Schumacher

Laatst online: -

Noa

Schumacher is offline

Groningen

20

F1 kijken, schrijven, fotograferen en slapen

-

lijst
''Disappoint anyone, hell, disappoint everyone, but don’t ever disappoint yourself.''

3 jaar geleden

6 uur geleden

1 weken 3 dagen

1628 [24 uur]

0

0

0

0

0

0

29

276

3

306Gastenboek (8)

 • Jayus

  Hey, geen probleem! Natuurlijk help ik je graag, gekkie. Dan haal ik die tweede post ertussenuit! Volgens mij stond zn post ergens aan het begin van pagina twee? <3

  2 dagen geleden
 • Jayus

  Je zou ook nog tussen Ezra en Christina kunnen komen met Jasper! Dan haal ik mijn kleine post weg die slechts bedoelt was als opvulling voor Christina! ^^

  2 dagen geleden
 • Jayus

  Just a lil checkup on how you are doing! Kan ik verder gaan met Ezra of zal ik nog wachten op Jasper? ^^

  3 dagen geleden
 • Jayus

  Ello dear! Ik heb Jasper in Ezra zn post betrokken! Hope you like him ((((((:

  1 week geleden
 • Jayus

  Jordyn - Jasper: Quidditch Training buddies / erkenning als goede captain
  Jordyn - Marlene: Sharing the first kiss / Jordyn zette toen een stap terug om zich te focussen op Quidditch maar ze is nog steeds flirty around her.

  Novalie - Jasper: Ik weet niet wat Jasper zn relatie is met Zaheer, maar Novalie en Zaheer zijn aan het 'daten'. Misschien heeft dat invloed op hun relatie?
  Novalie - Marlene: Novalie onderhoudt vrijwel alleen naar vriendschappelijke relaties. Misschien dat Marlene net tussen de vete van de twee zusjes Fitzgerald in zit? Enerzijds begrijpt ze de 'jaloezie' van Avalon en anderszijds snapt ze Novalie haar situatie ook heel goed. Marlene probeert de twee zusjes te helpen net het terugvinden van de weg naar elkaar? Zoiets?

  Ezra - Jasper: Ezra is keeper en een lazy ass af. Dus Jasper zit Ezra vaak achter zn kont aan met trainingen. Jasper heeft Ezra recent gerecruteerd wegens een 'ongeluk' met de voormalige Keeper. Dat was dus goed?
  Ezra - Marlene: Misschien dat Ezra in het verleden misbruik heeft gemaakt van Marlene? Van haar impulsiviteit? Misschien in naam van Zaheer, dat er iets was dat Zaheer van haar nodig had en daarom Ezra eropaf stuurde? Had je al iets besproken met Bylot hierover?

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen