aarsvogel

Laatst online: 20 uur geleden

NiekNiek

aarsvogel is offline

Naast mijn buren

255

-

-

aarsvogel, NiekNiek, aarvsogel


ᗩᗩᖇᔕᐯOGEᒪ
Aarsvogel. That’s me. Ja, ik weet het, de naam aarsvogel is nogal... vreemd. Maar aangezien ik dat zelf ook wel een beetje ben, maakt dat niet uit. De aarsvogel is verzonnen door mij en wat klasgenoten, toen we nog kleine onschuldige brugklassertjes waren. Maar aangezien die naam er nog steeds wel bij hoort, is dit nog al die tijd mijn trouwe username gebleven. Ik heb toen dus ook niet lang geaarzeld om dit meteen als username te gebruiken toen ik een account op Quizlet had aangemaakt.
Oh ja, dit stukje tekst hoort over mij te gaan, niet over mijn geweldige username... Nou, ik ben dus de enige echte aarsvogel. Op Quizlet ben ik vooral in de chat en op het forum te vinden, maar ik ben achter de schermen ook bezig met een verhaal. Ik ben te omschrijven als een persoon met een passie voor schrijven, een obsessie voor aarsvogels en een liefde voor Alexander Rybak.
Verder zit ik op waterscouting, zijn mijn stopwoordjes ‘random’ en ‘fabulous’, weet ik hoe je het gebaar voor ‘winkelwagentje’ maakt in gebarentaal, en kan ik hier nog veel meer oninteressante feitjes neerzetten, maar aangezien niemand dat ook maar iets kan schelen ga ik dat niet doen. Ik denk dat dat het zo’n beetje was.
Ik ben altijd wel in voor een gezellig gesprekje, en als je vragen heb kan je die gewoon stellen, tenzij je me wilt gaan stalken, dat mag natuurlijk ook.


✯✯✯
SUPERGEROY
✯✯✯

...Bedankt voor het bezoeken van mijn profiel...
...môge de aarsvogels met u zijn...
✯✯✯


Zoek en gij zult vinden. Vindt gij het niet, dan is het zoek.

1 jaar geleden

20 uur geleden

2 weken 12 uur

3103 [24 uur]

0

2

1

0

1

36

428

2638

1259

369Gastenboek (183)

 • Snapple

  yessss sure

  17 uur geleden
 • Snapple

  Yo, wanneer gaan we weer late night squad?
  We moeten ecth een keer iedereen laten komen

  1 dag geleden
 • GroIsch

  Goed hoor jij?:)

  5 dagen geleden
 • GroIsch

  Its me :3

  5 dagen geleden
 • GroIsch

  Zeker:)

  6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen