Home > Pastiche

Pasfoto van Pastiche

Pastiche

Laatst online: 17 minuten geleden

Hallo,

Mijn schuilnaam is Pastiche en ik ben 22 jaar. Omdat HTML de website in de war brengt, en ik UBB een beetje beperkt vind, ga ik nu even geen tijd steken in een fancy layout.
Mijn grootste hobby's zijn lezen en schrijven (of course), en ook vind ik het leuk om met mijn Winsor & Newton watercolor palette te spelen. Ik ben dol op bullet journaling en mijn grootste voorbeelden zijn Jenny Journals en Jordan Clark. Daarover kletsen? Graag, stuur maar een gb. Ook speel ik regelmatig Battlefield: Bad Company en Call Of Duty: Modern Warfare en World At War.

Ik studeer en moet daardoor veel reizen. Vertraging en omreizen ben ik inmiddels wel gewend. In de zomer nemen mijn vriend en ik een hondje en daar heb ik superveel zin in! Als ze er is, komt er vast wel een foto, dus als je meer wilt weten, houd dan mijn profiel in de gaten.

Onderwerpen als boeken, hondjes en tekenen/schilderen doen het altijd goed als je wilt kletsen. Veel creaties zul je van mij niet kunnen verwachten, behalve af en toe een inzending voor een OTM-wedstrijd. Voor feedback kun je wel bij me terecht, zolang je stuk tekst niet al te lang is.

De link bovenaan mijn pagina leidt je naar een scherm waarin je mij een 'klikje' kunt geven. Je hoeft alleen maar op 'help Nikki' te klikken. Daardoor krijg ik extra punten. Die punten helpen mij sparen voor een Xbox Live Gold account, dus als jij een klikje geeft word ik heel blij. ^^ Je kunt overigens elke dag opnieuw klikken!

See ya!-

1 Quizzen ontworpen door Pastiche


Titel Gedaan Aangepast
Jurassic Park & Jurassic World: pik jij de leugens over dinosauriërs eruit? 49 keer 1 week geleden

1 Story geschreven door Pastiche


Titel Woorden Chapters Aangepast
Wedstrijdinzendingen 364 1 1 week geleden

Gastenboek van Pastiche

 1. TrippaSnippa
  TrippaSnippa TrippaSnippa is offline 4 dagen geleden

  Hallo! Ik doe mee aan een ketting om heel Q minstens een gebarentaal woord te laten leren. Ik heb de zin Thank you geleerd (:

  Doe jij ook mee? Zet in het gastenboek van 1 andere ook een link met een leuk gebaar uit American Sign Language om te leren en vraag die hetzelfde te doen bij de volgende.

  De site met woordenboek: https://www.handspeak.com/word

 2. TrippaSnippa
  TrippaSnippa TrippaSnippa is offline 1 week geleden

  Ja dat heb ik wel eens gedaan, maar bedoel echt met mensen spelen en hun reacties zien etc. Lijkt me wel heel grappig. Heb je het al gespeeld?

 3. TrippaSnippa
  TrippaSnippa TrippaSnippa is offline 1 week geleden

  Ja ik ken het al wel heel lang maar wil het eigenlijk een keer spelen voordat ik het koop

 4. TrippaSnippa
  TrippaSnippa TrippaSnippa is offline 1 week geleden

  Ja ik ken het wil het tbh ook echt een keer spelen. Moet het ook maar eens kopen.

 5. TrippaSnippa
  TrippaSnippa TrippaSnippa is offline 1 week geleden

  Welkom haha, maar hoe is het?

Details

-

Pastiche is offline

-

22

-

-

lijst

Statistieken

1 maand geleden

17 minuten geleden

12 uur 31 minuten

166 [24 uur]

1

1

0

0

0

1

4

5

3

6