ProudAlien

Laatst online: 4 jaar geleden

Anastasija

ProudAlien is offline

Schnorland.

23

Paarden

lijst


Hey ppl. Ik ben Anastasija, geboren op 17 apr 1996, Ik zit niet heel vaak op quizlet.
De dingen waar ik van hou; Paardrijden, ik ben dol op feesten, uitgaan enzoo. Ik hou veel van gezelligheid:)Nagels lakken en mooimaken vind ik echt super om te doen bij anderen en bij mezelf. Ik heb thuis 2 broertjes, niet altijd even leuk. Heb er vaak ruzie mee, echt heel vaak. Mijn moeder, betekent heel veel voor me. Ondanks dat ze maar weinig tijd voor me heeft, hou ik super veel van haar. Ik mis de band met haar als we dingen doen, want daar heeft ze nou eenmaal geen tijd voor.
Mijn muziekstijl.. Ik ben een beetje alternatief/rock/pop/alles, Ik vind leuk: Tokio Hotel, Panic! at the disco, 30 seconds to mars, One Direction, radiohead, Isbells, Over the ocean, Bon Iver, Muse, De top 40, maar nederlandse muziek vind ik meestal wat minder. alles gaat er bij mij wel in. Klassiek iets minder, maar dat is gewoon niet zo mijn ding, hihi. En screamo, grunten en alles hou ik ook niet zoveel van.
Zo, nou dat was eventjes iets over mezelf.Paarden betekenen veel voor mij. Ik rij sinds groep acht paard, sinds toen ben ik er eigenlijk verliefd op geraakt. Het zijn zulke gevoelige dieren en heel intelligent! Zelf had ik twee eigen paarden, maar sinds 25 januari 2013 heeft mijn oudste pony Polleke haar gevecht tegen het leven verloren tot onze grote spijt. Ik zal haar heel erg missen, ze was een bijzonder paardje, het enige paardje dat ik ooit heb gekend dat als je haar een knuffel gaf zich om je heen krulde en je terug knuffelde, ze lustte geen appels of warme slobber, zo'n lief paardje ben ik nog nooit tegengekomen, en ik zal haar heel erg missen.
Dan nog mijn andere pony, Magic. Zijn naam doet eer aan zijn karakter. Hij is speciaal, heeft een gebruiksaanwijzing. Maar als je hem doorhebt, is het een superpaardje die je in alle opzichten vrolijk kan maken.


Helaas heb ik op 25 januari 2013 afscheid moeten nemen van mijn lieve oude polleke, ze was oud, ging snel achteruit, ik heb haar in moeten laten slapen.

En dan zijn er nog die helden genaamd Tokio Hotel. Zij hebben mijn leven veranderd, ik durf mezelf te zijn door hun. Ik kan niet zeggen hoeveel Tokio Hotel voor mij betekent, want dat is niet in woorden uit te drukken. De muziek die ze maken is sensationeel, en erg gevoelig. De stem van Bill gecombineerd met de gitaar van Tom, de bas van Georg en de drums van Gustav, maken een betoverend gevoel in me los. Kippenvel, dat is wat ik krijg door ze. Ik ben geen gewone fan, nee ik ben en blijf een fan voor het leven! <3
Lees dit heel goed door mensen:

There's No Old Tokio Hotel.

And There's No New Tokio Hotel.

There's Only Tokio Hotel Who Make Different Albums And Grow Up.


Lend me your wings, and teach me how to fly'

8 jaar geleden

4 jaar geleden

1 weken 2 dagen

4743 [24 uur]

1

0

1

0

0

8

201

10746

1094

111Gastenboek (200)

 • Lumen

  Ik zag dat je tussen mijn vriendenlijst stond,
  maar ik meen me niet te herinneren dat wij ooit een gesprek voerden.
  Bij deze, Miko says hi (;

  4 jaar geleden
 • Justforfun1D

  Dankjewel! Hier kan ik wat mee! Je hebt me al op een idee gebracht!

  6 jaar geleden
 • Rianbows

  Hooi! Wil jij mijn story The Way From Home To School f.t One Direction 16+ lezen? En als je het leuk vind een abo nemen??? Sorry voor reclame xx

  6 jaar geleden
 • Justforfun1D

  hahahhh geniaal bedacht!

  6 jaar geleden
 • fruityelixer

  ik heb je nail art verzoekje eindelijk uitgewerkt en ik moet je nog even bedanken, door jou heb ik weer wat inspiratie voor de nail art dankje!! xx(flower) (sorry duurde een beetje lang met het uitwerken van verzoekjexD)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen