Opperbibbsie

Laatst online: 2 weken geleden

Zuigworm

Opperbibbsie is offline

Ergens

16

-

-


Hallo, Bibsies, Wormen, Walrussen, Unicorns, Unitato's, Pandicorns en de rest!
Welkom op mijn profiel!


Walrussen zijn toch echt wel lief. Ze zien er in ieder geval lief uit. Met die pofferige wangen en buik.
Bovendien zijn ze heel erg sociaal en lief tegenover elkaar.
Maar baby-Walrusjes zijn toch echt wel de allerleukste dieren van de wereld! Zelfs die zijn al vrij spekkig bij de geboorte.


Respect Walrus-Power.'Your sparkle hasn't gone unnoticed.' ~ De Unicorns
Hurley!
Echt serieus. Hij is één van de leukste, grappigste, aardigste, sympathiekste, drukste en spontaanste mensen uit Inazuma Eleven.
- De allerbeste serie ever.
Ik vind hem gewoon super grappig met zijn worteltjes- en vliegangst.

Hieronder even wat volstrekt nutteloze informatie:
-Ik heb een aantal bevolkingsgroepen opgericht, die langzamerhand steeds bekender worden. *Kuch*
De eerste - En allerbelangrijkste: De Bibsie-Bevolking.
Bibsies zijn vrolijke, speelse, wezentjes met een dun lijfje, grote kop, kleine oogjes die in het midden van hun gezicht zitten, en een hele grote mond die zich over de hele onderkant van het gezicht uitstrekt.
Er zijn ontzettend veel verschillende Bibsies op deze wereld. Teken-, ren-, creatieve-, reken-, slimme-, glitter-, drukke-, stille-, dronken-, en nog veel meer andere Bibsies. Maar er zijn wel een paar héle belangrijke Bibsies. Het zijn er drie om precies te zijn.
De eerste twee zijn de Minister-, en President-Bibsie. De Minister-Bibsie wandelt hier zelfs op Quizlet rond. Genaamd Kyonakoenen. Dat is onze Minister-Bibsie. En een van mijn beste vriendinnen, Julia, is onze President-Bibsie. Dat is omdat ze vaker heel serieus is, en goed om kan gaan met mogelijkheden in onze bevolking. Not.
Maar de allerbelangrijkste Bibsies zijn toch wel de Opperbibbsie's. Er zijn twee Opperbibbsie's op deze wereld en dat zijn mijn beste vriendin, Lisa en ik. Wij hebben samen de Bibsies bedacht. Lees het hieronder:

Toen Lisa en ik samen op de gang zaten op de basisschool, omdat we straf hadden- En dat terwijl we alleen maar de wasbak vol hadden laten lopen, en toen alle zeep op hebben gemaakt voor schuim- Maar, hé! Daar hadden we het niet over. We hadden het over het feit dat de Bibsies zijn ontstaan toen Lisa en ik samen op de gang zaten.
Het is zo dat Lisa en ik een weddenschap hadden bedacht: Wie op zijn schrift en toets ''Bibsie'' zou schrijven in plaats van onze eigen naam, moest de ander trakteren op een snoepje, of zoiets dergelijks. We schreven allebei ''Bibsie" op bovenaan onze toets - die we moesten maken toen we op de gang zaten,- en leverden hem zo in. Onze meester kon er niet om lachen, maar wij wel. Het was op de een of andere rare manier gewoon té grappig.
En sindsdien noemen we elkaar Bibsie. Maar toen ook nog andere kinderen uit onze klas een Bibsie wilden zijn, moesten we wel aparte namen gaan verzinnen. En omdat Lisa en ik het bedacht hadden, waren en zijn wij de Opperbibbsie's. Vanaf toen zijn wij onze klasgenoten aan gaan spreken met een bepaalde Bibsie-naam. En zelfs nu nog voelen we ons nog heel trots op onze eigen Bibsie-Bevolking, en lijden wij de gehele bevolking met heel veel plezier.
xD

Hier nog een lijstje met alle Bibsies die er tot nu toe zijn:
*Opperbibbsie - Lisa
*Opperbibbsie - Mette
* President-Bibsie - Julia
*Minister-Bibsie - Kyonakoenen

~ GlitterBibsie - Emma
~TekenBibsie - Lexi
~ OrganiseerBibsie - Iris
~ CommandeerBibsie - Melanie
~ WiskundeBibsie - Merle
~ GetikteBibsie - Amberfoster
~ RappeBibbsie - x_Femke_x
~ Beniebibs - Beniebibs
Wil jij nu ook een Bibsie worden? Dan kun je me altijd een PB'tje sturen! Nieuwe Bibsies zijn altijd welkom. Hoe meer, hoe beter!-Dan hebben we ook nog de wormen-Drie-Eenheid. Het groepje van Jhelissa, Emma en mij. Jhelissa, de Rondworm. Emma, de Glitterworm. En ik, de Zuigworm.
Ik heb echt werkelijk geen idee meer waarom we ons zo noemen. Maar ik weet wel bijna zeker, dat je op ieder blaadje, proefwerk, schrift, of boek waar wij aan hebben gezeten, een worm zult vinden. Gewoon omdat we fan zijn van wormen! Fangirl-mode! Maar als je begint over Sjonnie de Likworm, dan slaan we helemaal door. Want Sjonnie de Likworm is onze eigen favo worm, die op het schoolplein rondwurmt. Hij is gewoon zo schattig. Oké, eigenlijk gewoon niet. Maar hij is wel lief!
Weet je wat? Vind me raar.

Wil jij nu weten welke worm je van de Drie-Wormen-Eenheid bent? Doe dan mijn quiz.


Appelsap :')

4 jaar geleden

2 weken geleden

2 weken 1 dagen

3410 [24 uur]

4

0

0

0

0

79

897

2474

229

569Gastenboek (363)

 • into_Darkness

  (K) de beste wensjes voor het nieuwe jaar

  7 maanden geleden
 • into_Darkness

  BIBSIEEEEEE POWEERRRRRRR

  7 maanden geleden
 • Samanthablaze

  Dat kan zeker! Ik heb het vanochtend pas online gezet, dus ik heb pas 2 aanmeldingen. Ik zou het heel erg leuk vinden als je meedoet. Je kunt Je in het boek inschrijven(yeah)

  1 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Hihi, ik zag dat je me bent gaan volgen. Jij krijgt er ook een volger bij - momentje, even orde scheppen uit de chaos an de eerste inschrijving (goden sta me bij)

  1 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Heb je eigenlijk ook Wattpad? Want ik organiseer daar op dit moment een IE-schrijfwedstrijd, zoals een tijdje geleden, mocht je daaraan mee willen doenxD

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here