fluffyhoran

Laatst online: 4 jaar geleden

eva

fluffyhoran is offline

niall's pants

18

1D luisteren hockeyen en tekenen

-

lijst


- it's all in your head'
'Fuck off'

' You don't know the feelings,
unless you're one of them.'

anxiety, just the worst Fucking
feeling ever.


-

6 jaar geleden

4 jaar geleden

1 weken 22 uur

1086 [24 uur]

0

2

0

0

0

10

13

6328

131

572 Creaties van fluffyhoran

Gastenboek (48)

 • TommoxLou

  Hiiii,

  Het lijkt me echt heel leuk om samen met jou een verhaal op Wattpad te schrijven, ben ik altijd voor in de stemming ;p

  Ik vond het vertaalde stuk echt goed vertaald, er zaten een paar kleine foutjes in qua grammatica, maar die kan ik zelf verbeteren. Je vertaald het echt mooi, trouwens, je gebruikt niet vn die standaard woorden en het is ook geen belabberd Engels, dus als je wilt mag je het boek verder vertalen of een ander verhaal van me wat op Quizlet staat (:

  Ik ben blij dat ik je kan helpen, het is inderdaad veel fijner om tegen mensen online te praten. Het is raar, maar omdat je niet weet hoe ze eruit zien en ze praktisch vreemden voor je zijn, voelt het toch vertrouwd. Plus, ze hebben niemand om het aan door te vertellen, want hun vrienden zijn toch niet geïnteresseerd in één of ander verhaal van iemand waar ze online mee praten, toch?
  Ik vind het zelf ook fijner om tegen mensen online te praten. Wat jij ook zegt, mijn vrienden hebben me vroeger vaak genoeg verraden en dingen doorverteld, waarvan ze beloofden het aan niemand te vertellen. Maar goed, niet iedereen kan die belofte blijkbaar houden..

  Ik vind het ook erg fijn om tegen jou te praten, <3

  Van mij mag je elk verhaal vertalen die je wilt doen, het maakt mij echt niet uit !

  Stay strong en ik hoop dat het je lukt om clean te blijven, en zo niet, dan maakt het echt niets uit. Vallen hoort er nu eenmaal bij, als je maar belooft om weer op te staan en het opnieuw te proberen. Als je maar blijft proberen..

  Love, x

  4 jaar geleden
 • TommoxLou

  Hii,

  Sorry, ben de afgelopen tijd maar heel kort en alles op Q geweest door drukte met school en alles.

  Awhh, nee toch ): Dat gevoel dat je altijd alleen bent, kan ik me goed herkennen, ja.. Vreselijk. Dat je denkt dat het wel goedzit met vrienden en alles, maar dat je erachter komt dat het geen echte glimlach op je gezicht hebt, maar een die fake is en niet in je ogen af te lezen is? Jup, ook dat herken ik maar al te goed.
  Maar je moet even een paar dingen weten en dit gaat heel hypocriet klinken want ik denk zelf ook zo slecht over mezelf, zo erg dat ik er gewoon van overtuigd ben dat anderen ook zo over me denken, maar goed;

  Jouw bestaan is géén grote fout. Echt niet. Je hebt een reden waarom je hier bent, en die reden ga je ooit nog te horen krijgen, daar kom je nog achter.
  Je bent het waard, dat beloof ik je. Depressie is klote, anxiety is klote en het allebei hebben is één grote hel. Wat je zegt, je weet niet hoe depressieve mensen zich voelen tot je er zelf een bent, dat is zo.
  Maar ik wil je nog één ding zeggen; probeer te stoppen met snijden. Alsjeblieft. Ik weet het, ik doe het zelf ook, maar het helpt niets en het maakt je huid alleen maar lelijk. Die littekens zijn alles behalve mooi en je moet onthouden dat je er voor de rest van je leven mee rond loopt. Het haalt voor even de zorgen weg, maar dan komen ze weer net zo hard terug. Schuld, het moeten verbergen, liegen tegen je vriendinnen over wat er op je arm zit..
  Ik heb er zelf ook wel spijt van, als ik m'n littekens zo zie. Ik ben vandaag 100 dagen clean, met veel pijn en moeite want er waren zoveel dagen waarop ik wou terugvallen, weken lang achter elkaar. En ik weet zeker dat jij dat ook kan. (: Ik geloof in je, en als je ooit de neiging krijgt; Praat met me. Alsjeblieft.

  En over die schooldokter, maak je daar maar niet te veel zorgen over. Ik moest er ook heen, maar alleen bij de GGD zullen ze er naar vragen als je daarvoor een vragenlijst hebt ingevuld waaruit bleek dat je wat problemen had. Alleen dan werd je uitgenodigd op gesprek, maar als iedereen moet, dan hoef je je geen zorgen te maken. Geloof me (:

  Ik las ook dat je mijn verhaal in het Engels wilt vertalen, ik vind het prima (: Ik heb er zelf niet echt tijd voor, dus we kunnen wel even bespreken welk verhaal je wilt/gaat doen ? (:

  Sterkte en stay strong <3

  xx

  4 jaar geleden
 • freestyle

  Ahh mooi dat je het begrijpt! En dat fangirlen is helemaal nergens voor nodig hoor haha! (;
  X

  4 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Ja, sinds kort wel.
  Ik ga je even opzoeken, ik ben freakingcamera (:

  4 jaar geleden
 • TommoxLou

  Heyy (:

  Jupp, hahah. Nu ooit nog eens de tijd vinden om mijn verhalen te vertalen naar het Engels en misschien worden we dan nog wel beroemd, hahah ;p
  En ik weet precies wat je bedoelt, met jezelf leeg voelen. Ik heb hetzelfde namelijk. Maar je moet het niet wegstoppen, dat gevoel, of het negeren. Dat lijkt misschien het beste nu, maar dat moet je dus niet doen. je moet er met iemand over praten, maar hou het niet voor jezelf. Want dan wordt het erger en dan eindig je net als ik.
  Het zou best kunnen dat je even een dipje hebt, dat klinkt echt stom pff, of dat het echt een depressie is. Maar welke van de twee het ook is, praat er over met iemand, Desnoods met mij, ik wil je echt wel helpen.
  Als je niet meer blij te maken bent, is er echt wel iets aan de hand en geloof me, dan wil je niet zoals ik eindigen. Ik hoop dat je nog niet iets stoms hebt gedaan zoals jezelf pijn doet en als je dat nog niet hebt gedaan, begin er dan ook alsjeblieft niet aan. Het lijkt misschien een mooie oplossing ofzo, maar dat is het niet. Het is allesbehalve mooi en oplossend. Schrijf je gevoelens van je af, desnoods in PB's naar mij. Zodat je het in ieder geval aan iemand kwijt kan.
  Ik heb op dit moment ook weer zo'n tijd waarbij niets me meer blij kan maken en ik eigenlijk gewoon niet meer wil leven. En ik wil niet dat jij ook zover gaat komen.
  Ik ben er voor je, dat je dat weet <3

  xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen