loveyou1D

Laatst online: -

kim.

loveyou1D is offline

in niall's kamer.

22

paardrijden & 1D.

-

lijst


Zie je dat meisje die niet haar huiswerk maakt? Ze kon het gisterenavond niet doen omdat ze te druk was haar beste vriend over te halen geen zm te plegen. Zie je dat meisje met teveel make-up? Ze is onzeker, ze moet zich mooi voelen. Zie je haar, degene die elke dag lange mouwen draagt? Ze bedekt haar littekens. Zie je haar, met goedkope kleren? Haar familie kan bijna geen eten kopen, laat staan merkkleding. Zie je dat meisje die lacht om elk klein ding? Ze huilt zichzelf in slaap, elke nacht. Vraag je je af waarom ze nooit vrienden thuis meebrengt? Omdat ze bang is dat haar vader dronken is, zoals altijd. Zie je het meisje waar iedereen naartoe gaat voor advies? Ze wenst dat iemand haar advies kon geven. Zie je het meisje dat nooit lunch mee brengt? Ze is verafschuwd van haar eigen lichaam. Zie je haar, met haar dunne buik? Ze gaat naar de badkamer en dwingt zichzelf om over te geven, zodat ze zo dun kan blijven. Zie je die jongen die op zijn nagels bijt? Hij heeft kanker en denkt over hoeveel tijd hij nog te leven heeft. Zie je je beste vriend? Hij is verslaafd aan drugs, maar hij kan het je niet vertellen want je zal het toch niet begrijpen. Zie je die jongen die alles over 9/11 leest? Zijn ouders zijn gestorven op die dag. Zie je haar met haar telefoon altijd? Ze wacht op een belletje dat zegt dat haar zus is gevonden nadat ze 4 jaar is ontvoerd.
Hoe voel je je nu? Het meisje dat je net dik hebt genoemd? Ze nam een overdosis aan dieetpillen. Het meisje dat je lelijk hebt genoemd? Ze doet er nu uren over om zichzelf op te maken zodat mensen haar leuk zouden vinden. De jongen die je hebt laten struikelen? Hij wordt thuis al genoeg mishandeld. Zie je die man met zijn lelijke littekens? Hij vocht voor zijn land. Die jongen die je uitlachtte omdat hij huilde? Zijn moeder gaat sterven. Oordeel niet voordat je weet wat er aan de hand is.niets is wat het lijkt.

9 jaar geleden

7 jaar geleden

5 dagen 16 uur

3598 [24 uur]

0

0

0

0

0

0

552

3691

1143

92Gastenboek (117)

 • Paardenvriend

  Hey! Je bent al 2 jaar offline maar ik wou ff zeggen dat mijn hobby's ook paardrijden en 1D is. XD

  5 jaar geleden
 • Coldest

  Bedankt voor je lieve reacties! :3
  x

  8 jaar geleden
 • s1Dlouisljxx

  heey wil je alstublief eens een kijke nemen bij mijn nieuwe storie dat ik met een vriendin schrijf
  sorry als je reclame haat en alsvast bedankt
  http://www.quizlet.nl/stories/118313/my-passion--my-death--one-direction--zayn-malik/

  8 jaar geleden
 • Ganbarimasu

  Ooh sweetheart.
  I dunno. I really really really love that story and Hazza with his kittenears... But, don't have much time. I promise I'll will write a new chappie this summer. (:

  <3

  8 jaar geleden
 • Rewritten

  Heey
  Ik ben bezig met een nieuw verhaal en misschien vind je het ook leuk om te lezen.
  Summer love in Paris - Louis Tomlinson

  xx
  Ps. Het spijt me als je liever geen reclame hebt.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen