QueenLayla

Laatst online: -

Layla

QueenLayla is offline

-

23

D&D, Disney+ & Netflix

-


Welcome to my profile
Our greatest challenge isn't speaking up against


our enemies, but defying those we approval


we seek the most


Hey, hoi, hallo!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Voel je welkom. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Layla. In mijn verleden besteedde ik mijn vrije tijd meestal aan het schrijven van verhalen. Alleen heeft deze hobby een positieve kant en een negatieve kant bij mij. De positieve kant is dat ik een rijke fantasie heb bij het schrijven van verhalen. De negatieve kant is dat ik vaak niet het geduld had om het verhaal af te maken of mijn ideeën niet opschrijf en deze weer vergeet.... Hier op Quizlet ga ik een nieuwe poging wagen en wil ik me dan ook laten inspireren door andere schrijvers. Ik ben extreem benieuwd naar jullie werk! Voel je vrij om een berichtje te sturen als je een goed verhaal hebt om aan te raden!

Be free to make youre own choice

1 maand geleden

14 minuten geleden

10 uur 11 minuten

223 [24 uur]

0

1

0

0

0

4

0

77

2

181 Creaties van QueenLayla

Gastenboek (17)

 • inktzwart

  heyy, sorry voor mijn late antwoord haha
  goed dat je het vraagt. ik hoop ietwat dat er mogelijk nog een speler of twee bij druppelt, maar zo niet, zullen er waarschijnlijk wat minder redders zijn (ik heb wel npc's om er dan bij te gooien, maar geen acht volledig uitgewerkte rollen, dus het zullen er dan eerder twee of drie zijn)

  1 dag geleden
 • HeatherChandler

  Ik denk dat ik me daar inderdaad wel wat bij kan voorstellen. Het feit dat Jasmine een prinses is, maakt het er overigens niet beter op, hahaha

  2 dagen geleden
 • HeatherChandler

  Hai, ja het lijkt me slim om inderdaad ook iets te bespreken voor die twee. Ik zal er morgen even naar kijken. Heb de rollen nog niet heel goed doorgenomen.
  Maar als jij al iets weet moet je het zeker laten weten!!

  3 dagen geleden
 • glowfaery

  nicee, dan zet ik het zo in mijn lijstje:)

  3 dagen geleden
 • glowfaery

  Ja! Misschien dat het vanuit het weeshuis is geregeld nadat ze erachter kwamen dat Esmeralda gestopt was met school, dat ze na schooltijden langs gaat bij Jasmine voor lessen?:)

  3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen