Pliena

Laatst online: -

Pliena

Pliena is offline

België

28

-

lijst


-


Someday, everything will all make perfect sense. So for now on: laugh at confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself everything happens for a reason.
Tanya is de beste.

1 decennium geleden

8 jaar geleden

1 maanden 4 dagen

30725 [24 uur]

4

0

0

0

0

0

1712

430

474

45497 Creaties van Pliena

Gastenboek (4239)

 • WANNEx

  oh my god... Ik moest vandaag opeens aan dit denken en ik dacht oooh ik zal eens een kijkje nemen .Het is ondertussen al meer of 4 jaar geleden dat ik hier dagelijks op zat:OKzie dat het van jou al een jaar is geleden is dus waarschijnlijk zal je dit nooit lezen... Ooo wat een leuke tijd hebben we hier gehad ( Toen ik nog zo verslaafd was aan tokio hotel ). Man wat een tijd.. Ook al lees je dit misschien niet
  maar hier toch een hartje -->(H)

  6 jaar geleden
 • Sensible

  Haaay(krul)

  8 jaar geleden
 • ZACK

  Ik geef echt te veeel geld aan shoppen uit sinds ik op kot zit. Ik passeer elke dag de meir haha (cool Ok en die emoticons zijn echt wel cool ;D

  8 jaar geleden
 • ZACK

  Haha ik ben hier overlaatst nog geweest om iets op te zoeken van vroeger ;D En goed goed, al is sinds vandaag de wc kapot en moet ik dringend naar het toilet, hahaha. Hoe is het in Leuven?

  8 jaar geleden
 • ZACK

  Hahaha wie zijn ding is dat wel? MAAR CARLY RAE JEPSEN !!!! Justin bieber zou het voorprogramma van haar moeten zijn ja!(cat)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen