Home > THEBRAHMS

Pasfoto van THEBRAHMS

THEBRAHMS

Laatst online: 1 dag geleden


Over mij:

Wish It, Dream It, Do It!

1 Quizzen ontworpen door THEBRAHMS


Titel Gedaan Aangepast
Welke band past bij jou? 94 keer 4 jaar geleden

5 Stories geschreven door THEBRAHMS


Titel Woorden Chapters Aangepast
"It's what they say or write.." -HS 822 3 3 maanden geleden
The Perv in Perfection | Luke Hemmings. 3051 8 9 maanden geleden
Little Light | Niall Horan. 705 4 1 jaar geleden
One For The Road.- OneDirection. 1555 8 4 jaar geleden
Dark ~ Harry Styles 7475 31 4 jaar geleden

3 Polls ontworpen door THEBRAHMS

Vraag Gedaan Aangepast
Jonas Brothers Concert: Ga jij? 67 stemmen 8 jaar geleden
Elliot Minor? 39 stemmen 8 jaar geleden
Mijn volgende story moet gaan over? 17 stemmen 2 jaar geleden

Gastenboek van THEBRAHMS

 1. Eloi
  Eloi Eloi is offline 2 maanden geleden

  DUUUUUDEEE NO WAY. Die gasten volg ik allebei op facebook maar ben er nog niet aan toe te komen om het te luisteren. Zag the overslept laatst bij het perfecte plaatje geloof ik, Roel van Velzen moest ze fotograferen lol. Ze lieten alleen fragmenten van een liedje horen en aan de hand daarvan moesten ze kiezen wie ze wilden fotograferen, toen hun liedje langskwam dacht ik echt omFG DAT KLINKT GOED. duuuuus, die ken ik al ehehehehe. En ik ga mijn best doen dude, hoeveel kost het?

 2. Eloi
  Eloi Eloi is offline 2 maanden geleden

  Hahahaha wow mazzelaar! En is dat echt op 17 feb? Lijkt me leuk tho, waar is het? Ik zit wel met school en zo, moet ik ff kijken of het uitkomt hahaha. Ik ga er over nadenken! En ooooh, dat is leuk! Ik hou van onverwachte dingen bij concerten hahaha, vooral van crowdsurfers die op het podium klimmen, het publiek in springen en dan verdwijnen in een gat van meisjes die het gewicht van zo'n gozer niet kunnen dragen lol. (ik klink echt erg maar hey hahaha) en oh dude, ik luister vooral naar rock, punk rock en een beetje metal hier en daar. De enige Nederlandse band die ik dan ook echt leuk vind is Kensington hahaa, dus ik ben benieuwd - wie heb je die in dat straatje valt?:Y)

 3. Eloi
  Eloi Eloi is offline 2 maanden geleden

  Aaaaah dude, dat gevoel herken ik zo. Ik had dat heel erg met 5 Seconds of Summer, like - ineens zijn ze super popi en ik zit hier van maar, maar, what happened? En oh die clip is zo leuk! Wat is je feitje? Nu ben ik echt nieuwsgierig! En ik had The Brahms, weet niet of die er 5 avonden stonden want ik dacht dat 25 of 26 een ander voorprogramma was? Anyway, ik vond ze wel super leuk! Maakten wel leuke muziek hahaha - ik ben alleen zo niet gewend dat er Nederlands gepraat wordt bij een concert (ik ga altijd naar Engelse bands toch) dus ik zat soms echt omfg wtf, ze praten Nederlands hahahahaha. EN OMG BETER, het was echt een rib uit mijn lijf dude, vooral als arme pabo student zijnde lol. En van gehoord maar nog geen onderzoek naar gedaan ahahaha!

 4. Eloi
  Eloi Eloi is offline 2 maanden geleden

  Hahahahahaha Wow ja dat kan ik snappen, whoops! En ik hoorde ze op de radio en heb maanden met ze meegezongen zonder dat ik wist wie ze waren en toen hadden ben ik albums gaan luisteren en zo, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik ze pas afgelopen 24 november heb gebombardeerd tot 1 van mijn fav bands want toen heb ik ze IND live gezien en ik was zo blown away en ik had kippenvel en viel soms zo stil dat de vriendin met wie ik was me echt aan stond te kijken van dude wtf. Dus ja, ik woon ook in mijn Kensintgon trui op het moment lol. Wbu?(flower)

 5. Sheamaniac
  Sheamaniac Sheamaniac is offline 2 jaar geleden

  Sorry als je reclame haat.
  Hey, ik vroeg me af of je mijn story Degrassi: Next Class, kon bekijken het zou de wereld voor mij betekenen,
  Please, geef het een kans.

  Laters, Cinderella.

Details

Ess

THEBRAHMS is offline

-

255

-

-

lijst

Statistieken

1 decennium geleden

1 dag geleden

3 weken 1 dagen

5754 [24 uur]

1

5

3

0

0

64

1618

15215

92

164

Share