ThexIdiots

Laatst online: -

NaanChiaarNaoomIsaa

ThexIdiots is offline

Dé BENElux.

255

Scenen.Naan, Isaa en Naoompje, ik ga even Isaapoep napen. Ik moet toch eventjes zeggen dat ik jullie allemaal heel erg lief vind en dat ik zo trots op ons ben! Weetje wel hoe hard wij onwen zo samen?:Y)
Ik ben zo blij dat wij allemaal ingelogd zijn op quizlet want anders hadden we deze leuke serie niet en zat ik me nog steeds te vervelen tijdens de lessen ipv nutteloze dingen te smsen.(A)
Jullie zijn de liefste verstwonende vriendinnetjes die ik heb. Alléja, Naoom en Isaa dan zo. ^^ En ik ben er zeker van dat er dit jaar een ontmoeting komt met ons allen! Al moet ik helemaal naar Nederlandië fietsen.:Y)
Ik wil gewoon zeggen dat ik jullie verschrikkelijk lief en schattig vind(vooral als je eet) en dat er nog veel quizjes mogen komen van ons en dat we ooit toch naar de maan gaan, Naoom.(A)
Kuskuskus xxx


Nu moet ik hier toch wel op reageren, Chiaar. Ik vind jullie echt de liefste Belgische schattekinders die ik ken! Ik ken er dan wel niet zoveel, maar dat neemt niet weg dat ik jullie niet heel lief vind!
2009 wordt het jaar van dé ontmoeting! Een ontmoeting met veel chocola, champagne en allemaal van die lekkere hapjes!:Y)Maar ff serieus, wij moeten elkaar wel ontmoeten, want dat moet gewoon! Ik wil weten of jullie in het echt ook zo leuk zijn als op internet, wat vast wel zo is. (:
Maar dus. Ik hoop dat we elkaar snel zien en niet alleen via dat msngeval. En bless the day when we logged in. [/ofzo] Of de dag dat we elkaar ontmoetten en ik Naan en Chiaars dialectje niet begreep.
Maar daar gaat het nu niet om. Nu gaat het erom dat jullie mijn vriendinnekes zijn en ik fiets met liefde naar Belgenlandje voor jullie. :'D Op m'n paarse fietsje!
En zeker dat we naar de maan gaan, Chiaar. (:

XNaoomuitNederlandië.:Y)

Ps; Ik hou van onze voornaam. (a)

Omdat Kietje mij misschien wel na-aapt, maar ik hier toch ook wat moet zeggen. (: Want dat is gewoon sterker als mezelf. ^^ Ha, straks hebben we hier lekker een heel kleurenpalet aan lieve tekstjes voor elkaar. ;D Wat gezellig!
Oeeh, ik vind ons Naoomske zo de liefste Nederlandster van heel Nederland. XD En Naaan en Chiaar vind ik de liefste kindertjes die mij uitlachen hoe ik eet. XD Maar dat neem ik er wel bij. ;} Ik kan er gewoon niks aandoen dat ik graag eet.:Y)
Ha! Ik vind het echt geweldig dat ik jullie heb leren kennen. Want jullie zijn de allerliefste kinders hier. (: En ik vind het helemaal geweldig om hier met jullie te ownen. XD Wat een goede zet was dat om The Idiots op te richten. ;D Dé ontmoeting zal er dit jaar komen. Anders, dat zou ik heel niet leuk vinden! =o 2009 wordt hét jaar. En dat blijft voor altijd in mijn herinnering. XD
Ik ga ook met mijn fietsje naar Nederland en de andere kant van Vlaanderen voor jullie te zien. En dan kunnen we op ons gemakje fietsen. ;D Ha, ik vind jullie de liefste kinders drolletjes! :}
xIsaa wanna be Hollander.


Omdat ik niet mag onderdoen voor de rest komt hier ook mijn tekstje.
Naoompoepje en Isaascheetje ik ben zo blij dat ik jullie ontmoet heb, ik vind jullie echt lieve scheetjes en poepjes en ik hoop zo dat de ontmoeting dit jaar wel gaat lukken, want vorig jaar was het ons blijkbaar niet gegund, maar Isaa zag wel onze überstoere oranje Torfs-ballon, en Naoompoep heeft onze stem op dr voicemail, dus dat is al iets. En wij ownen jullie stoere kerstkaartjes.
En ik ben al vele keren naar Limburg en Nederland gefiets met mijn fietsje, alleen ben ik nooit aangekomen en Naoom is naar mijn les gekomen om uit de bijbel voor te lezen in een klas vol atheïsten, dus mensen wees maar jaloers, ja.
Ik ben jullie echt dankbaar voor die mooie tijd die jullie me het voorbije jaar hebben gegeven, en ik ben jullie vooral ook dankbaar dat ik met problemen altijd bij jullie terecht kan. En ik voel gewoon dat de ontmoeting er zal zijn dit jaar. En dan gaan we alleen zo lekker AN spreken. En dan kunnen Chiaar en Isaa hun examen mondeling doen.
En Isaa onze gave bestaat nog steeds, wij blijven hoe dan ook officigavevriendinnen, en mijn medecrimineel kan perfect mijn toekomst lezen in dr glazenbol. Maar dat mensen mij gek vinden omdat ik alleen iets engs zag met te televisie op school had ze vast niet in dr bol gezien.
En ik ga nu zo’n beetje afronden want ik begin echt al veel te schrijven, en ik weet niet hoeveel keer ik het nog zal zeggen, maar ik vind jullie echt de liefste, en ik mag natuurlijk mijn Chiaarzusje niet vergeten, want zij is ook superlief voor me als het haar uitkomt.
Ps: Immers is geen fùcking schrijftaal en Veronica, tjah die is gewoon Veronica x'd...:Y)

Kusje x


GOOOO VERONICA! Oké, dat moest ik even kwijt.:Y)
kuuuusje. xWant more of us?
» Go to:
http://www.quizlet.nl/users/HardcorePORN
http://www.quizlet.nl/users/xdecode
http://www.quizlet.nl/users/OurLilDECOY
http://www.quizlet.nl/users/Passerby
http://www.quizlet.nl/users/Brightside
http://www.quizlet.nl/users/Therapy
http://www.quizlet.nl/users/Trafficlight


Sing Us A Song And We'll Sing It Back To You..

1 decennium geleden

8 jaar geleden

3 dagen 4 uur

5954 [24 uur]

0

0

0

0

0

40

245

42

125

2332 Creaties van ThexIdiots

Gastenboek (237)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen