_Wanheda_

Laatst online: 3 maanden geleden

Cait

_Wanheda_ is offline

Disneyland

21

Reizen, fotografie, schrijven en Bloggen/Vloggen.


Hey jij!
Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Cait en ik ben een studente Media en Entertainment Business. Zoals de naam van mijn richting het al verklapt ben ik graag bezig met alles dat media en entertainment gericht is. Daarnaast probeer ik ook veel van mijn eigen grenzen te verleggen.

Ik ben eigenlijk een heel optimistisch persoon, dat zo graag mogelijke andere helpt. Heb jij graag een boekomslag voor je boek? Ik maak deze maar al te graag voor jou! Stuur me en ik bezorg je graag verschillende voorbeelden.

Oh en ik ben een enorme Disnerd!

Magische groetjes!
_Wanheda_

PS: Het is altijd fijn als je een berichtje achterlaat om een gesprekje aan te knopen
The noblest art is that of making others happy ~P.T. Barnum

1 jaar geleden

3 maanden geleden

20 uur 15 minuten

479 [24 uur]

1

0

1

0

0

3

0

245

38

26Gastenboek (1)

  • Divide

    Hoi Cait, hoe is het?

    Ik ben Annemarije, een oud-user op deze site, 22 zomers jong. Ik heb vele jaren met plezier op Q gezeten en logde net even in om te checken hoe het er nu allemaal aan toe gaat. Ik zag jouw reactie in een topic over bugs vertalen naar het Engels. Wat mij opviel was jouw behulpzaamheid! Ik klikte op jouw profiel om te kijken of ik je zou herkennen van vroeger, maar dit is helaas niet zo. Ik zag dat je op je profiel ook had gezet dat je graag anderen helpt en eronder stond weer een berichtje om te kletsen. Dus bij deze, leek mij dat ook wel gezellig. Long time ago dat ik zo in iemands gastenboek heb geschreven, hehe (:

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here