iets wat ik meemaakte met een vriendin (:

  1 jaar geleden
 • Revan

  Ah, ziek? Again? Niet echt chill... Mis je nu ook onderwijs?

  Ik creëer mijn personages altijd van tevoren, en dan heel uitgebreid. Ik schrijf altijd wel een compleet A4 vol, haha. Ik vind het veel fijner om te weten waarom ze doen wat ze doen en ik kan ze alleen maar goed in het verhaal schrijven als ik weet wat hun achtergrond is. Voor mijn huidige thriller bijvoorbeeld heeft mijn vrouwelijke hoofdpersonage een nogal gewelddadige echtgenoot gehad die haar bijna heeft vermoord en ze is daarna verhuisd waarbij ze alles moest achterlaten.
  Haha, het schrijven gaat nogal langzaam... tijdens de Kerstvakantie moest ik eigenlijk leren maar dat bleef ik uitstellen en aan schrijven kwam ik ook niet toe, dus ik heb ook niet echt kunnen relaxen in de vakantie. Ik heb nu wel een plot half uitgedacht, maar zonder dat die helemaal af is kan ik ook nog niet aan het verhaal beginnen - probleem is alleen dat ik nu zonder inspiratie zit.

  Ah, ja, Kerst was echt vervelend. De jaarwisseling zijn mijn ouders bij ons geweest, dat was erg gezellig, maar op Nieuwjaar gingen we bij mijn opa en oma eten en dat was ook nogal vermoeiend. Mijn tante lacht om alles en is vreselijk dominant waardoor je je gewoon niet serieus genomen voelt. Like, ik wilde iets uitleggen over de zomer-wintertijd en dan gaat zij erdoorheen zitten kleppen.

  Nou, jouw feestdagen waren zo te horen een stuk gezelliger dan de mijne! :') Behalve dan dat je vriend ziek werd, dat is dan weer jammer.

  Hmm, tja, ik heb deze week nog vrij en volgende week ook omdat ik vanaf de 18e tentamens heb en dan krijgen we altijd onderwijsvrij. Dus eigenlijk heb ik nog een beetje vakantie; neemt niet weg dat ik keihard moet werken omdat ik dus heb zitten uitstellen in de vakantie...
  Heb jij het druk komende periode? Of is het voor jou ook nog een soort semi-vakantie?

  1 jaar geleden
 • Revan

  1 jaar geleden
 • Revan

  Er is niks mis met lastige vraagstukken die je hersenen doen kraken. :3 Ik sla even een heel stuk over, want ik denk dat we het wel met elkaar eens zijn, al is het gewoon een heel moeilijk onderwerp ^^

  Nou, ik heb dat research-gedeelte gewoon hard nodig, want er komen een heleboel dingen in mijn verhaal waarbij je niet echt schrijversvrijheid hebt. Kijk, een verhaal voor op Quizlet is anders dan een gewoon verhaal dat gepubliceerd wordt; voor Quizlet doet ik niet zo'n uitgebreid onderzoek als voor een echt verhaal. En het werkt inderdaad wel vertragend, dat is soms wel vervelend, maar zonder research kan ik niet verder. Dus ik moet wel. :3

  Nou, ik heb het idee zeg maar 'gejat' van Robert Ludlum, omdat ik dat gewoon een gaaf idee vind en waarvan ik ook nog eens verstand heb (medisch gebied). De personages heb ik wel zelf bedacht, want dat gaat bij mij altijd vrij snel en makkelijk. En dan ga ik maar gewoon lekker schrijven, want ik wil niet uit die flow raken. To be honest, ik heb net een verhaalidee uitgeschreven niet voor op Quizlet, en dat heb ik geprint (en niet alleen maar op mijn computer gezet), zodat ik hopelijk er eindelijk aan ga beginnen. Ik zit in elk geval in de Discord groep voor schrijvers, daar was laatst een topic over. Dus daar kan ik ook over mijn verhaal kletsen, wat misschien ook wel helpt om gemotiveerd te blijven.

  Da's goed hoor, neem je tijd!

  Hmm, de feestdagen... altijd die verplichte nummertjes. Ik heb niet zo veel met sjieke dinertjes enzo. Het is leuk om mijn familie weer even te zien, maar ik ga echt geen hele dagen met ze doorbrengen. Helaas moet ik wel naar mijn schoonfamilie (die ik heel slecht ken) en die eisen bijna van me dat ik gewoon kom. Gelukkig hebben we wel de vrijheid om weer naar huis te gaan wanneer we willen, maar toch. We moeten er flink voor reizen en ik vind familiedingen al zo vermoeiend... Eerste kerstdag gaan we dus naar mijn schoonfamilie en tweede kerstdagen komen mijn ouders hier eten. Nieuwjaar weet ik nog niet, waarschijnlijk gaan we naar mijn opa en oma.
  En jij? Ga jij wel uitgebreid dineren met je familie, doen jullie cadeautjes of zo?

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here