Remiinds

Laatst online: -

Robin

Remiinds is offline

-

21

-

-

lijst


Goodreads
Robin ❤ 19 ❤ Studente dierverzorging.

• His arms feel more like home than any house ever did. •

3 jaar geleden

1 jaar geleden

4 dagen 12 uur

1246 [24 uur]

0

0

0

0

0

0

23

377

2

106Gastenboek (94)

 • Venustic

  Uhuhh dat we het eerst op vrienden houden!! Zou jij misschien eerst kunnen schrijven trouwens? Ik kan pas morgen avond ofzo reageren ;3

  1 jaar geleden
 • Venustic

  Ehmm nee nog niet direct, maar ik denk wel dat het een positieve relatie zou zijn. Ik denk dat Noah haar wel heel leuk zou vinden en haar optimisme zou waarderen!

  1 jaar geleden
 • Venustic

  Hiii,,

  Wou je de relatie tussen Hazel en Noah nog bespreken trouwens??

  1 jaar geleden
 • Venustic

  Ja hoor ofcourse, ik heb hem net afgemaakt. Ik weet niet of je meteen al iets ziet voor ze?

  1 jaar geleden
 • KIaus

  Ik denk dat Harper zeker de eerste tijd echt compleet gek werd van Hazel en haar niet in de buurt wilde hebben. Harper is best verlegen, gesloten, en een harde werker, dus iemand die meteen in de persoonlijke ruimte van anderen springt en constant alle kanten op stuitert, waardeert Harper niet echt. Harper is wel het zonnetje in huis, maar dat kan toch wel een spanning tussen de twee creëren en zorgen dat Harper een keer een sneer uitdeelt of haar fysiek wegduwt. Zeker als Hazel een keer ondoordacht Harper's werk, of haar bril, heeft gepakt of iets dergelijks.

  Poppy zal haar wel grappig vinden, maar ook proberen Hazel te stimuleren iets af te maken en misschien zelfs proberen dat ze aan een studie of baan begint die haar interessant lijkt, zodat Hazel een toekomst voor zichzelf kan opbouwen.

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen