pasfoto

harrytomlinson

Laatst online: -

Alexandra (Lexi)

harrytomlinson is offline

Flattery will take you pl

23

-

-

ZaynMaIik, iloveZaynx, promissio, iNEEDHARRY, STYLiNSONNN, Macklemore, Doema, illegaal, weloverwogen, SkiIlet, Voyeurisme, Narcotica, Metrickz, harrytomlinson, AngelaMerkel, LilKleine
I want to write you a song
One that's beautiful as you are sweet
She knew the rules so she knew how to break them.

1 decennium geleden

2 maanden geleden

3 weken 1 dagen

12744 [24 uur]

0

1

0

0

0

130

686

14039

701

25991 Creaties van harrytomlinson

Gastenboek (1729)

 • Niallerslove

  En graag gedaan voor de reacties! (flower)

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hey jij,

  Haha ja sorry, ik stel altijd erg veel vragen omdat ik erg nieuwsgierig aangelegd ben. Lief dat je alles uitgebreid hebt beantwoord (:

  Jullie kennen elkaar al best een tijd dan! Ik kan me voorstellen dat het met corona en thuis werken en studeren inderdaad wel lastig is - lastiger dan voorheen in elk geval - om beide je eigen ding te doen. Kan me ook voorstellen dat - dat financiële plaatje lastig kan zijn. Praten jullie daar dan wel voldoende over (wat heeft de ander nodig, personal space, etc.)? Hoelang wonen jullie al samen? Was het gemakkelijk om een woning te vinden?

  Oeeeh je speelt ook AC! Mijn vriend heeft een Switch en ik heb een huis op zijn eiland gebouwd. Echt tof vind ik het! Je weet je wel te vermaken zo te horen. Wat schrijf je nu zoal? Goed zeg dat je vorig jaar ook zoveel afgevallen bent! Enn we kunnen elkaar de hand schudden wat betreft vegetarisch zijn! Dit jaar had ik ook mijn eerste vega-gourmet en ik weet ook niet wat ik ervan vond om eerlijk te zijn. Ik ben wel meer van koken met enkel groenten etc. dan die vleesvervangers. Ik ben nu een jaar vegetarisch, maar kan die vervangers écht niet mere zien haha. Tof dat je ons account bent gaan volgen! Laat het maar weten als we iets kunnen doen, maar voel je niet verplicht! (:

  Dan als antwoord op jouw vragen:
  - Mijn beste herinnering van 2020, poeh, dat is wel een lastige vraag. Natuurlijk ook omdat corona na een paar maanden om de hoek kwam kijken. Ik denk dat mijn favoriete pre-corona herinnering is toen mijn vriend me meenam op een verrassingsweekje naar verschillende plekken in Limburg. Ik kwam toen net terug van Erasmus in Rome en we konden toen weer écht genieten van het samen zijn. Mijn favoriete herinnering in coronatijd is ... lastiger. Ik denk in het algemeen dat ik mijn tijd meer - en anders - met mijn dierbaren door kon brengen. Dat ik nóg meer ben gaan genieten van de mooie dingen in het leven, de kleine dingen.
  - Mijn vriend en ik zijn bijna 4 jaar samen en kennen elkaar bijna 4.5 jaar! We studeerden aan dezelfde universiteit en hebben elkaar daar leren kennen! Afgelopen jaar werkte hij (thuis) in het westen en ik studeerde (thuis) in het oosten. Nu werkt hij in het oosten en ga ik waarschijnlijk in het westen werken, haha! We willen dolgraag samenwonen, maar wat nou precies een handige locatie is hangt een beetje af van waar ik zou gaan werken. We zijn wel al stiekem aan het dromen over waar we gaan wonen, wanneer, hoe, etc.
  - Goede voornemens specifiek heb ik niet. Ik wil graag afstuderen, een stage en/of baan vinden (maar dat hangt héél erg af van corona ...), veel blijven lezen en schrijven, en dus samenwonen met mijn vriend!

  Nu ben ik wel benieuwd wat jouw beste herinnering uit 2020 is en of jij nog goede voornemens hebt!

  Liefs!

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hey you,

  Wat tof dat je met je vriend samen woont!! Mijn vriend en ik zijn daar ook enorm aan toe, maar eerst moet ik een baan vinden en dan gaan we daar echt plannen voor maken. Ik voel me niet heel comfortabel als hij alleen de huur zou betalen zegmaar haha. Hoe lang zijn jullie al samen? Wat leuuk ook dat jullie een konijntje hebben!

  Mijn GB en PB (en WhatsApp, even) staan altijd open voor een praatje! Inderdaad, fijn om eens met iemand anders een gesprekje te hebben dan de mensen die je dagelijks ziet en spreekt!

  Oh wat lastig inderdaad allemaal ... Je kan wel online natuurlijk dingen kopen, maar ik voel me ook wel bezwaard om die postbezorgers nog meer te bezwaren dan dat ze al zijn ... Hoe vermaak je je nu je verplicht thuis zit? Heb je wel wat om te doen? Wat voor studie doet je vriend? Hoe is dat om samen te wonen met een student? (sorry voor alle vragen, maar ben erg benieuwd omdat het eenzelfde situatie is als mijn vriend en ik hebben. Let me know als het te persoonlijk wordt!).

  Super handig om de feestdagen ineen te pakken! Wat heb je gekookt?

  Ik studeer Europees en internationaal recht, en specialiseer in Mensenrechten en Migratie!

  Wat lief dat je zo enthousiast reageert op de sieraden, dat doet me goed! We sturen ze inderdaad ook op (we vragen de ontvanger dan wel om de verzendkosten van 0,91 cent (geloof ik) te betalen). Je kan onze sieraden vinden op Instagram via @Jewellery024! We hebben daar foto's staan van dingen die we al gemaakt hebben, maar we maken alles ook persoonlijk op aanvraag. Dus stel je zou een bepaalde kleur met een bepaalde bedel (of juist iets zonder bedel) liever hebben, dan kunnen we dat altijd regelen. We sturen dan foto's van het idee dat je in je hoofd hebt voordat we het allemaal vastmaken, zodat je het goed kan keuren en nergens aan vast zit dat je niet mooi zou vinden (:

  x

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Hello! Lang geleden inderdaad! Wat grappig dat je af en toe nog online bent op Quizlet. Mooi omschreven ook, dat thuiskomen! Dat gevoel heb ik nou ook altijd, en dat is ook de reden dat ik sinds twee maandjes weer dagelijks actief ben. Al is het maar even rondkijken om te zien of iemand zin heeft om te praten (:

  Als het kriebelt om te schrijven: gewoon doen!! Ik heb laatst in december dagelijks een klein hoofdstukje geschreven (the happiness project); erg laagdrempelig en daardoor wil ik inderdaad ook weer meer gaan schrijven (: Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad! Heb je ook fijne feestdagen gehad? Hoe vermaak je - je nu zoals tijdens de lockdown?

  Met mij gaat het goed! Fijne feestdagen gehad; gelukkig kon ik met mijn dierbaren zijn binnen de opgelegde maatregelen. Verder ben ik aan het studeren voor mijn allerlaatste tentamens. Ik studeer binnenkort af van mijn master, en ik hoop dan ofwel aan een stage te beginnen, ofwel aan het werk te kunnen (is een beetje afhankelijk van hoeveel invloed corona op de werkzaamheden heeft).

  Moet zeggen dat ik de lockdowns ondertussen wel lang vind duren en het steeds lastiger vind om verschillende dingen te vinden om te doen. Sinds een tijdje maken mijn zusje en ik sieraden die we verkopen en de opbrengst doneren aan het goede doel, dat is wel heel tof om mee bezig te zijn (:

  Liefs,

  Do

  2 jaar geleden
 • Niallerslove

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (flower)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen