Tywin

Laatst online: -

Myrcella Baratheon

Tywin is offline

King's Landing

22

-

-

lijst


Hear me roarHonek aukera edozein, maitea bat pean irakur daiteke. Ez diotenez, beraz. Da, nahiz itzulitako oker.

8 jaar geleden

2 jaar geleden

6 dagen 7 uur

2778 [24 uur]

0

2

0

0

1

17

14

338

28

1513 Creaties van Tywin

Gastenboek (103)

 • Rozenthee

  Hoi, zin om te praten?

  4 jaar geleden
 • Rozenthee

  Let's party! (banana)

  4 jaar geleden
 • Square

  Hoi,

  Je hebt aangegeven dat je (eventueel) naar de zomermeeting in Groningen zou willen komen. De datum is inmiddels geprikt en het lijkt mij en een hoop anderen nog steeds leuk om vanaf het station naar het Noorderplantsoen te lopen en er een picknick van te maken. Nou heb ik dus drie vragen. (:
  1) Zou je definitief kunnen laten weten of je op 16 augustus kunt of niet, als je dat nog niet hebt gedaan? Uiteraard mag je altijd nog besluiten je toch af te melden of op het laatste moment komen opdagen, maar het is fijn om een idee te hebben van hoeveel mensen er komen. Dan staat de groep niet onnodig op iemand te wachten die thuis in pyjama cornflakes zit te eten.
  2) Het plan is dus om een picknick te houden, waarbij iedereen iets te eten of drinken meeneemt. Dit hoeft niets groots te zijn en je mag gewoon een appeltaart bij de Albert Heijn halen als je het gemakkelijk wilt doen, al zijn zelfgemaakte dingen natuurlijk wel altijd erg leuk. Als je wilt komen, laat dan even weten wat je meeneemt. Ik zal hiervan een lijstje maken om te zorgen dat we niet met tien Albert Heijn appeltaarten eindigen.
  3) Ik zal weer een Whatsappgroep aanmaken, net als bij de vorige Groningen meeting. Mocht je hier in willen, laat het mij dan even weten en stuur me je nummer als ik dat nog niet heb (dat kan gewoon via pb, dus dan ziet verder niemand het, maar houd er rekening mee dat het wel gedeeld wordt met de andere mensen in de groep als ik je toevoeg).
  Nog een linkje naar het topic.

  Alvast bedankt! ^^

  7 jaar geleden
 • Rubin

  Hoi, kijk je vanavond ook live naar de finale van SYTYCD? Ik en een paar anderen gaan tijdens de reclames commentaar posten over de show in het topic. Doe je ook mee? Hoe meer mensen, hoe gezelliger! ;D

  7 jaar geleden
 • Wavechaser

  JA IK BEN EVA WIEHOEHEIEEWSAKF. k den

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen