Home > Polar

Pasfoto van Polar

Polar

Laatst online: 7 uur geledenBen je benieuwd wie er achter Polar schuilt?

Well, you're about to find out...
      Mijn naam is Anna. Zes jaar geleden werd ik lid van deze site, want ik wilde graag verhalen schrijven bij de tekeningen die ik maakte. Uiteindelijk vond ik het zo leuk dat ik hier nog steeds rondhang.
      Inmiddels ben ik gestopt met het maken van digital arts zoals ik dat back in the days noemde. Wel doe ik een opleiding genaamd Communication and Multimedia Design (in Groningen) die heel erg in die richting zit. Hierdoor ben ik obsessed geraakt met illustraties en ik zou heel graag weer willen beginnen met het maken van digitale art. Maar dan zitten we weer met de superschurk genaamd tijd. Niemand heeft ooit tijd.
      Het verhaal dat ik schreef bij mijn tekeningen heette 'Behind the Hairs'. Dit was mijn allereerste verhaal ooit en het is m'n baby. Binnenkort ben ik van plan te gaan herschrijven, maar dan onder de naam 'Verkleurd'.
      Zoals je misschien wel kan merken, ben ik een chaoot. Mijn gedachten tuimelen over elkaar heen en ik kan vaak niet goed bij één onderwerp blijven tijdens het schrijven, maar dat geeft niet.
Wat is Anna?
Anna is een meisje van achttien jaar oud dat houdt van kleurtjes, animatiefilms en fluffy dingen. Ik ben vrij kinderlijk, maar dat stoort me niet, want op de momenten dat ik me volwassen moet gedragen, kan ik dat ook.

Muziek?
De muziek die ik luister, is niet echt in één genre te stoppen. Momenteel luister ik een liedje uit de musical: 'The Lion King' die ik in 2015 in Londen heb gezien, maar in mijn playlist staan ook nummers van Queen en Guns N' Roses. Verder luister ik Panic! At The Disco, Twenty One Pilots, Imagine Dragons, The Script, Kodaline, Dodie Clark, Tom Walker, Bastille en de pianostukken uit de film Intouchables.

Bekende personen?
BRENDON URIE EN DODIE CLARK. Ok, I'm done. Nee, natuurlijk niet. Conan Gray, John Green en Teske de Schepper behoren ook tot mijn favoriete bekende personen haha.

Films?
Films? Eerder series. Al zijn er een paar films die ik ook geweldig vind. Bereid u voor. Big hero 6, Rise of the Guardians, Beauty and the Beast (1991), the Lion King, Hachi: A Dog's Tale, Finding Dory, Bolt, Intouchables, Divergent en Fanastic Beasts And Where To Find Them (NEWT IS M'N BABY)
De serie van series: Orphan Black, How I Met Your Mother, Full House, How To Get Away With Murder, Riverdale, Teen Wolf, Thirteen Reasons Why, The Vampire Diaries, The Originals en New Girl.

Maar Anna, what about books?
Ja, net als bijna elke andere Q'er op deze site houd ik enorm van lezen. Op dit moment lees ik Turtles All The Way Down van John Green en ik ben heel enthousiast. Mijn andere favoriete boeken zijn onder andere:
Thirteen Reasons Why, Harry Potter, Looking for Alaska, A Court of Thorns and Roses, This Is Where It Ends, All the Bright Places, Holding up the Universe, It's Kind of a Funny Story, Extremely Loud & Incredibly Close, The Sun Is Also a Star en Dagen van Gras. Kortom: veel.

Verder zijn mijn lievelingsdieren eenden en geiten, maar ik deins ook niet terug voor een leuke kat of hond of unicorn op zijn tijd. Nu we het daar toch over hebben... Ik heb HUISDIEREN. KOMT 'IE: Eén ex-kater genaam Koda, één hamster genaamd Charlie (want hij bijt me altijd), twee gerbils: Johnny en Pika en twee cavia's genaamd Tommie en Knabbel. En een fanta, alstublieft.
(Ik zei toch dat ik een beetje chaotisch was ;'D)


Gefeliciteerd, u bent nu bekend met het fenomeen 'Anna'.Be a rainbow in someone else's cloud. Yukimura >> Polar

2 Stories geschreven door Polar


Titel Woorden Chapters Aangepast
Waterdamp • OP 12866 6 3 maanden geleden
Fay 30190 47 3 maanden geleden

1 Story waaraan Polar meewerkt

Titel Woorden Chapters Aangepast
Survivors || TO & TVD 41128 77 4 maanden geleden

2 Lijstjes gemaakt door Polar

Titel Gelezen Aangepast
Places I'd like to visit 5 keer 3 maanden geleden
Redenen waarom ik een kind ben. 48 keer 4 maanden geleden

Gastenboek van Polar

 1. Qrystallized
  Qrystallized Qrystallized is offline 3 dagen geleden

  Hi


  it's me:Y)

 2. Bartok
  Bartok Bartok is offline 1 week geleden

  Heb je ze nog maar pas? Ben vindt het ook niet zo leuk om te knuffelen, maar hij vindt het wel fantastisch om op mij te gaan zitten - of in mijn kleren, he loves that. Jerry is te tam/dik/whatever om veel te bewegen als ik hem knuffel en hij vindt het ook leuk om op mij te gaan zitten, voornamelijk mijn oren als ik op de grond lig.

  Ah, dat zijn zo'n cuties. Ik koop ze eerlijk gezegd altijd in de winkel, maar deze winkel maakt ze wel echt handtam en de omgeving is super proper, dus het is wel oké. Ik heb er alleszins fantastische beestjes van gehad ^^ Bijt hij/zij hard?

 3. Bartok
  Bartok Bartok is offline 1 week geleden

  Yeah. Hij (Ben ook, maar goed) klimt dan via mijn broek naar boven en als je het geknaag en gegraaf in het genoemde kledingstuk negeert, is het best wel awesome en lief enzo, maar dan loopt ie rond en zie je hem zitten. Goed dat gerbilpipi niet zo hard stinkt als die van andere beestjes, haha.
  Ah, superleuk ^^ Dwerghamstertjes of grote dikzakjes? Ik heb er sinds ik vijf was (GEEF NOOIT EEN VIJFJARIGE EEN HAMSTER, OKE? Nee serieus, ik snap niet hoe dat beest 2 jaar en half is geworden. Echt niet.) en ik ben zoals die honden in UP wanneer ik hamster hoor of zie, hahaha.

  AH YES, WANT IK AMUSEER ME OOK WEL ^^

 4. Bartok
  Bartok Bartok is offline 1 week geleden

  Bwaa... Jerry heeft zojuist drie keer op de tafel geplast, dus het is maar wat je lief noemt, haha. Nee, ik ben dol op ze ^^ Heb jij al lang knaagdiertjes of zijn dit je eerste monstertjes?
  (Als ik je trouwens stoor of als je dit gesprek vervelend vindt, want waar gaat het zelfs over, dan mag je dat zeggen, hoor.)

 5. Bartok
  Bartok Bartok is offline 1 week geleden

  Ik heb even je profiel doorgenomen en ik wil je huisdieren stelen. Vooral de hamster. En de gerbils, maar daar heb ik er zelf al twee van en ik denk niet dat mijn broek of de gordijnen er meer aankunnen...

Details

Anna

Polar is offline

Groningen

18

-

AnnaBanana, Annataart, Vorka, Yukimura

Statistieken

5 jaar geleden

7 uur geleden

2 weken 4 dagen

5054 [24 uur]

0

2

0

0

2

263

1275

4670

539

250