laochra

Laatst online: 9 maanden geleden

Sanne.

laochra is offline

The seven kingdoms.

23

Honestly, truly falling in love with life.

-

lijst
Hello lieve dwaaler,

Welcome to my little, awkward world full of dogs and food and love!

Ik ben Sanne, 21 jaar en ik studeer Social Work in de allermooiste studentenstad van Nederland, Groningen! Hier woon ik in een klein maar fijn paleisje op negen hoog met een dakterras (Wel gedeeld met mijn verdiepingsgenootjes maar oh well, iets met gegeven paarden en zo). Wanneer ik niet druk ben met studeren of vooral ook het stressen over hoeveel ik moet studeren terwijl ik ondertussen lekker nog een aflevering van een of andere Netflixserie aanzet vind ik het heel erg leuk om te koken, te lezen of skyrim te spelen. Of te weerwolven met mijn lieve stamgenootjes. En stiekem ben ik op dit moment heel erg de stof van mijn laatste tentamen aan het ontwijken dus dit maak ik later wel af.

Vergeet niet je leven leuk te maken, want dat verdien jij ook<3


This is a pupper. Just to make you smile.
In my life I had so many setbacks, but oh darling, recovery is so much better.

7 jaar geleden

9 maanden geleden

4 dagen 22 uur

4161 [24 uur]

1

2

0

0

0

7

79

924

32

1633 Creaties van laochra

Gastenboek (147)

 • Rozenthee

  Je bent al een tijdje niet online geweest. Kan ik je ergens mee helpen?

  1 jaar geleden
 • Rozenthee

  Let's party!(banana)

  1 jaar geleden
 • Shiber

  Hey meid,
  Wat een ontieglijk lieve reactie. Werkelijk- no words. Ik heb het een ondertussen met ze erover gehad, we hebben een plan uitgestippeld voor komend jaar, en ik geloof dat ze er eindelijk vrede mee hebben. Thing is- het maakt niet uit of ik mijn tweedejaars- en derdejaarsstage in jaar twee of drie doe: ik heb sowieso achterstand want ik kan m’n minor niet in jaar drie doen, zoals eigenlijk eerst moet. En dan is de keuze tussen op m’n tenen lopen met het risico dat ik dan jaar drie niet haal, of een beter gestructureerd jaar twee hebben. Voor mij is die keuze wel duidelijk. Zoals je al zei- op een burn-out zit je niet te wachten en een tweede depressie sta ik ook niet om te springen.
  Anyway- heel veel liefde van mij en de katten en Floor terug! En succes met de laatste loodjes meid, ik geloof in je, je kunt het!
  Liefs, Maddie

  1 jaar geleden
 • Ristridin

  Hey!! What's Up! Hoe staat het ermee?

  2 jaar geleden
 • Shiber

  Gegroet Tante Karel,
  (Ja man, ik heb het opgezocht. Je staat nog op mijn zeilton.)

  Mag ik allereerst even zeggen dat ik het best apart (op een goede manier) vind om ons beide zo volwassen te horen praten? Ik bedoel, de laatste keer dat wij elkaar sproken in real life was -als ik het me goed herinner- op de middelbare school en ging hoogstwaarschijnlijk over of Hotel Unicorn of Internetgekkies of iets anders wat ons 16-jarige brein toen bezighield? Dat is letterlijk jaren geleden, en dan elkaar zo weer spreken. Vind ik tof.

  Vakantiebaantje is zeer zeker mogelijk, maar het liefst zou ik geloof ik daar mijn full-time job willen beoefenen. Ik werkte daar in EAL en ik denk dat dat me wel ligt. Ik weet in ieder geval dat ik geen lerares Engels wil worden op een Nederlandse school, wat eigenlijk best ironisch is als je weet dat mijn opleiding letterlijk 'Lerarenopleiding Engels VO' heet. Misschien dat ik ook wel zo'n brandend verlangen heb om terug te gaan omdat Reuben en co. daar natuurlijk nog zit. Tikje pathetisch. Ik krijg nog niet helemaal hoogte van hem af en toe wat onze 'status' nou precies is. Mocht het uitlopen op iets leuks, tof. Mocht het uitlopen op iets tijdelijks, ook tof. We praten nog elke dag en als je iemand niet leuk/interessant vind dan doe je dat toch niet? Toch?

  Och je zorgt ervoor dat ik de studentenvereniging mis! Ik heb in mijn tweede jaar journalistiek in de feestcommissie gezeten en dat was geweldig. Het roofde alleen achterlijk veel tijd en ik was altijd laat thuis, dus toen moest ik prioriteiten gaan stellen. Niet dat het wat heeft geholpen want ik heb in the end mijn jaar nog niet gehaald hi ha ho.

  Hey maar ik zit elke dag praktisch in Zwolle en zo niet dan ben ik er met een klein uurtje. En laat ik nou op vrijdagen vrij zijn! Alleen deze periode nog hoor, na de Kerstvakantie ga ik twee dagen in de week stage lopen. Aankomende vrijdag heb ik al een vriendinnen-date, dus wat zeg je van volgende week? Ik heb je zoveel te vertellen!


  .xx.

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen