xhailey

Laatst online: 7 jaar geleden

Naamloos

xhailey is offline

Narnia

255

-

-


-


-

9 jaar geleden

7 jaar geleden

1 weken 7 uur

830 [24 uur]

2

2

0

0

0

8

17

6699

37

02 Creaties van xhailey

Gastenboek (5)

 • Hopefulness

  Hallo poppetje! Ik zie dat jij een abo op Birds Without Wings hebt en wil je eventjes bedanken voor je geduld met het wachten op een nieuw vervolg. Dankzij een probleempje met hotmail en quizlet, krijgt niet iedereen een berichtje binnen dat er een vervolg is (de users van Hotmail of die dezelfde provider van Hotmail hebben, voor meer info kun je hier terecht). Maar dankzij het probleempje met de mails, wou ik je even laten weten dat er twee vervolgen zijn.
        - 223| Sad Times.
        - 224| Stand Up
  Veel lees plezier en ik hoop dat jullie het nog een leuk verhaal vinden. Reacties zijn altijd welkom! Ik zal proberen snel weer een vervolgje online te zetten <3

  8 jaar geleden
 • tjikkiengg

  Zou je deze verhaal ALSJEBLIEFT willen kudoen? Alsjeblieft?! Ik wil haar helpen. Echt, ik smeek het je ! Ik kudo ook joun verhalen, I promise ! & Zou je het ook willen lezne? Ik lees ook de joune!

  8 jaar geleden
 • 1896

  hellooo,
  ik heb een klein vraagje kan je alsjeblieft dit verhaal eem kudo geven! Het word geschreven door twee hele lieve en getalenteerde meisje en ze verdienen echt meer kudo's!
  dankjewel x

  8 jaar geleden
 • GwenM98

  bedankt voor je abo op mijn verhaal !

  9 jaar geleden
 • 1896

  hellooo,
  Professional aka Simone en Passionly aka Ruby schrijven samen een PRACHTIG verhaal genaamd
  You treated me like your queen and now I am your sex slave Feat Justin Drew Bieber Zou je misschien er een kijkje willen nemen en misschien een abbo nemen of kudo willen geven?
  Dat zou heel veel voor mij en voor hun betekennen.

  Much love

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here