Ristridin

Laatst online: 2 dagen geleden

Mare

Ristridin is offline

Hogwarts, Ravenclaw!

16

cello spelen, tekenen, lezen, muziek luisteren

-

Hermelien_HP, Tallata, EIpida, Hedone, Serdaigle, Nonpluvius, VeniVidiVici, Centurio, Poudlard


R I S T R I D I N
[.img]https://i.pinimg.com/564x/ea/d0/b2/ead0b2839ee6637302d1de0b2381cb01.jpg[/.img]

[i.mg]https://i.pinimg.com/564x/b2/ec/36/b2ec36848d6d72487b4ebff2c1dce3f8.jpg[/i.mg]
[i.mg]http://i.imgur.com/JdAPjL9.jpg[/i.mg]

You have enemies? Good. That means that you've stood up for something, sometime in your life
Winston Churchill

Moderator: 11 september 2016 - 2 juli 2020Maar allemaal dragen we in ons hart een inwendig Ithaka.

4 jaar geleden

2 dagen geleden

3 weken 5 dagen

8646 [24 uur]

6

4

16

5

5

21

2005

1519

785

6251Gastenboek (6)

 • Fika

  Hi,

  Ten eerst een fijne vakantie c:
  Verder: wil je de relaties bespreken tussen Dorcas en Nylah?

  1 week geleden
 • Ledecky

  Oh, jij kan nog lekker knuffelen dan (moest je willen haha, het is toch altijd een risico zoals je zegt). Raar hoe je nu nadenkt over alles wat hiervoor vanzelfsprekend was. Een hand geven bijvoorbeeld, ga ik niet direct meer doen haha. :'D

  Ik vrees ook weer wat voor school. :/ Ik denk dat ze er wel alles aan zullen doen om het middelbaar zo veel mogelijk te laten doorgaan, maar ik betwijfel of je effectief élke dag naar school zal mogen. Ik zie het in Vlaanderen alleszins niet direct gebeuren dat iedereen weer elke dag mag gaan.
  Ik moet nog maar één jaartje, dus ik hoop dat ik mijn vrienden ook nog wat offline ga zien, want ik ga er nu al vanuit dat ze quasi elke les (ook) wel online zullen opnemen. Misschien zijn ze zelfs al begonnen. :')
  Maar inderdaad, mentaal is het echt niet meer gezond om zo lang geen sociaal contact te hebben. Ik had er tijdens de examens ook echt last van.

  1 week geleden
 • Ledecky

  Ouuh klinkt leuk! Na al die maanden thuis was ik ook blij dat ik even weg kon. :'D Mensen zijn niet gemaakt om maandenlang enkel diezelfde paar mensen te zien. :')

  Hoe staan jullie er eigenlijk voor? Ik las dat jullie niet meedoen met het hele 'bubbel' systeem dat ze in België verzonnen hebben, maar dat je daar nog redelijk vrij bent? Hopelijk blijft het zo! Wij mogen nu per gezin een maand lang maar 5 mensen toelaten in onze 'bubbel', dat zijn de mensen waar je minder dan 1,5 m afstand bij kan/wil houden. Dus mijn lief bijvoorbeeld, of onze opa, ...
  Dus de vakantie is er weer wat minder leuk op geworden. Maar ja, beter dat dan een tweede golf zeker? :')

  2 weken geleden
 • GoldenTrout

  Hiya!

  Ik ben even de ronde aan het doen om relaties te bespreken voor de Camp halfbloed RPG! Zoek je nog iets specifieks voor Dorcas? c:

  2 weken geleden
 • Ledecky

  Hahaha grappig, toen je stuurde was ik net op vakantie! Of ja, vijf dagen weg naar de Belgische kust. ^^ En normaal ging ik komende week nog een paar dagen naar Hasselt, maar dat hebben we geannuleerd door de corona situatie in delen van België (het ziet er niet al te rooskleurig uit op dit moment). En heel de tijd dat masker aan in het centrum zag mijn lief niet zo zitten, daarmee. (:

  Ga jij nog weg deze zomer? ^^

  Wat Q betreft probeer ik optimistisch te blijven. Ik hoop dat er snel iets aan de lay-out of de bugs gedaan wordt, dat zou direct wat meer leven in de brouwerij brengen denk ik.

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here