Home > Renate1983

Pasfoto van Renate1983

Renate1983

Laatst online: 4 uur geledenBeing afraid means that you're trying something new.
So don't ever let anyone stand in you're way.
~ Femke ~ Yasmine ~
~ Lindsey ~ Eelien ~
~ Ava ~ Lente ~ Shania ~


'Eline, ik krijg net bericht van management,' begint Mark en komt hij bij mij zitten met Robert. 'Als we zo thuis zijn, heb je anderhalf uur om je koffer in te pakken en dan met de jet naar Verbier.'
Robert knikt. 'Ja, die mail heb ik ook net binnen.'
Verbaasd kijk ik naar de mannen. Om vanuit mijn ooghoek Kevyn te zien schudden met zijn hoofd. 'We zijn nog niet eens thuis.' Een blik op mijn horloge is genoeg. 'En we gaan pas over een half uur ongeveer landen.' Het idee alleen al dat ik weinig tijd heb om alweer naar huis te gaan, uitpakken én weer inpakken en dan terug naar het vliegveld. 'Ga ik daar met het vliegtuig heen of de jet?' Wat ik wel begrijp, is dat het niet open staat voor een discussie. De samenwerking staat een tijdje in de planning maar schijnbaar begint het dit jaar.
'Met de jet, de piloot krijgt even tijd om bij te komen en te tanken,' vertelt Mark.
'En ga ik daar alleen heen of niet?' Ik zie dat ze een blik uitwisselen. 'Van mijn team. Gaat Kevyn mee of niet?'
Alsof Robert het snapt, knikt hij. 'Wil je mee gaan of niet, Kevyn? Het hoeft niet, ze gaat er heen om te werken.'
Waar Kevyn het niet mee eens is schijnbaar. 'Maakt niet uit, je stuurt haar naar Verbier terwijl daar een dikke plak sneeuw ligt. Eline kennende, wilt ze ook gaan snowboarden.' Iets wat hij zegt op een manier dat door laat schemeren dat hij mee gaat.
'Maar dan komt het niet uit met de slaapkamers in jullie chalet...'
'Is er een chalet in de buurt die leeg staat?' onderbreek ik Robert.
Kort knikt hij. 'Ja, maar...'
'Nou dan, stop Kevyn en de andere beveiligers in een chalet dichtbij,' reageer ik terwijl ik hem opnieuw onderbreek. 'Ik ben er niet alleen om te werken. Het is voor mij tegelijk een soort vakantie dus je kan me niet in de chalet opsluiten en de sleutel bij je houden. Ik wil ook genieten van wat Verbier mij te bieden heeft, een club bezoeken,' ga ik door.
'Dames en heren, wilt u zo vriendelijk zijn om de gordel om te doen want we kunnen zo gaan landen,' klinkt het door de intercom.
Dat is snel. Niet dat het mij wat uitmaakt. 'Even wat anders, moet ik nog langs de douane zo meteen?'
Mark schudt zijn hoofd. 'Nee, er staat een busje en een paar auto's te wachten op ons.'

Geen idee hoe ik het doe maar thuis heb ik mijn koffer uitgepakt en in de wasmand gedumpt. Om in mijn inloopgarderobe mijn koffer opnieuw in te pakken. Deze keer voor een wintersport vakantie. Vandaar dat ik nu net klaar* ben om naar Verbier te gaan. Waar ik een koffer, weekendtas, schoudertas en mijn gitaar klaar heb staan.
'Kev! Ben je klaar!' roep ik naar boven. Ondanks dat hij zijn eigen huis heeft, heeft hij hier bij mij een eigen slaapkamer, kledingkamer en badkamer.
Hij komt dan naar beneden. 'Ja, laten we maar gaan.'
Net als mij heeft hij zich omgekleed in een warme trui, broek en hoge schoenen. 'En dan te bedenken dat we nog een jetlag hebben door de vlucht van LA naar hier.' Met een zucht volg ik hem naar buiten. Waar een busje wacht. Onze tassen verdwijnen in de kofferbak en stappen we in. 'David?'
'Wil je iets speciaals doen voor je fans? Een soort wedstrijd waarbij ze tickets kunnen winnen voor een Meet & Greet,' begint David gelijk.
Juist, dat zegt weer dat hij voor P & R is. 'Nou, eerst dit album en tour,' weet ik. Vraag me alleen niet naar de details. 'Maar misschien aan het eind van volgend jaar. Een akoestisch optreden op een meer intieme locatie en dat opnemen voor een speciale dvd,' opper ik. 'Daar kunnen we vast een wedstrijd aan koppelen.' Een idee dat ik al langer heb. Volgende keer echt een bespreking met hem. Oplettend genoeg, merk ik dat we het vliegveld op rijden.
'Daar kan ik wat mee, ik hou contact. Je hebt mijn telefoonnummer,' glimlacht David.
'Doe ik. De volgende keer een normale bespreking inclusief een brainstorm sessie.' Ten slotte kunnen we vaak op meer dingen komen dan één idee.
De chauffeur stopt en doet Kevyn de deur open. Zelfs zijn gezicht staat wat moe.
'Veel plezier, Eline, en geniet er ook een beetje van. Het leven bestaat niet alleen uit werken en dat weet je,' adviseert David met een knipoog.
Ik steek mijn duim op en loop ik naar de jet. Waar een stewardess staat te wachten. Al bedenk ik me iets en draai me om. 'David!' Ik loop terug. 'Met een groepje fans over de wereld gaan en ze een exclusief kijkje bieden in mijn leven? We kunnen het later concreet maken, natuurlijk.'
'Klinkt goed, we kijken wel hoe we dat kunnen realiseren. Ga naar Verbier.' Hij doet de deur dicht en vertrekt het busje.

In de twee uur durende vlucht naar Verbier heb ik op internet gekeken naar hoe de chalet eruit ziet en wat ze bieden aan faciliteiten. Twee grote slaapkamer met een badkamer en inloopgarderobe. Daar wil ik er één van. Ja, eerst opfrissen en iets aan mijn hoofdpijn doen.
Nu zijn we geland en staat er een busje te wachten met chauffeur. Een van de services die de chalet telt en ideaal.
'Welkom in Verbier.' De chauffeur schudt mijn hand en kunnen we dan onze koffers kwijt in de kofferbak. Vervolgens stappen we in. Deze keer is de rit veel korter. Anders zou ik slapen in de jet maar niet met korte vluchten.
Zoals gedacht zijn we er snel en kan ik naar binnen. Kevyn zou de chalet hebben ernaast. Waarvan ik gehoord heb dat hij het zal delen met Paddy, Nick, Jack en nog twee bodyguards.
'Welkom in chalet Mon Izba.' De vrouw stelt zich voor.
Het reizen bij elkaar eist wel zijn tol dat ik onderhand op instorten sta. 'Dank u, Eline Sanders,' zeg ik toch beleefd. 'Liever dat ik me kan opfrissen. Heeft u ook water en een paracetamol?'
Gelijk geeft ze iemand een opdracht en gaat mij voor de trap op. 'Dat komt er zo aan. Hier boven zijn de slaapkamers.'
'Een slaapkamer op de hoek is toch een kamer met inloopgarderobe?' vraag ik.
'Dat klopt.' Ze is wat verbaasd.
Toch glimlach ik. 'Ik heb op internet gekeken.' Ik ga links en doe de deur open. Yes, goed gegokt. Dit is de slaapkamer** die mij juist aanspreekt. Warm, zacht en uitnodigend. Vooral de sprei dat op een vacht lijkt. Heerlijk.
'Miss Sanders.'
Ik draai me om en krijg ik een flesje water met een paracetamol. 'Heel erg bedankt. Over drie kwartier ben ik wel beneden.' Met een flauwe glimlach doe ik de deur dicht. Eerst neem ik de paracetamol in. Oké, die werkt straks wel. Mijn schoudertas beland op de stoel, mijn gitaar tas tegen de ladekast en mijn twee tassen op mijn bed. Nu eerst douchen. Uit mijn koffer vis ik een setje schone lingerie en ga ik naar de badkamer. Onder de douche knap ik iets op en verlicht het ook wat van mijn spierpijn. Twaalf uur totaal vliegen is niet goed voor je spieren. Eenmaal er onder vandaan, trek ik mijn lingerie aan en föhn ik eerst mijn haren. Zo, dat lucht op. Als ik net in mijn slaapkamer sta, gaat de deur opeens open.
'Oh, sorry Eline,' zegt Liam en glijden zijn ogen vanzelf over mij heen.
Ik schud mijn hoofd erom. 'Hoezo? Ik ben toch gewoon bedekt.' Ik ben anders niet zo moeilijk. Wel trek ik een legging aan met een trui. 'Beter?'
'Ik had ook gewoon kunnen kloppen,' reageert hij.
Waar ik mijn schouders bij ophaal. 'Hoe kan jij nu weten of je de eerste bent of niet?' Ik lach om zijn gezicht. 'Behalve dat, zolang we onze ondergoed aan hebben, interesseert het ons niet dat de camera ons kan zien.'
Waar hij het mee een is. 'Dat is waar.'
'Kleine tip, pak de andere hoek,' gebaar ik. 'Er zijn maar twee grote slaapkamers met een inloopgarderobe en badkamer. De andere slaapkamers hebben alleen een badkamer.'
Liam gaat dan snel weg met zijn koffers. 'Bedankt!'
Op mijn gemak ga ik naar mijn inloopgarderobe en pak ik mijn kleding uit. Ten slotte zijn we hier voor, uiterlijk, drie maanden. Misschien pakken we die drie maanden wel en maken we er tegelijk een vakantie van, bedenk ik mij. Pas wanneer ik wat in mijn slaapkamer wil leggen, vind ik twee stapels van kladblokken. Waarvan een stapel een set van twaalf is. Hoopvol. Hopen ze op een album van dertien of veertien nummers?
~ Eline Sanders Met een * is een link, welke later erin komt.Social media
Twitter: @Renate_Fessem
Instagram: @renate.fessem
Wattpad: @Renate1983
Pinterest: renatevanfessem

Disclaimer:
~ ik schrijf mijn verhalen alleen op Quizlet ~ alles is fictief ~ nooit wil ik mensen aanzetten voor automutilatie of andere dingen ~ elke karakter in mijn verhaal is niet op de waarheid gebaseerd ~ mocht er een overeenkomsten zijn met een ander verhaal is dit toeval ~ mijn karakters hebben een geheel eigen mening en is niet per definitie mijn mening ~

©Renate1983~ Listen to your heart and follow your dreams ~

2 Quizzen ontworpen door Renate1983


Titel Gedaan Aangepast
Wat voor schrijfster ben jij? 104 keer 2 jaar geleden
Hoe begin jij aan een verhaal? 37 keer 1 jaar geleden

17 Stories geschreven door Renate1983


Titel Woorden Chapters Aangepast
Layouts 8562 6 3 maanden geleden
One Shots 42368 18 1 jaar geleden
Illusions and changes (1D) 117533 89 3 maanden geleden
Fugite 155532 95 1 dag geleden
Silence is gold * One Direction 1499 2 3 weken geleden
Summer Paradise (BSB) 5825 9 1 jaar geleden
Secret Santa (Papiliones) 3439 3 1 jaar geleden
Against all warnings (Twilight) 15322 24 1 jaar geleden
Secret Moments 129232 102 1 jaar geleden
A Twist of Faith 15153 14 1 jaar geleden

6 Polls ontworpen door Renate1983

Vraag Gedaan Aangepast
Welke genre spreekt je het meeste aan? 17 stemmen 2 jaar geleden
Waar gaat je meeste tijd in zitten? 12 stemmen 2 jaar geleden
Hoeveel POV's in een verhaal? 12 stemmen 2 jaar geleden
Favoriete bromance van 1D voor een verhaal? 10 stemmen 2 jaar geleden
Die rot paaseieren 10 stemmen 2 jaar geleden
Hou je van 'Bromance' verhalen? 9 stemmen 2 jaar geleden

3 Gedichten geschreven door Renate1983

Titel Gelezen Aangepast
Don't be afraid 80 keer 1 jaar geleden
Don't leave me 127 keer 1 jaar geleden
In my mind 90 keer 2 jaar geleden

4 Lijstjes gemaakt door Renate1983

Titel Gelezen Aangepast
Tips om een verhaal te schrijven 328 keer 3 maanden geleden
Mijn ergenissen 495 keer 4 maanden geleden
Mijn Inspiratie 46 keer 4 maanden geleden
Mijn favoriete verhalen 316 keer 2 jaar geleden

Vragenlijsten van Renate1983


Gastenboek van Renate1983

 1. FollowYourDream
  FollowYourDream FollowYourDream is offline 2 maanden geleden

  Heyyy

  Op school gaat alles goed. Ik ben geslaagd op al mijn examens in januari. En overmorgen (dinsdag 20 maart) vertrek ik met school naar Parijs! Ik kijk er echt zoo naar uit!
  En ik ben normaal in juni 2019 afgestudeerd. Tenzij ik nog een master wil behalen..

  Ahzo! Ik lees vooral Young Adults, Romans, en Chicklit.. In Young Adult boeken zit soms ook wel wat fantasy en SF..

  Oh dat kan ik geloven! (:
  Ik heb meestal geen tijd om mijn profiel aan te passen, en opzich vind ik mijn profiel nog steeds mooi (:

  ennn, ik ben vrijdag naar Harry Styles' concert geweest! :')

  Hoe gaat het met jou?
  En ben jij al naar concerten geweest? (Of ga je nog naar concerten?)

  Xxx

 2. Renate1983
  Renate1983 Renate1983 is offline 2 jaar geleden  I'll read it - I'll answer it & I will delete it  Stelchs 77% van de msenen kan dit leezn:

  Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinrietsiet mkaat
  het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn,
  het einge wat blegnaijrk is
  is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast
  wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot
  odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.

  Als je het kan lzeen zet het in je pfeirol.

Details

~*~

Renate1983 is offline

In my mind

35

Professional Dreamer

Statistieken

4 jaar geleden

4 uur geleden

1 maanden 4 uur

3586 [24 uur]

2

18

7

3

4

726

289

9801

1283

415

Share