Pythias

Laatst online: -

-

Pythias is offline

-

23

Toneel, zeilen, surfen, piano, gitaar.

-

Writable, Aurorae'True strength is not measured when you're at your strongest,
it's when you're at your weakest.'

'Don't grow up, it's a trap'


I believe in imagination, because what I can't see is infinitely more important than what I can see.

9 jaar geleden

1 jaar geleden

1 weken 18 uur

3135 [24 uur]

0

0

0

3

0

1

45

243

52

1463 Creaties van Pythias

Gastenboek (49)

 • Toska

  Het is bij ons ook zo dat de mensen met een gemma of alfa profiel gewoon veel meer PO's hebben, en de mensen die NLT hebben, maar dat draait geloof ik alleen maar over projecten.
  Ik ben nu een geweldig project aan het doen voor AK waar ik moet uitleggen hoe drie plaatsen op de aarde zijn ontstaan c:
  Haha ik ben wel blij dat ik geen practica meer hoef te doen, ik kreeg nooit de resultaten die ik zou moeten krijgen. Ik ga waarschijnlijk een PWS doen over de invloed die sociale media hebben op de mensen... Maar zeker weten doe ik het nog niet.

  7 jaar geleden
 • Toska

  Bij ons heeft de Beta kant ook een stuk minder PO's, het ligt er volgens mij ook aan wat voor profiel je hebt. Maar ik zie het alleemaal positief in, ik heb tenminste genoeg voorbereiding voor mijn PWS.
  Ik ben er ook echt benieuwd naar, ik hoop dat ik er nog iets van opsteek want het schijnt wel de nieuwe wereldtaal te worden:Y)Wij hebben op school wel veel extra klassen, voor de talen tenminste :')
  Iedereen bij ons is er van overtuigt dat ze een soort wonderlijke professor worden en dat de hele wereld tegen hun op kijkt, haha. Nee, maar ik heb ook nog niet iets gevonden waar ik honderd procent zeker van ben.

  7 jaar geleden
 • Toska

  Ja onze school is echt heel erg met de PO's, ik denk dat ik meer tekst aan Po's schrijf dan dat ik ook aan mijn PWS ga schrijven.
  Trouwens onze school gaat Chinees aanbieden, dus ik ga dat volgen, dat lijkt me zó leuk. Haha, maar voor de rest red ik het wel, al hadden ze vandaag mijn kluisje opengebroken en mijn boek gestolen. Zulke vervelende kinderen bij ons op school c:
  Ik heb ook gewoon nog echt geen idee. Sommige dingen lijken wel leuk, maar er is geen enkele studie waarbij ik zeg: JA DAT WIL IK.

  7 jaar geleden
 • Toska

  Ik zit de laatste tijd eigenlijk alleen nog op de laptop als ik werkstukken moet maken. En om even mijn mail te cheken, maar echt tijd om iets leuks te doen word steeds minder.
  Gelukkig maar dat alles nog goed gaat :')
  Jup, wij moeten ook allemaal open dagen uit zoeken en echt iedereen is van: "ik ga sterrenkunde studeren of monoculaire levensvormen." En dan zit ik daar zo eenzaam van uh, ik heb echt géén idee waar jullie het over hebben. Niet dat ik überhaut weet wat ik wil studeren, maar ja ik schijn nu al te moeten beslissen.
  Ik was vorig jaar gevallen en de rest van het jaar ben ik eigenlijk aan het kloten geweest met fyso en ziekenhuis bezoeken, dus ik denk dat ik ongeveer 400 uur van school gemist heb. Het was dus even de vraag of ik wel over mocht met zoveel afwezigheidsuren c:

  7 jaar geleden
 • Toska

  Ik heb jou ook echt tijden niet meer gesproken, veels te druk met school haha.
  Met mij is alles goed hoor, druk bezig met toetsen en aan het stressen voor mijn school examens, nu ik het toch op mysterieus wijze heb gehaald om in VWO 5 terecht te komen.
  Maar hoe is het met jou? Druk met school of valt het wel mee?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen