Golden MembershipSlughorn

Bemiddelaar

Laatst online: 2 dagen geleden

Danique

Slughorn is offline

A little town

25

Dansen, Schrijven, Lezen

-

DragonLove2, Yuffie, Roxas, Kairi, Rhyme, Shiki, Aetha, Demyx, Valkyrja, Cleiona, SecondStar, AutumnStorm, SpringBlossom, FIorian, Casterwill, Slughorn, Kingsleigh, LeFou


"She hasn't made a fool of herself just to gain my favor. What would you call that?"
"Dignity?"

                 "Gosh, it disturbs me to see you Gaston
Looking so down in the dumps
Every guy here'd love to be you, Gaston
Even when taking your lumps
There's no man in town as admired as you
You're everyone's favorite guy
Everyone's awed and inspired by you
And it's not very hard to see why"


           

"No one's slick as Gaston
No one's quick as Gaston
No one's neck's as incredibly thick as Gaston's
For there's no man in town half as manly
Perfect, a pure paragon
You can ask any Tom, Dick, or Stanley
And they'll tell you whose team they prefer to be on"


"There's a beast running wild, there's no question. But I fear the wrong monster's released."


           
• •
It doens't matter how much we see each other
But how much we think of each other
• •

•Ik ben een Vertrouwenspersoon•
• Mijn functie als bemiddelaar staat los van het zijn van een vertrouwenspersoon. •

It's never gonna happen, ladies.

7 jaar geleden

2 dagen geleden

1 maanden 3 weken

13810 [24 uur]

8

15

0

6

3

649

245

16201

3401

3157Gastenboek (207)

 • Stangster

  Speurneus Rani zal wel eens opzoek gaan ^^
  Soms nemen mijn emoties echt alles over, nu alles zo erg veranderd is en durf ik me wel eens af te vragen of ik het wel leuk heb. Niet dat dat het is, dit maak ik best veel mee en dan vraag ik me altijd wel af, hoe ik me precies voel en dat het plaatje wel klopt dan. Heb ik vaak moeten zeggen tegen hem, omdat ik dan ook niet kan doen of ik blij ben. Is dan ook al vaak een nederlaag geweest tussen ons, maar achteraf wanneer ik het dan wel echt naar mijn zin met hem, dan sta ik daar weer en kan ik mezelf echt op mijn kop slaan, dat ik meer weer zorgen voor niets heb gemaakt.
  Soms begrijp ik mezelf echt niet en wil ik precies niet inzien dat ik wel gelukkig ben en ik het zowat aan de kant wil schuiven.
  Achjaa, niet dat jij hier veel aan hebt aan dit geklets.
  Hoe gaat het op school?

  3 dagen geleden
 • Stangster

  Wildlands is heel erg mooi. Je hebt daar niet echt super veel verschillende dieren, niet dat ze daar 10 verschillende slangen hebben en tig' verschillende apen, maar de de dieren daar zijn daar ook zo vrij, vond ik. Alle dieren hebben echt een goed groot verblijf met lekker veel natuur, waar ze precies gewoon in het wild leven. Je kan ook echt tussen de dieren wandelden, niet bij de tijgers natuurlijk (; De prijs is inderdaad best prijzig, maar het was een cadeautje van hem (:
  Wij zijn beiden echt niet fotogeniek, dus dat gebeurd echt zelden dat we een foto maken, ik geloof dat ik nog geen foto van jouw vriend heb gezien.
  Tijd gaat veel te snel, een week stelt echt niets meer voor. Ik heb echt soms zo van ooh, is het nu alweer vrijdag, dat leek gisteren precies ook al (:

  1 week geleden
 • Dragonrage

  Klopt! Het is inderdaad richting fantasy; met ridders en dat soort dingen. En het viel me inderdaad al op dat het erg rustig is... misschien wordt het weet wat drukker als de drukkere periodes op school voorbij zijn en misschien dat er dan wat animo voor is (:

  En dankjewel! Je bent altijd vrij om te abonneren en feedback te geven als je het weet wat rustiger hebt. In elk geval heel veel succes met school nog! (:

  1 week geleden
 • Dragonrage

  Heej!

  Ik wilde je nogmaals bedanken voor het me te laten weten dat mijn link niet werkte. Ik denk alleen dat het genre niet zo interessant is; tot nu toe nog niet veel lezers helaas. Ik heb eens geprobeerd om hem in de spotlight te zetten, maar dat leverde helaas ook niet zo veel op.

  Dat wil echter niet zeggen dat ik 'm weg ga doen. Ik vind het zelf een leuke verhaallijn en een mooi verhaal en misschien als ik meerdere hoofdstukken activeer, dat er dan vanzelf wel man op afkomen. Niet te overhaast:)

  Maar dus bedankt voor je reactie op mijn topic!

  Groetjes
  Fre

  P.S: Mocht je je afvragen over welk topic ik heb heb: het is dus dat ene topic van the King's Wrath waar die link het niet van deed:P

  1 week geleden
 • Stangster

  Nou, gek genoeg als we iets leuk gaan doen, belanden we meestal in Nederland. Vorige keer gingen had hij een weekendje gepland en dat was in Emmen met die dierentuin 'Wildlands'. En met valentijn had hij een verrassingsweekendje geplant in Leiden. Daarna waren we tijdens onze terugreis nog langs Rotterdam gestopt voor Blijdorp. En als ik echt eens goed ga shoppen is dat de laatste tijd ook in Eindhoven.
  Veel in Nederland dus:D

  Ondertussen zijn we van november al 2 jaar samen, dus dat begint al wel te tellen. Voor mij dan toch, thihi.
  Oooh, Amersfoort is een tikkeltje dichter bij! Dat was je 'nieuwe' vriend zeker?

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen