Yoongi

Laatst online: -

Nao

Yoongi is offline

Baker Street

25

-

SparrowNaomi, mensenmeisje, Desire, Quileute, Lizewski, Penniman, Lambert, Calliope, Stud, Mikaddicted, Blaine, Tobuscus, Warbler, Taz, Darren, Houdini, Gabe, Templar, IOU, Baskerville, Odinson, Banner, Affetto, Airheart, Haytham, Killian, Bae, Fickle, Quiddity, Liesmith, Bravosi, Jjong
''i appreciate the masterpiece that is you because your existence alone is art''

1 decennium geleden

5 jaar geleden

2 weken 1 dagen

11585 [24 uur]

8

5

0

0

0

77

717

7660

777

46014 Creaties van Yoongi

Gastenboek (452)

 • Reigning

  Mijn top 3 is Dany, Cersei en op de derde plaats -ja, geloof het of niet- Joffrey. Maar ik baalde er heel sterk van toen Viserys dood ging. Vond hem ook zo goed. Vooral omdat hij juist zo krankzinnig en zo gedreven is naar de troon, dat had echt voor gave momenten kunnen zorgen!
  Ik zou het ook wel gaaf vinden als Dany oog in oog komt te staan met Joffrey of Jon. Die twee zijn beide heel anders ja, maar het zouden echt goede scenes opleveren denk ik.

  7 jaar geleden
 • Reigning

  Ik vind iedereen wel leuk, alhoewel ik niet zo'n Stark fan ben, haha. Ik vind de Starks eigenlijk maar niks (zowel boeken als serie) vanaf het begin af aan niet. Vooral Dany en de Lannisters vind ik heel gaaf. En jij? c:

  7 jaar geleden
 • Reigning

  Ja, dat dacht ik dus ook. Ik zat dan ook gigantisch te twijfelen of ik helemaal aan het begin zou beginnen of zou begin bij het stuk waar seizoen 3 is afgelopen zeg maar. Maar ik ga van de week er weer eens verder in lezen denk ik. c:

  7 jaar geleden
 • Reigning

  Verbaast omdat ik vaak het idee heb dat de Game of Thrones fans op Quizlet nogal verstopt zitten. En nu heb ik er één gevonden.:Y)

  Ik ben ook begonnen aan de boeken, maar die vind ik (tot nu toe dan) aanzienlijk minder dan de serie.

  7 jaar geleden
 • Reigning

  Oh... Ik was zo verbaast toen ik je profiel zag! Ben je ook een Game of Thrones fan? (:

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen