sher

Laatst online: 6 jaar geleden

-

sher is offline

-

255

-

-
-

1 decennium geleden

6 jaar geleden

13 uur 18 minuten

3486 [24 uur]

2

0

0

0

0

0

13

0

15

02 Creaties van sher

Gastenboek (5)

 • Newa

  Goed lezen en doen wat er staat, dan komt de wens uit

  belangrijk is:  NIET VALS SPELEN  Hoi,  Hier volgt iets geks. Het lijkt wel een kettingbrief maar dat is  het eigenlijk niet, het is erg leuk.  Bij mij, klopte hij redelijk !  Diegene die het me heeft doorgestuurd zei dat haar wens uitkwam,  tien minuten nadat ze  de mail had gelezen, dus: doen!  Eerste en belangrijkste ding::  Niet bedriegen, doe alles zoals je gevraagd word en je zal opkijken  van het resultaat!!!  Dit is een leuk ''spel'' dat leidt tot een leuk en verbazing wekkend  resultaat.  Lees nooit direct het einde, doe alles gewoon in de juiste volgorde.  Scroll enkel regeltje per regeltje verder. Het duurt  slechts enkele  minuten.  Het is het zeker waard. Het is een beetje luguber, maar...  Neem eerst en vooral pen en papier bij de hand.  Of open een worddocument.  PS. Als er wordt gevraagd om een naam te kiezen,  kies dan zeker de naam van iemand die je momenteel kent en volg  vooral je instinct.  OPGELET!  Scroll echt alleen maar regel per regel naar het einde toe.  Ga niet te ver of direct tot het einde, want dan loopt  het verkeerd  en verpruts je de 'fun' van dit ''spel''.  1. Ten eerste, zet onder elkaar een rij cijfers: van 1 tot 11, begin  bij 1 en eindig bij 11  2. Dan schrijf je naast 1 en naast 2 een willekeurig en verschillend  nummer.  3. Naast 3 en naast 7, schrijf je de namen van iemand van het tegenovergestelde geslacht  (ben je een jongen, dan vul je dus 2 meiden in).  Kijk niet verder naar beneden of het wordt niet leuk.  4. Schrijf verschillende namen op van bv.vrienden, familie,collega's,...) naast 4, 5 en 6.  Niet bedriegen, want anders vind je het straks spijtig dat je dat deed.  5. Noteer naast 8, 9, 10 en 11 telkens een songtitel wat er maar in je op komt  6. En tenslotte, doe een wens en schrijf die helemaal onderaan  En nu volgt de uitkomst van dit spel!  1. Je moet aan (zie aantal naast 2) mensen vertellen over dit spel  2. De persoon naast 3 is diegene van wie je houdt  3. De persoon naast 7 is diegene die je wel ziet zitten maar het niet lukt.  4. Je geeft het meeste om de persoon die je naast 4 hebt genoteerd.  5. De persoon die je hebt opgeschreven naast nummer 5 is diegene die jou erg goed kent.  6. De persoon die je naast 6 hebt geschreven is jouw 'lucky star' (je geluksbrenger dus).  7. De songtitel in 8 is het liedje dat het beste past bij de persoon die je noteerde bij nummer 3.  8. De songtitel in 9 is het liedje voor de persoon in 7.  9. Bij 10 vind je het liedje dat het meeste vertelt over jouw jezelf en jouw gedachten.  10. En 11 is het liedje dat jou vertelt hoe jij tegenover het leven staat!  Tenslotte: zend dit nu nog naar 10 mensen binnen het uur nadat je dit hebt gelezen.  Als je dat doet, dan zal je wens uitkomen !  Als je het niet doet, dan gebeurd het tegenovergestelde!  GOOD LUCK

  4 jaar geleden
 • MrsGrey

  heyhey ik heb een vraag (ben ook fan van th)
  maare hoe doe je die bewegende foto bij storys en quize zetten.mij lukt alleen maar fotos.

  ken jij me helpen ?(K)

  8 jaar geleden
 • xlouisex

  heeeey iedereen julie weten dat onze tom kaulitz weer een keer is slecht gemaakt door t.v enz. ze zeggen dat tom een fan heeft geslachen maar ze weten het verschil niet tussen een fan en een stalker de stalker heef een klacht tegen tom ingedient en nu heb ik meedelijde me tom en nog veel meer fans en ik ik will tom steunen ik hoop dat julie willen mee doen misschien weten julie da toen bill zijn operatie bijna elke fan een hartje in zijn nek heeft getekend om bill te steune nu heb ik ook zoon actie bedacht voor tom in plaats van een hartje in je nek te tekenen teken je een ster met de letter t op je pols ik hoop dat er veele zijn die dit willen mee doen ik reken op julie fans van th steun onze tom!!!

  [photo]63177244[/photo]
  van debbie steun onze tom kaulitz

  ja sorry maar de foto zit er niet bij ik hoop dat je mee doet laat me iets weten zeg dit door aan elke fan die je kent xx liefs debbie!!! en als je vraagen hebt vraag maar!!(H)(H)(H)help onze tom(H)(H)(H)

  9 jaar geleden
 • MissChantal

  hoesso??..

  1 decennium geleden
 • Hamvarken

  Jij bent echt zo zwaar eigendunkt:S
  Ga een quiz doen, met hoe eigendunkig ben jij ofso,:8

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen