Punch

Laatst online: -

Giovanni

Punch is offline

Nederland

255

Roleplaying all the way!

-

lijst


Hey guys!

Ik ben dus Giovanni, ik ben geboren op 29 september 2000 dus dat betekend dat ik op dit moment al 14 ben. Ik heb lang getwijfeld of ik wel mijn leeftijd moest delen want ik heb het gevoel gehad dat ik dan een beetje werd veroordeeld, dus hopelijk zal dit niet gebeuren:P. Ik hou van gamen maar ook zeker van roleplayen. Schrijven is ook iets wat ik leuk vind alleen dit doe ik de laatste tijd niet meer zo vaak, omdat ik een beetje lui ben ;$. Verdere hobby's van mij zijn plaatjes bewerken, ik heb tegenwoordg ook Photoshop, dus dat kom ook mooi van pas \o/! Ik vind het persoonlijk een goed programma waar ikzelf ook best wel veel leuke dingen mee heb gemaakt. Feel free to ask om een banner/header te maken voor je verhaal of iets dergelijks. Een voorbeeld van mijn dingetjes staan op pleasefy.deviantart.com, nou ja je weet in ieder geval al een stuk meer van me, maar als je toch nog iets wilt weten over me, vraag het gewoon! :3.

Oh ik ben trouwens een huge Harry Potter fan, wat mij dus een Potterhead maakt. Voor de rest heb ik niet meer echt een fandom, ik houd wel van bepaalde muziek, vooral punk en rock en dergelijke, maar ja... Ik ben een vrij leeg persoon geworden qua fandoms.


Giovanni

9 jaar geleden

5 jaar geleden

1 dagen 20 uur

1453 [24 uur]

2

2

0

0

0

10

94

31

35

753 Creaties van Punch

Gastenboek (10)

 • Sempre

  Hallo, hoe gaat het vandaag?(nerd)

  4 jaar geleden
 • Rubin

  (banana)

  4 jaar geleden
 • Ledecky

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

  4 jaar geleden
 • Aesthetica

  wouw ik heb geen idee wat het is:$explain ^_^

  8 jaar geleden
 • Aesthetica

  Hmm jawel, ik heb alle Harry potter films wel gezien, en ik vond ze ook wel heel erg leuk. alleen ik zou niet mee doen aan een Harry potter rpg, als dat is waar je op doelde..?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen