Home > Laochra

Pasfoto van laochra

laochra

Laatst online: 1 maand geleden
Hello lieve dwaaler,

Welcome to my little, awkward world full of dogs and food and love!

Ik ben Sanne, 21 jaar en ik studeer Social Work in de allermooiste studentenstad van Nederland, Groningen! Hier woon ik in een klein maar fijn paleisje op negen hoog met een dakterras (Wel gedeeld met mijn verdiepingsgenootjes maar oh well, iets met gegeven paarden en zo). Wanneer ik niet druk ben met studeren of vooral ook het stressen over hoeveel ik moet studeren terwijl ik ondertussen lekker nog een aflevering van een of andere Netflixserie aanzet vind ik het heel erg leuk om te koken, te lezen of skyrim te spelen. Of te weerwolven met mijn lieve stamgenootjes. En stiekem ben ik op dit moment heel erg de stof van mijn laatste tentamen aan het ontwijken dus dit maak ik later wel af.

Vergeet niet je leven leuk te maken, want dat verdien jij ook<3


This is a pupper. Just to make you smile.
In my life I had so many setbacks, but oh darling, recovery is so much better.

1 Quizzen ontworpen door laochra


Titel Gedaan Aangepast
Be your random self^^ 67 keer 5 jaar geleden

3 Stories geschreven door laochra


Titel Woorden Chapters Aangepast
Candy shop || Larry Stylinson 289 2 4 jaar geleden
Lost dreams, dried tears and fake smiles 319 1 4 jaar geleden
The final countdown || One direction 0 0 5 jaar geleden

Gastenboek van laochra

 1. Ristridin
  Ristridin Ristridin is online 2 weken geleden

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

 2. Baozi
  Baozi Baozi is offline 2 maanden geleden

  Gegroet Tante Karel,
  (Ja man, ik heb het opgezocht. Je staat nog op mijn zeilton.)

  Mag ik allereerst even zeggen dat ik het best apart (op een goede manier) vind om ons beide zo volwassen te horen praten? Ik bedoel, de laatste keer dat wij elkaar sproken in real life was -als ik het me goed herinner- op de middelbare school en ging hoogstwaarschijnlijk over of Hotel Unicorn of Internetgekkies of iets anders wat ons 16-jarige brein toen bezighield? Dat is letterlijk jaren geleden, en dan elkaar zo weer spreken. Vind ik tof.

  Vakantiebaantje is zeer zeker mogelijk, maar het liefst zou ik geloof ik daar mijn full-time job willen beoefenen. Ik werkte daar in EAL en ik denk dat dat me wel ligt. Ik weet in ieder geval dat ik geen lerares Engels wil worden op een Nederlandse school, wat eigenlijk best ironisch is als je weet dat mijn opleiding letterlijk 'Lerarenopleiding Engels VO' heet. Misschien dat ik ook wel zo'n brandend verlangen heb om terug te gaan omdat Reuben en co. daar natuurlijk nog zit. Tikje pathetisch. Ik krijg nog niet helemaal hoogte van hem af en toe wat onze 'status' nou precies is. Mocht het uitlopen op iets leuks, tof. Mocht het uitlopen op iets tijdelijks, ook tof. We praten nog elke dag en als je iemand niet leuk/interessant vind dan doe je dat toch niet? Toch?

  Och je zorgt ervoor dat ik de studentenvereniging mis! Ik heb in mijn tweede jaar journalistiek in de feestcommissie gezeten en dat was geweldig. Het roofde alleen achterlijk veel tijd en ik was altijd laat thuis, dus toen moest ik prioriteiten gaan stellen. Niet dat het wat heeft geholpen want ik heb in the end mijn jaar nog niet gehaald hi ha ho.

  Hey maar ik zit elke dag praktisch in Zwolle en zo niet dan ben ik er met een klein uurtje. En laat ik nou op vrijdagen vrij zijn! Alleen deze periode nog hoor, na de Kerstvakantie ga ik twee dagen in de week stage lopen. Aankomende vrijdag heb ik al een vriendinnen-date, dus wat zeg je van volgende week? Ik heb je zoveel te vertellen!


  .xx.

 3. Baozi
  Baozi Baozi is offline 2 maanden geleden

  Hi doll,

  Ondertussen is deze meid alweer geland in Nederland, maar geloof me als ik zeg dat ik alles zou geven om weer terug te gaan naar Engeland. Ik heb daar zulke fijne mensen ontmoet en iemand die net een beetje fijner was en ik mis ze enorm. De eerste weken tot aan de herfstvakantie gingen relatief langzaam maar daarna is het voorbij gevlogen.

  Wat moeders betreft, ze zit nu in 'het traject' voorafgaand aan de daadwerkelijke operatie. Had jij ook al dat gezeur met psychologen en diëtisten en zo? Ik vind het echt een onnodig gehannes. Ik hoop ook dat zij zich er een stuk beter door gaat voelen. Ze zit zichzelf zo vaak in de weg en nu lijkt ze er ook daadwerkelijk fysiek last van te krijgen. We gaan het meemaken.

  En ja to be honest was jij wel vaak iemand die zei wat ze vond? Althans zo herinner ik me jou, wellicht wat vaker buiten school want school was een regelrechte pudding.
  Ik ben net weer begonnen met school, en voor zover ik mijn klas kan beoordelen is hij best chill. Ik heb een klik met een paar mensen van de 'andere klas' waar we mee zijn samengevoegd.
  En OH LORD de Perkie-rap. Hoe kan ik die vergeten. Ik zal het je nog sterker vertellen, ik heb mijn mede gap-studenten wat geleerd over de classics aka Vitas de weird Russina singer en een paar internetgekkies. Ook Shrek is love, Shrek is life is langsgekomen en ik kan met gepaste trots zeggen dat ze volledig horrified waren. Ik zeg een groot succes.

  Update over mijn Britse vlam, sinds dat ik weg ben gegaan hebben we elke dag nog gepraat en over en weer gesnapt gesext en gisteren hingen we nog een uur aan de FaceTime (?) (Je snapt wat ik bedoel). Ook heeft hij 'Sleep tight sweetie, sweet dreams' vertaald naar het Nederlands, waar 'Slaap lekker zoetje, droom zacht' uitkwam. Hier heb ik hem in de eerste instantie wel stiekem om uitgelache maar later oprecht voor heb bedankt. Ik bedoel; stel je het je even voor, 'Slaap lekker zoetje, droom zacht' in een mix van een Duits/Vlaams accent. Het was mooi.

  Maar hey ik ben dus weer in Nederland, dat wanneer gaan we koffiedaten? Zwollywood is wel heel gezellig maar misschien niet heel erg praktisch voor jou. Emmen is denk ik a safe option. Leuk is anders maar gezien het gebrek aan een alternatief... Roep maar wat data en dan prikken we wat leuks!

  Kisses and rockets.

 4. Baozi
  Baozi Baozi is offline 3 maanden geleden

  Yes hello dear!
  Gosh ik ben zo druk hier in Engeland, ik heb zo ongeveer 70 nieuwe hoofdstukken te lezen en een half filmscript aan gastenboekberichten geloof ik.
  Social Work, oh my wat gaaf! Ik denk niet dat dat iets voor mij is to be fair, maar jij was altijd al zo sociaal en behulpzaam. Ik zie het je wel doen. En ja ontgroeningen en seksistische verenigingsblaadjes zijn naar. Op mijn opleiding Journalistiek zat ik in de feestcommissie van de studentenvereniging maar dat nam iets te veel tijd in beslag dus daar ben ik mee gestopt. En op de opleiding waar ik nu zit weet ik eigenlijk niet of er wel een studievereniging is maar tbh heb ik daar niet zo'n zin in om me daar in te storten.
  Maar jeetje, een maagverkleining, dat is nog eens een stap! Wat goed van je! Geloof het of niet, maar een tijdje geleden is mijn moeder ook een traject ingegaan van een maagverkleining. Ze moet nog goedkeuring krijgen van de artsen om er mee door te gaan maar tbh weet ik niet wat ze tegenhoud. Ik vind het spannend voor haar, ik kan me voorstellen dat het nog spannender is voor jou!
  Maar ja, Engeland! Wat ik precies doe- ja lol nee weet ik ook niet.
  Just kidding! ik ben een onderwijsassistent in EAL, een aparte leerweg voor internationale leerlingen uit Spanje, Frankrijk, Rusland, Duitsland en China. Echt, een shitload aan Chinezen. Maar wel heel leuk.

  En wat het beeïndigen van mijn relatie betreft- volgende week ga ik alweer naar huis en ik ben nu al super sad. Zoals ik al zei heb ik het uitgemaakt met met vriend, en in de tussentijd heb ik hier iemand ontmoet die ongelooflijk lief voor me is en me hele erg waardeert voor wie ik ben. Het is echt nog heel pril en daarnaast ga ik alweer bijna naar huis dus ik heb zo'n vermoeden dat het niet meer dan een flirt is maar hey, live life to the fullest nietwaar? Voor mij voelt het als de juiste beslissing. Het voelde alsof hij me in een gouden kooitje wilde stoppen en me wilde beschermen tegen al het kwaad in de wereld. Maar ik zou het liefst gisteren de wereld over vliegen als dat zou kunnen en hij was niet zo spontaan. Alles moest gepland worden en als er ook maar iets afweek schoot hij meteen in de stress. Ik vond mezelf niet meer gelukkig en het is jammer dat ik het via Skype heb uit moeten maken maar ik wilde hem ook niet nog een paar weken voorliegen. Dat leek me niet eerlijk tegenover hem.

  Many thanks for the heads up though. En wat een toeval dat ik jou hier weer tegenkom. Let's say it's been a while but I'm so glad to hear you're doing well <3
  Liefs, Maddie.

 5. Baozi
  Baozi Baozi is offline 4 maanden geleden

  Holy damn Sanne. Er is zoveel gebeurd. How long has it been, years? Too long if you ask me.
  Een tijdje geleden vond ik onze gesprekken van Hotel Unicorn terug. Dat waren nog eens tijden.
  Ik zit ondertussen in Engeland voor 12 weken voor mijn stage. Ik doe de lerarenopleiding Engels (ja ik ben gestopt met Journalistiek), ik heb het een paar dagen geleden uitgemaakt met mijn vriend na een relatie van tweeënhalf jaar en ik ben sinds een tijdje die-hard Kpop fan.
  Omg ik wil alles weten! Tell me tell me!

Details

Sanne.

laochra is offline

The seven kingdoms.

21

Honestly, truly falling in love with life.

-

lijst

Statistieken

5 jaar geleden

1 maand geleden

4 dagen 15 uur

3846 [24 uur]

1

3

0

0

0

7

79

651

32

161

Share