TheyEchoMe

Laatst online: -

Aimée

TheyEchoMe is offline

Zoetermeer

24

Verhalen schrijven(nee goh xD), gitaar spelen, piano spelen, zingen, liedjes schrijven, optreden met mijn bands :3 of gwn een beetje chillen met friends :P

-

lijst


Yo yo yoo, mijn naam is Aimée en ik heb hier een profiel aangemaakt toen ik nog een onschuldig meisje van 12 was. Inmiddels ben ik 16 en al een jaar niet meer op deze site geweest. Ik dacht dat het misschien leuk was om alles weer een beetje op te pakken, so yeah; I'm back!
Laat ik mij eens voorstellen. Songwriting is mijn passie, daarnaast vind ik het soms fijn om te schrijven, vaak in de vorm van een autobiografie. Vroeger hield ik echter meer van hele fantasierijke lesbian love stories, as you may already know (;
Geen verassing dan ook: ik ben lesbisch. Mijn hobby's (naast muziek maken) zijn probably.. Meisjes, vrienden, feestjes (drank inbegrepen ;P) en bankhangen.
Cheers.


Hey <3
Sinds de crash van quizlet, ben ik echt alles kwijtgeraakt, ik heb van een paar stories al wat teruggevonden, maar ik kan echt niet alles terugvinden, en het is echt een ongelofelijk kut klusje om het terug te vinden, dus als er bij veel stories geen hoofstukken staan, you know why C:
btw, I appreciate help ;D


WHOOOHOOOOO! (: Ik heb bijna al mijn stories helemaal teruggevonden, alleen 'My Life As Avril Lavigne's Girlfriend' is nog steeds niet helemaal compleet. And voor de liefhebbers van Lesbian relationships, take a look at my stories sometimes! (:


Stop! Emmer time!

1 decennium geleden

7 jaar geleden

5 dagen 16 uur

10673 [24 uur]

2

8

1

0

0

59

152

1489

781

783Gastenboek (853)

 • duivenkiller

  Heey, je kent me niet en ik verveel me dus ik ga nu random mensjes aanspreken op quizlet;)
  Dus, hoe gaat het? Oke dit faalt echt heel erg... Maargoed, ik kijk welof je reageerd...
  Doegdoeg;)

  9 jaar geleden
 • Vancha

  Aaah jambér, maakt niet uit hoor ik verzin wel iets anders(A)
  xx

  9 jaar geleden
 • Vancha

  HOI! Misschien een hele stomme vraag maar.... Ik heb muziek als eindexamenvak op school en wij moeten een liedje zoeken en spelen die het beste bij ons gevoel nu passen en toen las ik jou nummer over pesten Conspiracy en dat paste eigenlijk heel erg goed en dus vroeg ik me af, als je het niet wil snap ik dat hoor, maar of je mij misschien de akkoorden van dat nummer zou willen geven want dan kan ik het misschien leren spelen en dus zingen.

  Alvast TNX!
  xxx Sarah

  9 jaar geleden
 • RockThisShit

  Ik ga je toevoegen op msn ^^
  Omdat het kan XD

  9 jaar geleden
 • RockThisShit

  Nou, ik zoek eigenlijk niks.. Maar was meer van ik zeg het gewoon even, xd Maar ja.. dat was het eigenlijk. Ik ga wel je stories bekijken:Y)xx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen