Perv

Laatst online: 5 jaar geleden

Romy

Perv is offline

DTC

255

-

-

lijst


Bababa ik ben Romy,
En ehm, ik heb geen idee wat ik hier moet schrijven dus ik begin maar gewoon. Ik ben niet een gewoon iets, ik ben een BLAUWEBij met witte stippen, ik heb ORANJE Vleugels en het geluid dat ik maak gaat zo: ''Oelala oelala oelala'' Dit heb ik overigens niet verzonnen maar HEERSBEESTJE En ik zou zeker haar stories lezen want ze is echt een schatje. En er is nog een schatje; ZiamxZiall. En ik heb ook nog hobby's: Lezen, toneelspelen, schrijven en ehm eten en slapen en shoppen en gosupermodel en ehmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ik houd ook nog van McFly en GreenDay hihii dat was het wel zo'n beetje. Trouwens wishYOUlarry Is ook een schatje. Nouja de bomme lievurdjes.

TROUWENS ALS JE SAMEN EEN BROMANCE STORY MET MIJ WILT SCHRIJVEN MAIL ME DAN XOXO

Ps; Ilona is een schatje en ik hou heel erg veel van haar dus als je haar breekt dan trap ik in je eventuele ballen wat pijn doet als 160 bevallingen en krab ik je ogen eruit. Wat zijn we toch weer aardig vandaag xoxo


-

7 jaar geleden

5 jaar geleden

3 dagen 4 uur

3229 [24 uur]

0

2

1

0

0

12

67

2628

521

126Gastenboek (139)

 • Snapback

  Hii!(x
  Heel erg bedankt voor het lezen van mijn story!!(:
  Don't forget that you're special!!
  xx

  OMG DAT IS ZOOW LANG GELEDEN DAT WIJ HEBBEN GEPRAAT!!
  Enn.. Ik zag dat ik nog steeds op je porfiel sta<'3

  7 jaar geleden
 • Euforia

  Heey,
  Ik zag nergens op je profiel aangegeven dat je geen reclame wou, maar alvast sorry als je het haat & dan verwijder je dit bericht gewoon.
  Zou je de story van xBrilliam en mij willen lezen?

  Nerveus wiegde ik heen en weer op mijn stoel. Zenuwachtig wachtte ik tot me verteld werd van wie ik bijles zou krijgen. Veel mensen waren er niet in Bradford die bijles gaven, maar dat was wat me bang maakte. Misschien kreeg ik die gast met zijn kuif en zijn doordringende, maar mysterieuze bruine ogen. Elke keer dat ik hem zag, bezorgde hij me rillingen. Mijn gepieker werd onderbroken door de oude man die in de deuropening stond. Ik slofte achter hem aan het muffe kantoortje in. Met tegenzin ging ik op het houten stoeltje zitten, dat tot mijn verbazing nog altijd niet was ingezakt na al die jaren. 'Dus, Felicite, we hadden je punten al besproken en waren het er al over eens geweest dat je bijles nodig hebt', begon hij. Ik draaide met mijn ogen. Ik was het er echt niet mee eens. 'We hebben gekozen voor een gedreven student waarvan je nog veel zal kunnen leren', ging hij verder. Een zucht verliet mijn mond. Nu zouden we het te weten komen. 'Felicite, dit is Zayn. Hij zal je helpen tot je punten weer op een aanneembaar niveau liggen.' Meteen verstarde ik.
  Iedereen behalve hij.

  Let me learn you how to love • Malik
  Zou je alsjeblieft eens een kijkje willen nemen en eventueel abo? Zou veel betekenen voor ons. Geef gerust ook tips/kritiek/...
  Nogmaals sorry als je reclame haat.
  x

  7 jaar geleden
 • Quandance

  Duuss... Ik denk even na, en ik heb geen idee hoe dat story-maken werkt.xD

  7 jaar geleden
 • Quandance

  lololol. I can think about it.

  MWHH.. Ik kan dus nooit een goede verhaallijn verzinnen(huil)

  7 jaar geleden
 • Higginator

  hahaha dan is die vriendin geniall xd (niet dat jij niet geniall bent, omdat je het niet heb bedacht lol)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen