xxjanita

Laatst online: 7 jaar geleden

-

xxjanita is offline

-

255

-

-
-

8 jaar geleden

7 jaar geleden

3 dagen 3 uur

657 [24 uur]

0

0

0

0

0

0

10

3175

241

0Gastenboek (18)

 • Mew

  DANKJE VOOR JE LIEVE REACTIE! At the moment, there's not much my lovely lassies can do... Maar ik ben zo dankbaar voor al die lieve berichtjes, omg. Dus ook die van jou, en nog zo lang ook 0.0
  THANK YOU <3 THANK YOU <3 THANK YOU <3

  8 jaar geleden
 • Riyria

  http://www.quizlet.nl/stories/73306/talk-you-down-ziam/ Kudo?

  Sorry als je reclame haat ;(

  8 jaar geleden
 • Lovato

  Nee, het is niet MIJN lievelingsmerk maar ZIJN lievelingsmerk. Mijn lievelingsmerk is Abercrombie en Fitch, omdat daar halfnaakte sixpackmannen voor de deur staan om je te verwelkomen (;

  8 jaar geleden
 • Istina

  Awh, niet te beschrijven hoe lief jouw reactie was. *knuffelt*
  Zo leuk om te zien dat mijn Istinators zich zorgen om me maken. ^^
  Bedankt voor je steun en alles altijd, héél erg bedankt._O_<3

  8 jaar geleden
 • Lovato

  xxjanita zei op 11 feb 2012 - 19:51:
  HAHHAHA.
  ben jij ook zo als malice?
  dan weet ik nu al dat ik je erg mag hahaha
  leuk zeg!
  verder girl <3


  Tja. Lastige vraag. Die verzinsels moeten natuurlijk ergens vandaan komen, zoals vorka en jongesteld en dat soort dingen. Dat zijn dingen die ik me gewoon op een 'average' dag bedenk en dan als ik thuiskom schrijf ik ze op, of ik schrijf ze op dat moment op.
  En als ik er dan genoeg heb maak ik er een deeltje van.
  Als ik één keer per dag post, betekent dat dus dat ik best veel van zulke momentjes moet hebben om een stukje te krijgen.
  Dat lukt altijd wel, je kan dus wel zeggen dat ik op Malice lijk maar ik ben niet zoals haar. Het is niet zo dat al mijn gedachten dwars door elkaar lopen en dat er geen touw aan vast te knopen is.
  Het is alleen dat ik heel snel afgeleid raak. Dus dan begin ik bij het vriendje van mijn zus en dan kom ik uit bij vinginobroeken.
  Ja, vaag. Dat zal ik even uitleggen; vriendje van me zus - vriendjes - exvriendje - hij had een keer gevraagd wat mijn favoriete merk was - dat wist ik niet - zijn favoriete merk was vingino - he, ik heb vinginobroeken!
  Ja, als je het in het kort opschrijft lijkt het wel te volgen natuurlijk, maar in realiteit is dit alles echt ver gezocht.
  En sorry voor het lange geblabla x'd
  Maar ik wilde het graag goed uitleggen - niet zoals mijn wiskundelerares die amper nederlands kan, maar dat is eigenlijk wel logisch want ze komt uit Iran. Ze had me ooit geleerd wat nee is in het Iranees. Maar ik ben het vergeten x'd
  Ik wist ook eerst wat proost in het pools was, want ik heb een jongen in mijn klas en die is pools. Hij heet Boris, en Kowalski van z'n achternaam (':
  Dat is echt grappig, want ken je pinguins van madagaskar? Nee? Nou ja, dat is een tvprogramma op NICKELODEON. Ja, heel leuk. Maar ik heb een zusje dus ik kijk die troep allemaal.
  Anywayss... één van die pinguins heet dus Kowalski (;
  Ja.... dat was wel interressant hea. Heel levensverhaal (x
  O JA! EN HET BELANGRIJKSTE; BEDANKT VOOR HET LEZEN EN REAGEREN OP MIJN STORY <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen