lordofminds

Laatst online: -

Lars

lordofminds is offline

Mijn huis

21

Verhalen lezen en schrijven, gamen, sporten

-


Zot van fantasie en science fiction!
Zot van hard rock en heavy metal !
Zot van games!
Zot van humor!
Kortom, gewoon zot!
Mop:
Het is een drukke dag aan de hemelpoort en Sint-Pieter bedenkt een systeem dat eenvoudiger zou moeten gaan: enkel de mensen met een rotdag mogen binnen.
Meteen komt een man naar voren en begint te vertellen:"Ik kwam thuis van mijn werk en vond mijn vrouw naakt en bezweet in bed, dus moest ze het wel net gedaan hebben met een andere man! Ik begon te zoeken en zag plots vingers aan het raam hangen. Ik liep naar dat raam en begon met het raam op zijn vingers te slaan (ouderwets schuifraam) tot hij valt. Ik kijk naar beneden en zie dat die man nog leeft, dus gooi ik er mijn diepvriezer achteraan. Dus die man was dood. Toen kreeg ik een hartaanval en stierf ik."
Sint-Pieter beaamd dat de man inderdaad een rotdag heeft en laat hem binnen. Meteen komt een tweede man aangelopen, ook die begint te vertellen:"Ik was ramen aan het wassen op het derde verdiep toen ik mijn zeep liet vallen, ik probeerde die nog te grijpen maar viel naar beneden. Gelukkig kon ik me nog vastgrijpen aan het raam van het verdiep daaronder. Dan begint een of andere idioot wel met dat raam op mijn vingers te kloppen zeker! Dus ik val naar beneden, maar wonder boven wonder, ik leef nog. Dan gooit diezelfde idioot wel een diepvriezer naar beneden! Dus ja, toen was ik dood."
Sint-Pieter laat ook deze man binnen en daar komt al een derde aanlopen.
Die begint ook te vertellen:"Ik was dus bij een vriendin en moest me verstoppen in een diepvriezer..."


-

7 jaar geleden

2 jaar geleden

15 uur 34 minuten

451 [24 uur]

1

2

0

1

0

48

32

63

3

33 Creaties van lordofminds

Gastenboek (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen