Home > Lvnalovgood

Pasfoto van lvnalovgood

lvnalovgood

Laatst online: 4 weken geleden


Hoi, ik ben Soetkin!

Tijden terug zat ik al eens op Quizlet, toen Tokio Hotel het van hét was.

Nu ben ik terug met Nederlandse vertalingen
van m'n favoriete Engelstalige FanFictions
!

Ik lees erg graag, heb wel 250 boeken.
Ik ga binnenkort samenwonen met m'n vriend en ben een echt Harry Potterfan!

Check zeker ook eens m'n tumblr!

Zo, nu weet je wat over me!


XOXO SOETKIN"if the ocean can calm itself, so can you .we are both salt water mixed with air." - Nayyirah Waheed

4 Stories geschreven door lvnalovgood


Titel Woorden Chapters Aangepast
Aurelian [Dramione] 30710 10 1 maand geleden
Wanneer de wolf huilt [HP/Twilight] 2196 1 3 maanden geleden
Ficlets, Drabbles en andere Short Stories [Harry Potter] 414 1 4 maanden geleden
Semicolon; - waar een verhaal kon eindigen, maar het dat niet deed 396 1 4 maanden geleden

1 Gedichten geschreven door lvnalovgood

Titel Gelezen Aangepast
Odi et Amo [Prose Poem] 33 keer 4 maanden geleden

2 Lijstjes gemaakt door lvnalovgood

Titel Gelezen Aangepast
Dingen die me hielpen op de weg naar herstel 103 keer 4 maanden geleden
Hoe begin je terug emoties te voelen? [mindful thinking] 131 keer 4 maanden geleden

Gastenboek van lvnalovgood

 1. Fielding
  Fielding Fielding is offline 4 weken geleden

  Hooi!(:
  Hoe gaat het met jou? Ik heb al veelste lang niks van me laten horen, sorry! D:

 2. Debbaut
  Debbaut Debbaut is offline 2 maanden geleden

  Hoi, zin om te praten?

 3. Fielding
  Fielding Fielding is offline 3 maanden geleden

  Haii ^^

  Hoeist?

  Valt er trouwens niet met die huisgenoot te praten? Wellicht dat hij zijn gedrag dan aanpast, al is het maar voor een week. Je leeft namelijk toch niet in je eentje en hebt je dus ook aan te passen aan anderen. Moet hij dus ook doen, lijkt me.

  Dankje. Ik ben echter volgens de wet al volwassen, dus bij al die kinder/jeugd dingen kom ik niet meer terecht. Heb afgelopen vrijdag een gesprek met de huisarts gehad en ook die haalt zijn schouders op en weet niet wat ie met me aan moet. Hij raad een psycholoog aan en ik zelf kwam met dat ik naar een Tourettespecialist wil en wellicht een officieel label wil in de hoop dan betere hulp te kunnen krijgen. De depressie en Tics zijn twee aparte problemen die toch ook weer een rol in elkaar spelen. Het is nogal moeilijk. Dus de huisarts wil maar voor één van de twee een verwijsbrief schrijven en hij belt me aankomende week (op dinsdag of vrijdag) terug over wat hij er precies van vindt en adviseerd. Ben benieuwd maar denk dat ik liever naar een specialist ga. Heb mn vertrouwen in psychologen wel beetje kwijtgeraakt inmiddels, hahah.

  Weet niet of je mn topic had gezien, maar ik heb me inmiddels ingeschreven voor een hondencursus! Moet twee cursussen doen en daarna kan i kde opleiding voor kynologisch instructeur (dus honden instructeur op hondenschool bijvoorbeeld) doen en daarna mezelf een kynologisch instructeur noemen! Er is ook een opleiding tot kynologisch therapeut (verschil daarmee is dat je dan ook honden met gedragsproblemen apart kunt helpen. Maar die opleiding is toch wel gigantisch duur. Dus ik doe liever de opleiding tot instructeur. Want als het me toch niet bevalt dan is er minder geld ''verspilt''. Maar ik heb er wel al heel veel zin in! :3 Het begint 4 maart en is dan op de woensdag en zondag. Wel complete dag dan steeds. Het is een half uurtje rijden dus dat valt gelukkig ook mee. (:

 4. eventjesweg
  eventjesweg eventjesweg is offline 3 maanden geleden

  Hooiii!
  Wil je samen kletsen?(flower)

 5. Fielding
  Fielding Fielding is offline 3 maanden geleden

  No problem. ^^

  Gaat wel wat beter met me nu. Maar dat is omdat ik dus sinds gisteren een geweldige camera heb en me daar dus heel vel op focus. Zo hoef ik niet met andere dingen te dealen, haha.

  He bah! Vind dat wel naar voor je huisgenote! :c En hoezo is je nieuwe, tijdelijke huisgenoot niet zo tof? Gaat ie wel snel al weer weg?

  Nope. Degene met wie ik het regel (zn schoonmoeder) heeft me verteld hoe de situatie bij hem thuis is. En aangezien dat niet erg best is wachten we het nog even af totdat alles stabiel is.
  Heb wel inmiddels intakegesprek gehad voor EMDR therapie. Maar ik kwam er niet voor in aanmerking. De vrouw zei dat het overduidelijk is dat ik depressief ben, dat er wel degelijk iets moet gebeuren. Maar dat zij me niet kon helpen. Dus ze gaat al haar gedachtes en bevindingen met mijn huisarts bespreken, dus ik ga hem vrijdag bellen in de hoop dat ze dan al contact hebben gehad (deze huisarts werkt alleen op dinsdag en vrijdag -ik wilde niet dat de info naar de oorspronkelijke HA werd doorgespeeld doordat hij altijd ALLES vergeet, zelfs medicijnen. Dus dat vertrouw ik niet- en die vrouw werkt van die twee dagen alleen op dinsdag, dus op vrijdag lopen ze elkaar standaard mis) en dan een afspraak kan maken met de HA. Ook voor een verwijsbrief naar een andere Tourettespecialist, eentje in Assen. Degene bij wie ik was, was namelijk flut en kwam niet echt over alsof ze specialist was haha. En eventueel dan laten labelen en kijken wat voor labels nog meer, zoals wellicht depressie? Ik weet niet of ik überhaupt iets op zal schieten met labels. Dus dat wordt bespreken met de HA.

Details

Soetkin

lvnalovgood is offline

België

25

Lezen, fotografie, bij mijn vriendje zijn

Statistieken

5 maanden geleden

4 weken geleden

1 dagen 12 uur

603 [24 uur]

0

4

0

1

2

13

2

97

3

23

Share