Zeleni

Laatst online: -

Marie

Zeleni is offline

Youtube

25

-

marietjah, Flum, Xanh


For Beatrice,
Summer wihout you is cold as winter,
Winter without you is even colder.

Gegroet, waarde bezoeker!
Ik ben Marie, vijftien jaar, bijna zestien. Ik leid geen al te actief quizlet-leven, maar soms duik ik onverwacht op, zoals een mol bij die plet-de-mol apparaten die op kermissen staan, of vervolgens weer te verdwijnen voordat ik platgemept word door degene die de rubberen hamer hanteert.
Ik heb een hekel aan vrij veel dingen, die meestal onder te verdelen zijn in domheid en dikdoenerij. Ik zou een endeloze tirade af kunnen steken over de fijne nuances van mijn haat, en mijn rechtvaardiging voor het hebben van die haat voor het ene en niet voor het andere ding. Maar, hoewel ik niet echt gevoelig ben voor het oppikken van hints, ik begrijp nog net dat nietmand hier behoefte aan heeft.
Ik hou echter ook van een hoop dingen. Wedererom ben ik in verleiding gebracht hier een enorme lijst van te maken, maar ik zal het beknopt proberen te houden. Mijn grootste hobby's zijn:
- Lezen en schrijven (wat deed ik hier anders?), hoewel ik geen enorme fan ben van online lezen, ik lees liever echte boeken.
- Vrienden en school (ik vind school best leuk. Ik snap nog steeds niet hoe dat kan. Ik ben een tiener, ik hoor school te haten, verdorie!)
- Internetten (hoe origineel)
- Comedyseries (zoals Community, Scrubs, the Office, That 70's Show, South Park enz enz)
- Muziek luisteren (lievelingsartiesten: Lady Gaga, The Arctic Monkeys, The Kooks, Kate Nash, The White Stripes, Florence and The Machiche)
Ik heb geen lopende verhalen e.d, hoewel ik vastbesloten ben weer eens iets te gaan schrijven. Dat zal vast geen fictief verhaal worden, maar iets uit mijn dagelijks leven. Ik hoop later een soort Nico Dijkshoorn te worden. Maar zoals ik al zei, ik leid geen actief quizlet-leven, dus zou ik maar niet dreigend vragend op je horloge gaan kijken.
Hopelijk tot ziens!
Met alle respect, Marie G. (Zeleni)
,,Achteruit!’’ riep Claus. ,,Dit mes is vlijmscherp!’’
,,Je kunt ons niet allemaal doodsteken,’’ antwoordde de man met de haken. ,,Trouwens, ik betwijfel of jij de moed hebt om wie dan ook dood te steken.’’
,,Er is geen moed nodig om iemand te doden,’’ zei Claus. ,,Daar hoef je alleen een ernstig gebrek aan moreel besef voor te hebben.’’
Bij de uitdrukking ‘een ernstig gebrek aan moreel besef’, wat hier betekent: ‘een wreed egoïsme gecombineerd met een sterke voorkeur voor geweld’, lachten Olafs handlangers verrukt.
,,Jouw dure woorden kunnen je nou niet redden, misbaksel,’’ zei Esmé.
,,Dat is waar,’’ gaf Claus toe. ,,Wat mij nu kan redden is een brancard op wielen waarmee ziekenhuispatiënten worden vervoerd.’’

(Quotes komen uit de Ellendige Avonturen serie.)


Xanh ---> Zeleni

1 decennium geleden

1 jaar geleden

3 dagen 12 uur

4609 [24 uur]

1

2

0

2

0

11

125

1250

311

162Gastenboek (153)

 • Rozenthee

  Hallo, hoe gaat het vandaag?(nerd)

  3 jaar geleden
 • Rozenthee

  Ik kom gewoon even hallo zeggen:)

  3 jaar geleden
 • Rozenthee

  Let's party! (banana)

  3 jaar geleden
 • ProngsPotter

  Hoi, zin om te praten?

  3 jaar geleden
 • Rozenthee

  Je bent al een tijdje niet online geweest. Kan ik je ergens mee helpen?

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen